Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechci nic řikat,ale skutečně některé "tmavé" národy bojovali za němce.
    https://owlcation.com/humanities/World-War-II-Oddities-Part-1-Foreign-Born-Nazi-Soldiers
  • Rusky automaty v rukou nemeckych vojaku na zapadni fronte, zombies ve hre z druhy svetovy valky, ano tohle presne vystihuje co dneska vychazi za Acka a ja se tomu uz opravdu jenom smeju...
  • vy to tomu trollovy zerete? imho chtel jen poukazat na tu stupiditu v MP kde prave za cernochy ci zensky muzete hrat i u nacistu.
  • ZvacA
    Dobře zachycenej je ten úvodní obrázek, tak trochu symbolicky odkazující na cover arty původní trilogie. :)

CoD http://bit.ly/2ArJqzV
    United offensive http://bit.ly/2iLZKEb
    CoD 2 http://bit.ly/2hi60TM
  • V bojových jednotkách nebyl žádný černoch ani žena. Černoši přišli s nástupem nacizmu o všechna občanská práva.

Když už dělat blbě chytrého trola, tak bych volal po židovských vojácích. Nejenom že to lidé se židovským původem dotáhli na vysoké důstojníky, ale ve Wehrmacht v Rusku sloužilo značné množství vojáků židovského vyznání a sloužila se jim židovská bohoslužba.
  • Hromada mínusů, tak alespoň nějaké zdroje : http://www.panzernet.net/php/index.php?topic=5200.0
  • Je fakt, že kdyby si nehráli na WW2 tak okatě, ale bylo to prezentováno odlehčenější formou alá Battlefiled heroes tak by asi nikdo neřekl ani popel. Takhle už ti v DLC klidně můžou přidat ak-47 vždyť +/- pár let skoro WW2, když už tam mají tolik WW1 zbraní, tak proč tam rovnou nedat další ať je to pestřejší, když na historii stejně z vysoka...
  • Pár jich tam skutečně bylo, ale je to stejné jako s ruskými samopaly. Nebylo jich tam ani 1% ale uvidíš je daleko častěji.
  • Všem lidem co otravují okolí s těmahla kravinama, včetně například reklamy Teska kde muslimové, homosexuálové a Sikhové slaví Vánoce bych uříznul na každé končetině jeden prst a na čelo vycejchoval slovo BLB.
  • Nebylo to jen v bombardování a odstřelování. Val nebyl zdaleka dokončen, dovyzbrojen a na většině úseků s nezkušenou posádkou, která měla navíc podstav. Američani se ale trefili do pro ně poměrně špatných míst. Utah byl celkem v klidu, protože díky rozbouřeném moři přistáli jinde na daleko slaběji bráněném úseku, jinak by to byl podobný masakr jako na Omaze. Tam byla bohužel pro američany soustředěna zkušená posádka, která již prošla boji a od doby kdy byl úsek vybrán byla velmi zesílena jeho obrana. Potom proud, který na Utahu pomohl na Omaze škodil, protože jim potopil obojživelné shermany, ti se měli dle plánu vylodit ještě před pěchotou a jinou techniku na rozdíl od britů američané nepoužili. Díky rozbouřenému moři bylo písečné dno zvlněno a transportéry končili na hřebenech čast 100-200m ve vodě od vlastní pláže. To byl asi nejhorší úsek, který musela pěchota překonat prakticky bez krytí a s proměnlivou hloubkou někdy i 2m. Pak to bylo ještě nějakých 300-400m ježků a různých zátarasů k vlnolamu, kde se teprve dalo rozumně krýt a schovat. Nicméně od něj to bylo ješě 200m k útesům.
  • Pocuvaj. Naco to riesit?????Skor mi pripada trapnejsie to ze to ludia riesia ako to ze to tam je.
    Pretoze okrem toho mas rychly herny styl, rychle sprinty tzv run and gun
    Dalej skiny zbrani, skiny jednotiek atd. Taky model ma aj cs:go, rainbow six, hocico. Je to proste prisun financii z online hrania, nielen po zakupeni hry.
    A to ides riesit ze tam je cernoch ked tam su posprejovane zbrane a rozne uniformy ???????

Je to proste moderna onlina hra s transakciami. Prave pre tieto trapne kecy je ww2 chyba. Mali tomu dat aspon pridanu hodnotu a hru odlisit, spomalit.. Dufam ze dalsie cod bude IW2 s tym ze bude moznost hrat aj bez exosuitov.
    Ja chcem videohru, arkadovu sviznu videohru. Ja nemam cas sa hrat na nejakeho realneho vojacika, musim aj pracovat a mam aj kopec inych povinnosti
  • a co pises o multiplayeri.

