Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Vzhledem ke včerejší zprávě, kdy Ministerstvo pravdy doporučilo vývojářům Sledgehammer Games v budoucím remaku Call of Duty: Advanced Warfare přeobsadit roli Jonathana Ironse a inspirován Ridley Scottem a článkem "Taváryš Spejsi, byl jsi a už nejsi!", odkazuji obrázek speciálně pro Lukáše.
  • Pár desítek jich na západě opravdu bylo, ale netvorili ani 1% vyzbroje. Tady to ale padá skoro ze všech. Dát to na pár míst do beden, tak udělali líp.
  • TheGGG
    můžeš mě závidět všechno... počínaje tím, že nejsem nolifer, co se zarudlou tvářičkou někoho stalkuje v diskuzi... dále to, že mám kvalitní taste a nehraji moba omalovánky, blizzardí patvary a pseudo izometrická RPG
  • TheGGG
    proč tu mluvíš o novém wolfovi?
  • Abychom byli féroví, Němci ukořistili ohromné množství PPSh-41, a sami je pak používali, i bez modifikací. Už jsem slyšel i tvrzení, že to byl druhý nejpočetnější samopal ve Wehrmachtu. Nevím, jestli se nějaké dostaly na západní frontu, ale rozhodně to nebylo nemožné.
  • Proc oznacujou Angry Birds starwars ? pro kockot ked sa tak blbo pytas.
    A teraz prijde nejaky filmovy znalec a zacne to riesit. To robite vy
  • To by mě zajímalo co bych ti měl zavidět? Mizernej vkus na hry a nebo tvoje *cool* výlevy? *1*
  • a co ? Aj v Medal of Honor boli zeny. Je logicke ze v dnesnych online hrach budu rozne skiny zbrani, uniformy a online platby.
    Vies, aj ked vyjde Angry Birds ww2 tiez tam budu urcite "nepresnosti" s historiou. ze ? Si sedite na kalbi ze Vam to robi problem pochopit preco to tak je ? Dokola omielanie tej istej frazy, su tam cernosi blablablabla Je to akcna hra inspirovana druhou svetovou.
  • ...k té náročnosti jen doplním aby to vyznělo jak jsem to myslel - v MoH byl hráč při tom vylodění opravdu jak ten poslední červ na hromádce, ten pocit, že kdykoliv padnu atd. tam jednoduše byl. V tom novém běží, běží sem tam to schytá, ale stejně jako by byla lajna, že pokud se opravdu nezastaví na místě, tak doběhne za každou cenu.

Ale opět, dnes je to bráno na ,,nesmrtelnost,, , pocit bosse, jediného hrdiny,...
  • Ano, ano, přesně tak. Ok, beru, že mi bylo nějakých 15 let, ale ta hra byla perfektní. Tu Omahu jsem taky dával několikrát, zkoušel jsem si hrát na hrdinu a běhat jak právě ten maník v tom novém a byla to otázka asi 2-3 vteřin a papá a pěkně znovu.

Jak říkám pro mě osobně nezapomenutelný herní zážitek a opravdu jsem se těšil když oznámili v této nové hře návrat k WW2 a bylo jasné, že tam bude vylodění. Říkal jsem si, ty bláho to bude něco, když vidím co dnes všechno jde udělat v těch hrách, atd.. Hned jsem si vybavil MoH:AA a právě mě napadlo, že to dají do dnešního kabátu, tu mechaniku (systém) zachovají a že to tedy bude naprostý masakr co hráče zpraží hned ze startu atd.. A nic, zhola nic. 20s běh o ničem, dobře ne o ničem, grafika se mi jako laikovi líbila, ale nějaká náročnost? Čistá 0.
    Opravdu veliká škoda, ale třeba se jednou někdo chytne za nos a vrátí tomu tu starou ,,mechaniku,, nebo jak se tomu říká a jen tomu dají ten dnešní skvělý kabát. Osobně si myslím, že by to pro ně měla být skutečná motivace snažit se udělat takový epický moment...pak ovšem udržet to tempo i do dalších misí. Ale jak už tu zaznělo, dnes je trend jaký je, lidé za to platí, hodnocení k 90%, tak proč vlastně něco měnit kvůli pár ,,dědkům,,.
  • lebo je to na namet ww2.

Fakt ste pribrzdeni niektori. Ak blizzard spravi kartovu hru na namet ww2, alebo poznas mobilnu hru Tiny Troopers ? alebo Angry Birds spravili na namet starwars. tak teraz sa rozhodnu pre ww2.
    CHAPES TO ? je to len arkadova akcna hra na namet nejakeho konfliktu. Tam nemas co riesit. Videohra, bodka koniec debaty.
  • CoD2 ?? neviem preco si taky nasraty, podla mna je to CoD2 v ovela lepsej grafike a atmosfere. Vsetky tie arkadove prvky uz zacali od cod2 ak nepocitam kill streaky a skiny zbrani
  • Je to tím že PC hráči jsou 15 až 20 procent prodeje her, konzolisti tvoří asi 70 procent výdělku pro vydavatele. Se potom nemůžete divit, že jsou špatné optimalizace na pc. Kdo by se s tím zabýval, když je z vás málo peněz. Zrovna nedávno tyto data zveřejnil třeba Ubisoft.
  • Tak proč to pak označujou jako WW2 a tyhle sluníčkový keci si strč do prd3l3. Furt naky rasismus leda tak na ruby. Je zkurv3n3j negr stejne tak jako vyjebanej asiat nebo pomrdanej beloch. A co jako. Těmahle kecama se oháněj akorát teploušové. Každej za sebe a vysrat se na to jestli je nekdo bilej nebo cernej je mi uplne u prd3l3. Zajima me jen jak se dilci osoba chova a podle toho jednat. A nejaka solidarita cernejch s cernejma je smesna ze zapalujou mesta za nejakyho odpraskliho kriminalnika. Tam je pak akorat videt co sou nektery lidi za zverstva.
  • Chudáci Cod a 2 ty se musí za to stydět :D
  • A to ta grafika je nejmenší problém :D
  • Celý je to sr4čk4 ať se zombíkama nebo bez nich. Je to jen vytáhnutí peněz za něco co vypadá graficky jak z roku 2005.
  • Souhlasím, vzpomínám snad na Score či Level, kde byl obrázek s vojáky v lodi při příjezdu na pláž a u toho nápis: je 90% šance že toto je poslední co uvidíte (nebo nějak podobně) a ono to skoro tak bylo, dal jsem Omahu až na šestý pokus.
  • bobsh
    Ne, 1600 za kampaň na 6 hodin a mordor hodin v multiplayeru a zombies. Že někdo nechce tyhle věci hrát je jenom jeho volba, ale prostě tam jsou a ta cena je podle toho nastavená.
  • Rejsek
    Zombie do toho netahej. Ty maji pravo byt vsude. Kór nacistické zombie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit