Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 vydělala miliardu za 16 dní
13.12.2011 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Nemohl jsem najít moc kámošů na kolejích, co by chtěli pařit po LANu/netu SÖLDNER: Secret Wars nebo WOLFENSTEIN Enemy Territory.. Pak jsem pořídil nový kompl a nemohl jsem najít kámoše na BF2.. Pak jsem hodně dlouho pařil BF2.. hodně dlouho.. časem i kámoši koupili lepší komply a tak už hrály taky .-) Teď pařím BF3 a páč jsme s kámošema vyrostly tak už ani kámoši nemaj problém koupit grafárnu za 5tku hned :-) tak paříme BF3..
No co z toho plyne? Svět je hold chudej a tak těch nešťastníků s LOSTEndPCkama co musí stále pařit CSko 1.6 je asi dost :o) Chudáci (v pravém slova smyslu)...
CoDy jsem pařmenil taky, jen mi připadalo už časem dost podivné, kolik že těch somálců je opravdu schopno běžet vztříc smrti což pak vždy vedlo k uninstalu protože strašně nerad přebíjím :-)))
Lituji jen, že první battlefieldy mě minuly a nelituji SÖLDNER: Secret Wars, který měl podle mě o dost větší potenciál než bfka.. škoda, že ho za singl recenzenti hodily přes palubu :-( -
A teraz nech niekto povie, že robiť hry na PC sa nevyplaca !!! *2*
Nebolo to bohvie čo, ale obsadil som rusku ponorku a Eifelova veža mi skoro spadla na hlavu a to sa počita. *1* -
-
jak malo staci ke stesti ze...
-
-
Hej, ja som skromnyyy, len to mohlo byť dlhšie a to plati aj o BF3.
-
-
-
Kdyby z té miliardy odečetli náklady na propagaci tak budou v mínusu a ani nemusej započítat prachy za vývoj což by stejně byla oproti výdajům na reklam zanedbatelná částka *1*
-
-
Náklady na vývoj? Asi 631 klávesnic má rozbitý Ctrl, C a V. *2*
-
-
( zkopírovali starší CODčka a vydávaj je za nový )
-
-
-
Taky tomuhle nevěřim. Bych si starou hru, která se opakuje nikdy nekoupil.
Jsem nad rámec spokojený s BF3 a nějaký codko mi už je těžce ukradený. Kde vývojaři z NDR udělalí chybu -
neverim, chci dukaz, je to jen medialni masaz aby si blbecci tu kravinu kupovali...
-
Jedině i**ot si kupuje staro-"nová" DLCčka za 15 Eur, jenom i**ot si předplatí službu Elite za dalších cca 40 Eur, jenom i**ot... ruku na srdce, patříte mezi ně? já ne a bavím se skvělými hrami.. LA Noire, Portal 2, Zaklínač 2, Left 4 Dead 2, ... tudy vede cesta, tak proč podporujete Kokoticka za recyklaci toho, co už doma 5x máte?!!!
-
-
jseš naivka ... mám rád hry, které jsi nazval skvělýma a přesto i já kupuju CODko, protože prostě stále mi koncept hry (bavím se o MP, SP jsem nikdy nehrál) příjde zábavný a rozhodě mi to za těch pár kaček (500 Kč za RU klíč) stojí, takže je to velmi jednoduché ... a naivkou jseš proto, že si myslíš, že masa dá přednost, před stále lahodným konzumem podotýkám, bojkotu hry pro zvýšení její kvality či kvality her jiných .. normální průměrný člověk chce prostě všechno hned a nyní .. prostě takhle to ve světe funguje a vůbec ne jen u her ..
-
-
viz reakce někde výš *5*
-
-
A mě to nevadí :p
-
-
Však ti to vadiť začne, až za pár rokov budú na truhu len tupé mainstreamovky typu COD *1*
-
-
Naopak. Za pár let mi to bude u pr*ele ;)
-
-
-
btw stáhněte si zdarma "hru" Duty Calls... parodie, ale jak pravdivá!!!
-
-
uz to taham... to intro me nadchlo... your objectives...bla bla bla... secret base... bla bla bla... nuclear missile...bla bla bla, counting on you, good luck :)
-
Jn jsem malem zapomel. Ta Duty Calls mela vic vtipu a inovace jak MW3 *15*
-
-
-
Lutujem tych co to kupili, skoda prachov. Platili za znacku nie za kvalitu.
-
hry su skvela vec daleko lepsia ako filmi dokonca aj tak sitna hra akou je cod je isto lepsia nez vacsina filmov.Ja hernej branzi fandim a preto som tomu rad skoda len ze takymto vysledkom neboli oceneny vyvojary hier ktory s nimi mali daleko viac prace.
-
Zajimave, kdyz to nekoho bavi proc ne je to jeho vec . ale pro me je to totalni megasracka
-
-
No kua, ještě že to víme...
-
-
Tak dlouho se se dýbánem pro vodu chodí.........
Nebojte, oni jednou padnou do reality, až jim to už ani ten mainstream nebude žrát, no a pak vymyslí třeba něco nového....snad ! *16*
Osobně: hrál jsem všechny díly, až na mw3, z toho se mi po pražské misi udělalo zle, MW1 bylo inovativní (relativně, ale což se tyce serie tak bylo hodne inovativni) a tim i kvalitní, 5ka....no radsi nic (snad jen prostredi v rusku se mi liblo) 6ka zacinala byt az moc pompezni a blbě naskriptovaná (na veterana nehratelna) ale jinak asi nejlepší MP ze serie, 7 overthetop akce, mp neprekonal 6ku, snad ten pribeh byl dobrej, a mw3 ''pardon jdu zvracet''....nechapu lidi co tuto slichtu kupuji. COD potrebuje renessanci !!! jinak to clovek s iq vetsim jak jeho botynebude hrát (za pár let asi tak u call od duty modern warfare 6 russian attack, u kterého bude reklamní kampan postavena na sloganu ''ovládá se poze 2mi tlačítky'') -
-
Aby ten čas, kdy jim to mainstream nebude žrát, vůbec nastal.
-