-
Mrzí mě, že takovouhle recenzi napsal zrovna Lukáš Grygar. Čekal bych to spíš od Adama, nebo Hajdy. Dokážu si živě představit, zatímco Grygar si spokojeně chrochtá u mise s tankem proti Tigeru II, nebo u mise se stíhačkou, hráč s nároky na hru, divoce zvrací. Hádám, že senilita si přijde pro každého, pro někoho dřív, pro někoho později. Škoda no :/
-
Díky, mám teď chuť si zahrát první Call of Duty.
-
A dopadne to jak Modern Warfare Remaster - nevyladeny, mikrotransakce a DLCcka a min hracu v MP jak v puvodni verzi....
-
Zkouknul jsem CoD 2, ano to mi ještě prošlo rukama a ne jednou :-). To bylo taky jiné kafe...
-
To už jsem u pár her taky sledoval ty deníčky a povídání s vývojáři... Udělalo to na mě vždy dojem asi takový jako když máme setkání s nejvyšším ba i středním vedením a tam se povídají všechny možné pohádky jen ne realita. Jako hráče už by mě na něco takovýho opravdu neutáhli to už ne. :-)
Samozřejmě i kdyby povídali bůh ví co o realističnosti byť jen zvuků, tak jim ledacos u hry tohoto formátu člověk odpustí, nebo alespoň já jo, ale je extrémně špatně, jak už tu několikrát zaznělo, když z toho dělají nějaké pazvuky či silnější špuntovky, ,,fulsbroky,, (nevím jak se to přesně píše) :-D a další podobné parády.
Dost věřím tomu, že jak nejsem hráč, tak prostě nemůžu ty hry nějak relevantně soudit, ale na druhou stranu nejsou či mě žádná hra neoslovila tak abych si ji, dnes již jen na noťas, koupil a ve chvilkách hrál. A to říkám jako člověk co nepatří mezi nějaký náročný lidi, nevím jak to popsat, prostě aby tam mezi hrou a mnou bylo něco co mě přiměje hrát, fakt nevím jak to napsat - asi ten ,,feel,, nebo tak něco.
Je mi jasný, že tyhle hry hraje zástup i starších lidí jak já a třeba to pro ně jsou bomby, ale já bych se na ty pozlátka akorát vyprdnul.
Nebo jsem v hlavě už takovej páprda co na ty dnešní hry prostě není, nebo hraní obecně.
Ještě mě napadlo, Heroes III. nebo ty Complete tak to se stane, že třeba 1x za dva roky to spustím a vykysnu u toho x desítek hodin. Ale nový hry prostě vůbec nic. -
Autoheal je neco, co dvojce neodpustim...po ni se s tim nejak rozrhl pytel
-
5 hodin :D
-
CoD: WWII dohraní stáčí jenom 5 hodin....
Chybí tam kampaň Ruská asi to tam dají jako dlc
Už je rok 2017 a nebyli schopný dát kampaň za Němce - dobývání Polska, Francie nebo Ruska
Jediný plus v CoD: WWII je nemá auto heal :-d -
Neříkám, že je to dobře, taky bych radši viděl pláž s trochou péče, ono celkově ta hra působí dost špatně zejména po tom, když si pro srovnání člověk pustí nějaký z vývojářských deníčků, jak se bijí v prsa, jak vše bude 100% historicky věrné a kolik času věnovali výzkumu a nakonec keci v kleci. Mám to stejně jako ty, také jsem ze zvědavosti koukal jen na YT na cca 1,5h kampaně, poslední CoD co jsem hrál byla 2. Stačí se podívat na zvuky zbraní, většina se dá odpustit, ale zejména charakteristický zvuk MG42 je víc než hodně jiný a souvisí s kadencí. Protože byla vyšší než u všech do té doby používaných kulometů, tak se dávka slila v jeden zvuk, kdežto u jiných kulometů šlo rozeznat jednotlivé výstřely v dávce. (https://www.youtube.com/watch?v=35R2WENXMl8) Asi jako kdybys u závodní hry přiřadil formuli zvuk trabantu.
-
To je tim, že PC komunita na CoD už dávno zanevřela, ale konzolisti sní sebehorší botu i s tkaničkama.
-
Když máš bokem obchod s hrama, tak budeš chtít pozitivní recenze, přijde mi to malinko jako střet zájmu...
-
Ok, klíďo to můžou mít jako jeden z důvodů. Ale za sebe bych to zatratil. Myslím, že taková mise si zaslouží vypiplání a trochu víc péče.
Ovšem klasika, sto lidí sto chutí a pohledů.
Mně jen hned napadl MoH a musel jsem si to pustit pro srovnání. Ve mně prostě ten zvláštní pocit z tý mise je i po těch letech. -
Já právě popravdě to vylodění zažil asi jen v MoH, pak jsem hrál Vietcong, asi nějká první CoD, ale hlavně jsem frčel na Age of Empires, complet hry Comand and Conquer. Tedy spíše jen ty strategie a teda úplně jsem hučel na Diablu II. :-D
Nejspíše máš pravdu, prostě to tak nyní je. Jen mi to praštilo do očí, to já samozřejmě nikomu nechci brát třeba jeho nejoblíbenější hru nebo ji nějak zatracovat. Jen takový názor od mladýho člověka co taky někdy hrál.
Jinak ty recenze apod., tomu, dle mého, nejde dnes věřit. Myslím, že buď si ty weby chtějí udělat plus a nebo to třeba bude i regulérně zaplacený, ale těžko soudit, nedělám v tom. Je to jednoduše business.
Ale jako jo, souhlas, je to na oko hezký, pocit bosse, atd. a to je na trhu žádoucí a frčí to. -
V jedničce ještě nebyl autoheal, takže lidi hráli víc dvojku.
-
Proč pořád vytahujete 2 místo jedničky s datadiskem? Kromě grafiky to bylo po všech stránkách horší. Dokonce ani sprintovat tam už nešlo.
-
Já vypadam furt líp. Jen to CoD je furt horší.
-
Ona se ta pláž ve hrách většinou hodně zkracuje, aby to bylo akčnější a hlavně se to nějak rozumně vešlo do záběru.
-
Nejsi žádný mimoň. Ani věk s tím nemá nic společného. Možná jen to, že už si totéž hrál na sto způsobů a nestačí, že to dobře vypadá.
Tato hra není žádná výjimka. Je to přesně hra, jaké se v posledních letech dělají. Parádní grafika, zvuky, design. Na druhé straně ubohý scénář, stupidní úlohy a dementních AI. Možná je to celé zaměřené na teenagery, ale nechápu pak ty hodnocení herních magazínů a webů. Že jim také takové hry, jejichž jediný cíl, že se máš cítit jako největší boss, stačí. Nejhorší je, že v recenzích tyto nedostatky nekritizují. Hlavně se asi moc nenamáhat, protože o to v hrách nejde.
Naštvalo mě to na Destiny, ale dnes jsem viděl první gameplay video z kampaně nového Battlefront-u 2 a je to ještě horší. Otřesná AI nepřátelských vojáků, kteří téměř nic nedělají, jen tam stojí jako terče. Vzpomněl jsem si, jak jeden z mála recenzantů na margo těchto her řekl, že zachvíli tam bude jen "press Y to win the fight". -
Si taky byl o 14 let hezci, starnes, priority se meni, sny rozplyvaji… se s tim smir!!!
-
V prvním CoD jsem strávil stovky hodin, ale tohle je za mě Nezájem/10.