Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 vydělala miliardu za 16 dní
13.12.2011 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Hmm, MW3 a BF3 jsou obe dobre hry. MW3 a BF3 jsou celkem spatne hry. MW3 vypada dobre a prijemne se hraje ale vypada jako datadisk MW2. BF3 naslibovalo metrak veci a vypadalo v preview bombasticky, ale vysledek znacne pokulhava. Jenom fyi, neexistuji hc hraci a casual hraci, jsme jenom hraci.
-
-
Herní průmysl je už tak rozvinutej, že bych to už naopak rozděloval. Nebo chceš do jedné škatulky házel lidi, co hrajou Wii fit a ty, kdo drti treba CSko?
-
-
Hra je bohužel dost krátká a můj osobní názor je, že nedosahuje kvalit druhého dílu. Ale jako oddechovka je to celkem dobré.
-
-
Jak může bejt krátká, když běháš po mapách? Stovky hodin zaručeně. To je málo?
-
-
pekne , nechcú ma zamestnať budem im baliť hry do igelitu *1*
-
-
Jj v cine kde se to dela by se ti to urcite moc libilo. Dva dolary na den, spousta kamaradu ve veku od 5ti do 12ti let a vubec pohodova atmosfrera... jen bacha abych plnil plany...
-
-
jasne, tocenaku se taky prodaj tuny, za miliony, ale kvalitni suncicku za 50, na to ma malo kdo... normalka. Tak zerte ten tocenak, ovce.
-
-
Vidíš a já myslel, že BF3 a MW3 stojí stejně. Chutnější vyhrál...
-
Kdyby tocenak stal 50, tak ti to nikdo nekoupi, leda bys byl genius a lidi nejak oblbnul...
-
-
TO: LKN
jseš naivka ... mám rád hry, které jsi nazval skvělýma a přesto i já kupuju CODko, protože prostě stále mi koncept hry (bavím se o MP, SP jsem nikdy nehrál) příjde zábavný a rozhodě mi to za těch pár kaček (500 Kč za RU klíč) stojí, takže je to velmi jednoduché ... a naivkou jseš proto, že si myslíš, že masa dá přednost, před stále lahodným konzumem podotýkám, bojkotu hry pro zvýšení její kvality či kvality her jiných .. normální průměrný člověk chce prostě všechno hned a nyní .. prostě takhle to ve světe funguje a vůbec ne jen u her .. -
-
být naivní je v nepořádku? podotýkám, že jsem hovořil o předražených "nadstandartech", které si hlupáci kupují a pak se strašně moc diví, že za takové peníze dostali znova to, co už dávno mají.. navíc bez podpory v podobě updatů apod. Základ hry (navíc pokud ho seženeš levnějši, jak uvádíš), myslím tím hlavně singleplayer část (kampaň, spec ops a survival) je víceméně v pořádku. 500 Kč je rozumná cena za "datadisk".
Já měl na mysli především tupé nakupování recyklovaného obsahu bez jakékoliv známky inovace (mappacky apod), nemluvě o nefungující (na PC) sociální služby Elite (roční předplatné za cenu další hry (Battlelog je zdarma a funguje, wtf??!).
Pokud se domníváš, že vše takhle funguje, poposedni si. Určitě znáš takové Valve nebo CDP, nemluvě o BI.. tato studia se snaží, víc než to. Starají se o svou komunitu a dělají hry s láskou. Takovým s radostí zaplatím!
-
-
Single byl solidní, sic technická stránka zastaralá. Takže se nedivím... Ale když to porovnám např. s Rage apd. prostě nedivim se...
SPOILER:
Soap-a-zrovna-Praha,-skoro-sem-brečel...-Největší-borec-celý-serie... -
-
Mimochodem opět vynikající soundtrack...
-
-
Je to hodne smutny pohled,kdyz se sr*cky prodavaji jako rohliky,zatimco ty originalnejsi a kvalitnejsi tituly se ztezi zaplati nebo rovnou skonci.A nejsmutnejsi je,ze takoveto hovadiny reprezentuji cely herni prumysl nehracske verejnosti.
-
ja treba battlefield hrál a dost sem se u toho nudil. CoD ma v multiplayeru takovou vic akční a chaotickou hratelnost a je to zabava.
-
CALLněte to DUTY hlavy *7*
-
o tomhle se skyrimu nebo battlefieldu muze jen zdad, hold cod je kvalitka a lidi to poznaj
-
-
Byť trolling, dokonale to reflektuje dnesni dobu. "Lidi to zarucene poznaj" proto kupujou nejvetsi odpad a nejen ve hrach. A i ten koment celkove. Pro joudy od joudu. A ten nejvetsi nahore hrabe prachy a smeje se *15*
-
-
jj vidim to asi jako "Moc se s tím vývojem neserte, ovce se i tak nažerou a my to shrábnem"...:P
-
-