Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tam je spíš problém v tom co ti umožní operační systém na kterým má hra běžet popř. co ti umožňuje v tomto případě mobil, než co se dá udělat v Jave :)
  • Veskoslav
    Jasně a hlavně, že ten "Shit" tu nVidii naprosto zničil v cenové relaci grafických karet....
  • Ta tvoje milion let stará Java je programovací jazyk jako každej jinej, možná by ses divil co se s tím dá všechno naprogramovat :P
  • Spades
    Tak nemáš mít druhořadou grafickou shitku od ATI :D na kartách od nVidie to jelo hned po vydání, sice blbě, ale jelo :D
  • Spades
    To mě vždycky na Q3 nejvíce vadilo... Na turnajích by mělo být povině Max Detaily na všechno... co sem viděl, jak tam ti "profíci" běhají v bílém prostoru bez jakýchkoli polygonů na stěnách, a mezi tím jim skáčou radioaktivně zelení špekouni, bylo mi z toho fakt na blití...
  • Spades
    Však na xboxu žádné problémy nebyly...
    To že ta hra tam měla rozmazané textury bylo kvůli shitboxu... jinak to tam ani nejde...
  • Spades
    Pravda pravda... Ravenholm mi připomněl staré dobré FPS z mých mladých let, kdy jsem byl posraný z toho vyjít za první roh :D
  • Spades
    Pro Carmacka nikdy nebyla priorita konzole... Nevím, kde jsi takovou kupu sraček slyšel, ale je to nesmysl... Jediné co Carmack řekl bylo, že miluje splitscreen (Za což ho proklínám, protože ho nenarval do PC verze RAGE)
    Dokonce na všech výstavách jako jediní ukazoval id Software RAGE na klávesnici místo gamepadu.

EDIT: Je pravda, že RAGE mělo ty textury hodně rozmazané, a zmenšené, ale to nebylo kvůli konzolím... Ty textury se v .ini souboru dali 2x zvětšit, takže za to může jen špatně napsané menu pro PC, a pokud se ti i potom zdály rozmazané, je to právě kvůli MegaTexture - ta hra měla 22GB... dokážeš si představit, kolik by zabírala, kdyby ty textury měli být ještě jednou tolik větší? :D (Pro představu když texturu zvětšíš 2x, její velikost se zvětší 4x)
  • Spades
    Tak vzhledem k tomu, že jsem o RAGE moc neslyšel, až tak rok před vydáním, tak jsem si myslel, že id Software zanikl po vydání Quake 4 :D (ET:QW myslím dělalo jiné studio)...
    Určitě by se měli zaměřit na trošku jiný způsob vývoje her. Přece jen id tech 4 byl dobrý engine, ale upřímně... kolik her ho nakonec používalo? (Přesně 7, a to 4 z nich jsou značky id Software)
    Možná se setkám s nesoushlasem, ale podle mě by se měli vydat směrem, kterým se vydal Epic Games - znovu začít masově prodávat licence na idtech 5, protože zaprvé by tím získali ztracené peníze za vývoj RAGE, a zadruhé bychom tu měli daleko více luxusně vypadajících her... Pravda velkých, ale luxusních :D
    id Software by se pak mohl soustředit na vývoj herních enginů, a sem tam vydat nový Doom a Quake, které by nový engine představili.
    Mobilní divize nebyl špatný nápad, ale vzali to ze špatného konce... DOOM RPG a Wolfenstein RPG byly hodně dobré hry, ale pak to šlo docela to kupy hoven :D RAGE pro iPhone byla strašná blbost a DOOM měl tak strašné ovládání, že jsem si to radši zahrál v emulátoru s PS klávesama na obrazovce...
    Taky bych rád viděl, co Carmack vymyslí v oblasti RayTracingu a Voxelové grafiky... v poslední době se o tom hodně baví, ale nikdo pořádně neviděl jak voxelový engine pracuje... Na druhou stranu RayTracing je už sice možný, ale na takovém TopEnd HW, že to asi zatím nemá smysl implementovat...
  • dr.gonzo
    ja sem to dohral na ps3 a hra se mi velmi libila,mela sice sve musky,jako ne moc vydareny konec,prazdny svet a podobne ,ale oproti call of duty ci battlefield to byl jak blesk z cisteho nebe,neco noveho co nebylo delano kopirovaci metodou jak 90 procent dnesnich fps.
  • Nemohu souhlasit. Jelikož mnohdy hodnotím to co opravdu napsal na svůj "blog" nebo co řekl před kamerami. Takto, souhlasím s tím že v herních médiích to může být napsané tak že to působí ještě hůře, ale zkrátka i on vystoupil párkrát přímo před kamerou a nepůsobil zrovna "skromně" :).
    Pokud tak vystupuje dnes je to (alespoň to tak na mne působí) jen proto že už ani on nemůže tvrdit že to je vina pc nebo někoho jiného než jeho samého ("jeho" studia). Otázkou je jak dlouho mu tato otevřenost zůstane.:)
  • To co je za řeč? To je nejaka maďarština nebo co je to za hatlaninu, rozumí mu někdo? Tohle je snad česká stránka nebo ne?! *10*
  • Ja som RAGE zahral az teraz v jul 2012 na PC a ani ja som nemal ziadne tech. problemy :D
    Na Intel Core i5-3570K, GeForce GTX 670 (driver 304.79 beta), RAM 8 GB islo paradne vo fullHD a vsetko na max :D
  • pavel.sterba1
    Karmack napred vsem PCckarum naplival do tvare a ted se honem rychle omlouva, pac asi to s tim prodejem PC her nebude tak zle jak se porad mluvi.
    Uz mu to nezeru. Stejne tak jak vsichni blabolil o vyvoji her na mobilni platformy. Ted ji museli rozpustit...Hmm jaka to skoda. Zeby ty mobilni prodeje nebyli tak prevratne?
    Sest let delaji na hre, ktera nema ani poradny pribeh a zaver je vylozene trapas.
    Bude se muset trochu pochlapit, protoze Rage nepresvedcil ani po strance technologicke ani herni.
  • ...to malo byť pre xai, nie si ty nahodou jejdašašek ??
  • 1. HEHEHE
    2.Ale to nemysliš važne...
    3.Ja viem presne čo povedal a v akej suvislosti, tak nevytrhuj z konextu a neprekrucuj
    4.koko*ina pan farar mali to overene...to by takto nedopadlo, tušim niekto zase z ID žvastal
    aby si zachranil prdel, ako teraz žvastaš ty...
    5.Ano lebo načo to urobiť hneť že...šak ludia si to kupia aj tak lebo ID Soft...
    Ako rozmyšlaj čeče a nehadž všetku špinu na AMD !
    Ja ako vyvojar, by som si dal kur*a pozor aby ovladače boli v poriadku, AMD sa na to môže vys...nakoniec to Carmack priznal, asi prečo...
  • Jo, s tím dojmem z chováním to je ale obecný problém s herními médii - to namyšlené vystupování je nesmysl, je to jen dojem ze senzacechtivých článků, které vytrhávají něco, co řekl a podají to tak, aby to znělo kontroverzně a agresivně. Doporučuji se podívat na nějaký jeho rozhovor nebo keynote, ve skutečnosti je prostě otevřený a upřímný, nemá problém přiznat, že něco udělal špatně apod. Tvrdit, že nesnáší PC (neříkám, že to tvrdíš ty) a kdesi cosi je prostě blbost.
  • Včera jsem viděl poslední hodinu jeho povídání na Quake Conu a, ačkoliv jsem mu polovinu věcí nerozuměl, protože se v jeho booru nevyznám, přišlo mi, že kdyby více lidí v průmyslu bylo jako on, máme dnes to, co budeme mít za několik let.
    To jak o těch věcech mluvil, ten zápal a šlo vidět, že ho to vážně baví.
  • "Přitom v Rage žádné RPG prvky nebyly." Ne jo ? A to,ze clovek mel inventar hafo predmetu vylepseni zbroje snad 5 druhu uprava aut ..
    Jenom,ze tam byl ten inventar s vecmi uz neco rika,ze to trosku RPG melo .. Mam pocit,ze tam vetev na vylepseni schopnosti nebyla ,..

Ale Rage samotnej me desne bavil a libil .. ja si to uzival dohral jsem to complet za 17 nebo 21 hodin ted nepamatuju a to jsem hledal vsude,abych mel ty karticky vsechny a asi 15 mi jich chybelo ..Hra suprovní,kdyby to bylo otevrenejsi tak by to bylo mnohem lepsi a zabavnejsi
  • Však Rage běží taky na Id tech enginu 5 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit