Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 vydělala miliardu za 16 dní
13.12.2011 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
jasne, tocenaku se taky prodaj tuny, za miliony, ale kvalitni suncicku za 50, na to ma malo kdo... normalka. Tak zerte ten tocenak, ovce.
-
děkuju
-
TO: LKN
jseš naivka ... mám rád hry, které jsi nazval skvělýma a přesto i já kupuju CODko, protože prostě stále mi koncept hry (bavím se o MP, SP jsem nikdy nehrál) příjde zábavný a rozhodě mi to za těch pár kaček (500 Kč za RU klíč) stojí, takže je to velmi jednoduché ... a naivkou jseš proto, že si myslíš, že masa dá přednost, před stále lahodným konzumem podotýkám, bojkotu hry pro zvýšení její kvality či kvality her jiných .. normální průměrný člověk chce prostě všechno hned a nyní .. prostě takhle to ve světe funguje a vůbec ne jen u her .. -
jseš naivka ... mám rád hry, které jsi nazval skvělýma a přesto i já kupuju CODko, protože prostě stále mi koncept hry (bavím se o MP, SP jsem nikdy nehrál) příjde zábavný a rozhodě mi to za těch pár kaček (500 Kč za RU klíč) stojí, takže je to velmi jednoduché ... a naivkou jseš proto, že si myslíš, že masa dá přednost, před stále lahodným konzumem podotýkám, bojkotu hry pro zvýšení její kvality či kvality her jiných .. normální průměrný člověk chce prostě všechno hned a nyní .. prostě takhle to ve světe funguje a vůbec ne jen u her ..
-
Mimochodem opět vynikající soundtrack...
-
Single byl solidní, sic technická stránka zastaralá. Takže se nedivím... Ale když to porovnám např. s Rage apd. prostě nedivim se...
SPOILER:
Soap-a-zrovna-Praha,-skoro-sem-brečel...-Největší-borec-celý-serie... -
Je to hodne smutny pohled,kdyz se sr*cky prodavaji jako rohliky,zatimco ty originalnejsi a kvalitnejsi tituly se ztezi zaplati nebo rovnou skonci.A nejsmutnejsi je,ze takoveto hovadiny reprezentuji cely herni prumysl nehracske verejnosti.
-
ja treba battlefield hrál a dost sem se u toho nudil. CoD ma v multiplayeru takovou vic akční a chaotickou hratelnost a je to zabava.
-
jj vidim to asi jako "Moc se s tím vývojem neserte, ovce se i tak nažerou a my to shrábnem"...:P
-
Byť trolling, dokonale to reflektuje dnesni dobu. "Lidi to zarucene poznaj" proto kupujou nejvetsi odpad a nejen ve hrach. A i ten koment celkove. Pro joudy od joudu. A ten nejvetsi nahore hrabe prachy a smeje se *15*
-
CALLněte to DUTY hlavy *7*
-
o tomhle se skyrimu nebo battlefieldu muze jen zdad, hold cod je kvalitka a lidi to poznaj
-
Nemohl jsem najít moc kámošů na kolejích, co by chtěli pařit po LANu/netu SÖLDNER: Secret Wars nebo WOLFENSTEIN Enemy Territory.. Pak jsem pořídil nový kompl a nemohl jsem najít kámoše na BF2.. Pak jsem hodně dlouho pařil BF2.. hodně dlouho.. časem i kámoši koupili lepší komply a tak už hrály taky .-) Teď pařím BF3 a páč jsme s kámošema vyrostly tak už ani kámoši nemaj problém koupit grafárnu za 5tku hned :-) tak paříme BF3..
No co z toho plyne? Svět je hold chudej a tak těch nešťastníků s LOSTEndPCkama co musí stále pařit CSko 1.6 je asi dost :o) Chudáci (v pravém slova smyslu)...
CoDy jsem pařmenil taky, jen mi připadalo už časem dost podivné, kolik že těch somálců je opravdu schopno běžet vztříc smrti což pak vždy vedlo k uninstalu protože strašně nerad přebíjím :-)))
Lituji jen, že první battlefieldy mě minuly a nelituji SÖLDNER: Secret Wars, který měl podle mě o dost větší potenciál než bfka.. škoda, že ho za singl recenzenti hodily přes palubu :-( -
( zkopírovali starší CODčka a vydávaj je za nový )
-
A teraz nech niekto povie, že robiť hry na PC sa nevyplaca !!! *2*
Nebolo to bohvie čo, ale obsadil som rusku ponorku a Eifelova veža mi skoro spadla na hlavu a to sa počita. *1* -
Náklady na vývoj? Asi 631 klávesnic má rozbitý Ctrl, C a V. *2*
-
Kdyby z té miliardy odečetli náklady na propagaci tak budou v mínusu a ani nemusej započítat prachy za vývoj což by stejně byla oproti výdajům na reklam zanedbatelná částka *1*
-
Naopak. Za pár let mi to bude u pr*ele ;)
-
Taky tomuhle nevěřim. Bych si starou hru, která se opakuje nikdy nekoupil.
Jsem nad rámec spokojený s BF3 a nějaký codko mi už je těžce ukradený. Kde vývojaři z NDR udělalí chybu -
no ten skyrim neni kdo vi co, jsme se na nej s kamaradem tesili ale prislo nam to jako to same co tu bylo predtim akorat se to odehrava v jinym prostredi (Oblivion,Fallout3, fallout3NW) cekali jsme od toho nejaky vyraznejsi posun, ale pod tim jadrem se je to same (tim rozumejte ze to trpi s stejnymi nedostatky jako nekolik jejich predchozich her) a nebo to je taky tim ze nejak starnu a stava se ze me vecne nespokojeny morous...