Nesuhlasim, mna to bavi a myslim ze mapa Carentan ma rovnaku velkost .) Co mi ale vadi, ze je to velmi rychle a niesu dedikovane servery zeby to spravila aj komunita. Tj trochu obmedzit sprint.
    Ale pisat ze to je tragedie, to zas ne. Je to zabavne, dobre sa to hra
  • Podla mna vyzera graficky vyborne a plynule prechody medzi krasnymi animaciami a hrou to len potvrdzuju. Aj modely postav a tvare vyzeraju perfektne.
    To co pises je pravda, lenze to nekorensponduje s hernym stylom. To sa musis zastavit na par sekund a skumat detaily, to nikto nerobi. Ano, vtedy uvidis tie kere, travu a zed.
    Lenze v cod sa nezastavuje :D A v pohybe, pri normalnom hrani ta hra vyzera vyborne.
    Velmi sa mi paci graficky styl, vyzera to dost realisticky ale zaroven ako hra, plus interface multiplayeru. Zaciatky kol, killcam, spomalene zabery, gif banery, modely postav.

Graficky je cod ok
  • CRYPT
    Opravdu? Muzes mi postnout link na jakoukoliv zminku o tom, ze by n*gri bojovali za Nemeckou Risi?
  • nielen autoheal.
    Odstranenie kurzoru, krizik po zasahu co je tam dodnes, takmer ziadny spatny raz zbrani. Dpc ked strielam na dialku a vidiet len kus tela, hlavy z okna tak ak ho prvy krat trafim ten krizik mi zakryje vyhlad dpc :D Sa pamatam v jednotke v Carentane. Pekne z Barom potichucky skrceny behas, sledujes okna v dome oproti. Bomba polozena, zrazu sa tam niekto objavi, pocujes zvuky. Len ho pokropis par ranami do hlavy, prijemne to kope, nic ti nezavadza vo vyhlade.
    A takto si mohol postupne vyhrat kolo aj 1vs4.

Lenze teraz polozis bombu, vsetci Styria na teba skocia lebo to tempo hry je ovela rychlejsie a zosrotuju ta. Lenze z cod sa stala konzolova hra narozdiel od CS:GO.
  • TheGGG
    každý se nějak bavíme, já hraji hry, ty mě sleduješ a tiše závidíš... *3*
  • Moje hodnotenie.
    Je to dobre lenze to mohlo byt perfektne. Single je vyborny, krasne animacie, plynule prechody medzi hrou a animaciami, zaujimave zvraty aj priamo v hre, striedanie hernych pasazi tak aby z toho nebol stereotyp. Je to proste akcny hollywoodsky film ktory sa da hrat. Takze je zbytocne dookola pisat ze su tam skripty, tunely a nesedia drobne detaily z historie. Multiplayer. Vyborne, zabavne, ma to skvelu atmosferu, prostredie, vybuchy, modely postav, bombardovanie atd. co najviac vidiet na mape Carentan oproti Carentan v COD 1. Lenze co mi najviac vadi je rychlost hry, kratke kola SnD. Proste to je na 100% identicky styl hry ako COD IW len s vypnutym exosuitom.
    Aj IW je dobre, lenze mohli radsej dat moznost hrat aj s exosuitom aj bez neho. A COD WW2 pouzit mechaniky z cod 1. Lekarnicky, rychlost hry, spatny raz zbrani. Velka skoda ze to len reskinuju. Moze to byt zo stredoveku, ked sa to bude hrat uplne rovnako. Lenze to je asi normalne. Ci to je CS:GO, Farcry, Battlefield, COD, Rainbowsix. Kazda z tych hier ma svoj herny styl, svoju kostru ktora sa nezmeni ani o 20 rokov. Preto si myslim ze na tuto kostru sa ovela viac hodi IW, resp MW s moznostou hrat aj boots on the ground a Druhu Svetovu by uz pokusat nemali lebo ma to len znervoznuje a ja sa chcem bavit. Paci sa mi to, lenze mi to zaroven robi nervy ze to mohlo byt dokonale keby to trosku upravili. Este ani dedikovane servery tam niesu boha jeho, zeby sa o to postarala komunita. Poondeny matchmaking. Za vsetko moze xbox a playstation. rozkopat tie konzoly
  • no neviem, ja som dal 105 chf, kolko je to czk ? ?

Samozrejme kvoli multiplayeru, takze tvoj prispevok je onicom trochu nemyslis ?? vies o tom ze by som si to kupil aj keby tam ziadny single nebol takisto ako cs: go ? samozrejme odost lacnejsie by to vyslo ?
  • Jsi už prostě stařec no :-).
  • Dá se to na minimum rozjet i na starém železe -test zde
    https://youtu.be/GDtFwTv3ZQY *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší