Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě dostávaj ty lidi,co celou dobu chtěli návrat k druhý světový,držkovali na futuristický krávoviny(včetně mě) a teď jsou opět nespokojení."Ta grafika je hrozná,opět Omaha,my chceme hrát za nácičky " atd....Říkejte si co chcete,ale singláč se povedl.Mohl být teda delší,ale i tak je to po dlouhé době dobré CoD.
  • 6hodin. za 1600kč a to se vyplatí...
  • Co zahraniční jednotky už během války? Na východě se to dotáhlo až na čs sbor, který si rozhodně s tažením Rusů zastřílel. A než se na západě zformovala obrněná brigáda, která půl roku až do konce války třeba obléhala Dunkerk, tak čechoslováci na středním východě?
  • Vzhledem k současnému postavení ČR v EU to spíš vidím na vítěznou kampaň za Sudetendeutsches Freikorps. *1* 16 misí za "neuznaného" K. H. Franka, od únosů českého četnictva až po obsazení Aše. Verze pro německé hráče bude mít místo vlajek s hákovým křížem vlajky EU.
  • výborná recenze :-) díky..ta hra je opravdu max 7/10
  • jako ze bys cekal na kasarnach/v bunkru a poslouchal radio a pak odevzdal zbran a sel domu? nic moc gameplay.
  • Mart9
    Je to tak. Na druhou stranu mi tehdy opravdu nepřišlo, že je ta kampaň tak krátká. V podstatě bych byl před tím zjištěním velmi spokojen, kdyby kampaň v COD WWII byla stejně dlouhá jako v COD2.
  • Je již trapné. Hlavně ten sp. To nikdo nemůže brát vážně.
  • Dnes ráno jsem se vzbudil a vnukla se mi myšlenka, že by Vávroš, až dodělá KC, mohl udělat svoji verzi COD z pohledu nějakého českého vojáka dle všech dostupných memoárů. S jeho potřebou pro věrohodnost a detailismus by to mohlo být opravdu zajímavé. A ikdyby si toho hodně vymyslel z nedostatku faktů, vsadil bych se, že by jeho výtvor dokázal zaujmout více, než tyhle nové pokusy o návrat starých legend.
    Tak prozatím hůrá na COD a COD2.
  • Hele byl jsem na celém 80 km úseku od Le Havre až po Cherbourg a je to jak kde.
  • U dvojky to najednou nevadí, ale když má 5 hodin nový COD tak to se lidi ůžou pos*at. *7* *11*
  • Hezký jsi popsal svůj život :-D
  • Mam vtom jasno! Druhu svetovu vyhral vojak Daniels *1* Je to take CoD cliche, ze vsetky NPC su tam na to aby vam prikazovali a vy ovládate gulomet,, telefon, vybusniny, sniperku, polnu kuchynu, jeep atd... Toto ale neberiem ako negatívum, len mi to pride zabavne.
    Inac je CoD WWII super strielacka. Taka lahodna jednohubka, myslim singleplayer. Nie ako novy Wolf, ten siel z disku po 15 minutach...
  • Nekdo te minuskuje ale ja s tebou souhlasim. Jeste bych dodal ty dve hry stejne selhavaji i v oblasti AI a modelu zraneni. Fyziku a animace a vlyv ozvuceni jsem nezkoumal (treba jestli slysite dupot po schodech co vam prezradi prichazejiciho nepritele, nebo prozradi vas kdyz sami dupete.)
  • Zajimavy fakt: premyslel jsem proc US neznicili nemecke opevneni pomoci delostrelectvi z lodi. No fakt je ze na Omaze byla predchazejici delostrelecka podpora relativne slaba podle Wikipedie. Takze se tem obetim dalo mozna predejit. A taky nemecke bunkry byli dost silne. Na ostatnich plazich byl diky lepsi delostrelecke podpore mensi odpor. Taky pry na Omaze byla mlha takze lodni kanony meli problem zamerit.
  • Sam sivul
  • TheGGG
    huh, někoho baví něco jiného než tebe... honem si běž stěžovat mamince *3* . Ano, hater Hajda co si myslí, že divinity 2 je dobrá hra, ten by to fakt měl recenzovat...
  • TheGGG
    ovšem nic vyvrátit nedokážeš anonymku... hmm já své názory alespoň napsal, tvůj post je vrchol arogance a trapnosti.
  • Uhádl jsi to, jsi opět za trolla a tentokrát dokonce i za extrémně průhledného :)
  • TheGGG
    tak teď budu zase za trolla, ale mám koupený nový CoD i novýho wolfa a skutečně nechápu proč jedna hra dostává tolik hatu a druhá tolik pochval. Nebudu teď řešit nějaké politické agitky co se do té které hry protlačily, protože nechci zase dostat 5ti denního demokrata, ovšem jsou tu i jiné věci:
    1. grafika: tady vyhrává nové CoD, není to sice žádná TOP sláva, ale wolf má některé textury vyloženě hnusné
    2. příběh: trapná edgy pakárna ve wolfovi mě spíš způsobovala žaludeční potíže, CoD sice klišé, ale přeto mě děj docela zaujal. Wolf bohužel oproti předchozím dílům naprostý trapas
    3. poměr cena výkon: SP v CoD sice kratší, ale wolf taky žádná sláva a CoD navíc má coop a MP
    4. postavy a voice acting: tak tady velké vítězství pro CoD, charaktery sice klišé, ale v pohodě, dabing hodně kvalitní. Wolf má naprosto šílené a trapné postavy a přehrávající dabéry. Fergus tam je jediný, kdo není skutečně trapný. Z Anjy a BJ se stali naprostá paka a nové postavy bych nejraději zapomenul
    5. atmoška: zde to je tak napůl, obě hry mají skvělé momenty, ale wolf to hrozně kazí tím až moc brakovým přístupem, daleko za hranou oproti předchozím dílům
    6. nepřátelé: no ano, zde vyhrává wolf, obrněná robo monstra jsou prostě víc cool, než klasičtí nazi, až jsem si přál zažít D-Day ve stylu CoD, ale s nepřáteli z wolfa *14* *14*
    7. gunplay... zde je také o něco lepší wolf, ovšem stěží si člověk užívá gunplay při všech těch předchozích negativech

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit