Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RakeW
    Nejsem fanda CoD, ale ten příměr ti, vzhledem k MP zaměření molochu od Activisionu, moc nesedí.
  • Ať si s tooh bere příklad CoD *1* Oni to vydaj za 300 kč a má to stejnou herní dobu jako CoD. Ale cod stojí něco o kolo 1200 Kč. *3* Ale hra perfektní. *14*
  • Jack1947
    Me to bavilo i kdyz, to nebylo nejdelsi duely a vubec styl hry vypravenim, ktery vyustil nakonci k rozhodujicimu kroku. Humorne dobrodruzstvi kovboje ktery vypravel svuj zivotny pribeh byl zabavny , Samozrejmne nebyla to asi plnohodnotna hra ale zabavna byla (pokracovani uz vubec) secteno 2x podtrzeno nezbyva nez se znamkou 8/10 souhlasit.
  • Konečne po dlhej dobe hra s westernovou tématikou...
    Ten soundtrack v predposlednej kapitole je proste boží... *5*
    http://www.youtube.com/watch?v=uJXwLwcoun0
  • Rozhodně výborná hra, se skvělým hlavním hrdinou/vypravěčem, perfektním pocitem ze střelby, stylovou grafikou (i když jsem se toho semi-cel-shadu bál), krásnou hudbou a ještě lepšími zvuky jako celek. Škoda jen té herní doby (u mě na medium 5 hodin), ale new game plus s obtížností true west to zachraňuje, spolu s arcade modem a duely. Za sebe mohu říci, že je to další díl CoJ (kromě Cartelu, toho se štítím), který jsem dohrál na jeden zátah. Hral jsem jedničku - Bomba, hrál jsem Bound in Blood - Bomba, hrál jsem Gunslingera - Bomba. Prostě ten nejlepší western pro PC (skoro i jediný)
  • KAždá kvalitní hra by měla být v rodném jazyce :) Něco málo rozumím, ale není to ono ..
  • kdo by prekladal tuto hru veď tam sa kecá 8 hodin v kuse *1*
  • RakeW
    Nebudu ti tvůj názor nějak komplexně vyvracet, prostě ti to nesedlo, což se dá pochopit.

Ale k těm zbraním. Číslo čtyři je trochu zavádějící, ale to je fuk. Mně osobně přijde, že jsou všechny výborné, každá má své místo (snad až na Schofield, tedy Quickshooter, který mě v CoJ nebaví už od jedničky) a je vysloveně radost s nimi střílet.

Oproti bambilionu zbraní v moderních střílečkách, kde si člověk k žádné ani nestihne vytvořit vztah (v singlu) se mi tenhle přístup líbí mnohem víc. Nevím čím ten arzenál ještě doplnit, Derringery či pepřenky jsou pro pistolníka Silasova formátu nevhodné, snad dvouhlavňový LeMat trochu chybí.
  • Počkej, ale vždyť už od samýho představení týhle hry bylo známo, že to bude čistá arkádová a přímočará střílečka, proč sis to teda kupoval, když teď to samý tý hře vyčítáš?
  • Přesně tak, Metro mě hrozně potěšilo, bohužel jsem ho už dohrál, tak jsem se díval "co dál" a viděl tohle... (mezitím ještě Black ops 2, Medal nevim kolik Honor apod.) zatím jsem zkusil jen kousek a paráda, teď budu čekat na češtinu... snad se jí dočkám.
  • RakeW
    Jako, že by to hráč přímo ovládal. To si moc nedokážu představit :). Tak alespoň vždycky po vystřílení "arény" Silas ofoukne hlaveň nebo drasňácky nabije Winchesterovku.

No, když už jsem to nakousl, byť v recenzi to Aleš píše, ty bouchačky jsou jednoduše úžasné. Krásné modely (třeba ta kohoutová brokovnice!) a pocit ze střelby k nezaplacení. Jen zamrzí, že když už Silas vždycky palcem natahuje kohoutek revolveru, tak se vůbec neprotočí válec :). A škoda, že ty vzácné zbraně mají tak pouťoví výzor, normální modely jsou hezčí (to mě sralo už na BiB, ty zlaté verze).

Moje nejoblíbenější dvojka - Ranger a upilovaná puška, která je samozřejmě horší než normální puška, protože má poloviční kapacitu, ale je tak moc bad-ass, že ji jednoduše nemůžu pustit z ruky.
  • Pěkná recenze. Mě osobně se na CoJ líbí právě ten způsob vyprávění - jak se hra mění před očima když vypravěč opravuje svůj příběh a tahá z paměti další vzpomínky. Je to originální, jednoduché a vtipné. Až se divím, že s tím někdo nepřišel dříve (nebo ano?).

8/10 zasloužené, já osobně bych dal i víc, protože spolu s novým Metrem jde podle mě o svěží vítr do zatuchlého žánru FPS. Se*u na všechny ty Call of Duty, Battlefieldy, Medaly atd. Tohle je ono a stojí to blbý 4 stovky!
  • Pekne povedane. Jedine co mi trosku chybalo (aspon som to ocakaval podla trailerov), tak nejake fintičky so zbranami :) Taky Tony Hawk s coltom :D Ale po dlhom case predobjednavka, ktoru som neolutoval :)
  • To je problém zlodějů, jsou přejedení, ničeho si neváží a nic je neuspokojuje. A patří jim to *4* *2* *1*
  • Dneska uz si hraci proste neumi uzit jednoduchou arkadovou strilecku s doboru cistou hratelnosti.
  • a abych doplnil...posledni urovne jsem probihaval...bezel,nekam pribehl,tam postrilel par lidi a zas bezel jinam...
    teoreticky...byt vice zbrani,vice strileni a vetsi koridor,tak by to bylo fajn...ale vsechny tyhle veci byly az moc malo
  • Rhulad
    I ty tři stovky je moc za tuhle "pecku"... Měli by to rozdávat zadarmo v Polsku před Lidlem. Ještě, že jsem rybařil na zátoce.
  • michaliuz18
    aspon to malo pribeh z hlavou a patou, krasne lokacie vacsiu volnost, ziadne call of duty cize sa tam aj logickejsie strielalo a ne vkuse ako v novom COJ , bavili ta misie za patera lebo si sa mohol vyblaznit strielat zase kedze on bol majster zbrani, skor som preferoval billyho,bol to jeho pribeh, jeho smola ,to praveze on mal najlepsie misie, a hlavne tu kde sme splhali na obrovsku skalu indianov :D ,páter tie misie len doplnal lebo mu bol v patach, nezabudnutelna zazitkova hra s ktorou mam len pekne spomienky a vzdy sa rad k nej vratim, a asi si ju aj intalujem , ne jak tieto somariny co s pokladom juarez nema nic spolocne aj tak len zabijas jak pako a na konci boss a dokola a ptm konec hry,arkadovka jak prase, este ze sa daju tie body nad hlavami nepriatelov vypnut si pripadam jak v DLC na borderlands ,to ma viac bavil ten cartel :D
  • nastaveni jsem mel puvodni,takze prave tlacitko bylo priblizeni/zamereni...
    nejde mi primarne o toto...ta hra me nechytla...prisla mi az moc hloupa,az moc kratka a az moc budget...
    nebylo to treba jako borderlands,ktere bylo taky hloupe,ale prijemne...ta hratelnost byla o dost lepsi
  • RakeW
    Střílečka par excellence! Old-school, ale zároveň originální. Tupá jako Call of Duty, ale zároveň takřka geniální. Co na tom, že s prvním dílem (který mám opravdu rád) to nemá hratelnostně nic společného, když je to taková bomba.

Muzika je opět naprosto dokonalá a objeví se i pár starých známých motivů (např. můj oblíbený indiánský z BiB). Jinak občas vykoukne i duch Raya McCalla. Když se vyhýbáte kulkám, nepřátelé to užasle komentují a sem tam se ozve i Rayovým hlasem ono typické "Did you see that?".

A nezapomeňte si zahrát New Game Plus na nejtěžší obtížnost, hra má pak zase trochu jinou šťávu.

Doufám, že se tohle spolu s Blood Dragon Ubisoftu fakt vyplatilo. Za mrzkých 260 Kč (při 4200 MS bodech za devět stovek z Aukra) je Gunslinger moje nejlepší investice do herního mainstreamu za posledních několik měsíců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit