Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Tak jako obyčejná FPS,to bylo super.Skvělé zbraně,použitelná brokovnice !,zábavní nepřátelé a hlavně super pohyby některých nepřátel.
    - Čekalo se,ale více.Určitě se čekala technologická bomba jak to bývá zvykem a ta úplně nepřišla.

-Je zajímavé,že brokovnice byla super v každé hře od Carmacka. V každé hře šla používat až do konce a byla to prostě brokovnice jak se patří.Na blízko to rvalo hlavy na střední vzdálenost jsem se pořád trefil.Navíc v RAGE to střílelo i granáty tedy na dálku super zbraň!Ten samopal jsem niky nepoužil.Nebylo třeba.
  • Veskoslav
    Co má být na tom ironického? První týden Rage nešel vůbec spustit, Skyrim šel narosto nrolnálně spustit i hrát.
  • Byla to strašně nešťastná situace, protože ty největší technické problémy skutečně zavinili AMD, kteří měli špatné OpenGL ovladače, idům posktyli novou opravenou verzi, ale pak mezi lidi vypustili verzi nesprávnou. Nešťastná proto, že každé vysvětlení lidem, kteří do takových věcí až tak nevidí, prostě pochopitelně znělo jako výmluvy id.

S tím vrácením se mezi smetánku... přijde mi, že id až moc stojí na Carmackovi, který sice vždy vymyslí nějakou novou z technického hlediska velmi zajímavou věc, která ale škodí těm hrám samotným. Tma, sterilita a způsob používání baterky v Doom 3 byly dány způsobem, jak se řešilo osvětlení (ale bylo to cool, protože jsou všechna světla dynamická a řeší se jednotně). Stejně tak Megatextura je zajímavá technologie - 1 obří virtuální textura pokrývající skoro unikátně celou mapu, do grafické paměti se tahají jen aktuálně potřebné kousky textury a ve kvalitě, která je potřeba. Je jasné, že to bude při tahání kousků z disku doskakovat, vědělo se to už před vydáním. Je jasné, že bude třeba nasadit obří kompresi, takže bude kvalita textur často skřípat. Rychlá fps mi prostě nepřijde pro tuto technologii nejvhodnější. Navíc když se chlubím tím, že můžu bez opakování unikátně otexturovat level, tak proč to ukazuju na hře, kde 90 % grafiky tvoří poušť a nějaké zarezlé harampádí?
  • ankitamishra
    Ravenholm, tak měl HL 2 správně vypadat. Osobně dávám DOOM 3 o procento nad HL 2 a Episode One. Episode 2 už byla o něčem jiném, 94 %.
  • Jestli to měla být ironie, tak se ti to povedlo. *15*
  • ankitamishra
    DOOM 4, stoprocentně.
  • ankitamishra
    Dokreslování textur je bohužel interní vadou enginu. Těžko se s tím bude něco dělat, ale doufám, že zapracují.
  • Obavam se, ze zapomenu i na DOOMa 4 :(
  • ankitamishra
    Já DOOM 3 dávám 90 %, možná bych měl i přidat.
  • ankitamishra
    On na PC hází špínu už roky. RAGE na všechny tři platformy jsem si musel vydupat .-)
  • ankitamishra
    Quake V není úplně odloženo, pouze se s ním počítá po DOOM 4 a RAGE 2.
  • ankitamishra
    Je za co se omlouvat Johne. RAGE 2 musí být daleko, daleko lepší a pořádně odladěné. Závěr byl velmi špatný.
  • Škoda, že se nezmínil od Quake sérii. Taky bych si už rád na tohle téma něco zahrál. *5*
  • Omlouvat se muze ale nic neznemi na faktu ze pristi hru od ID si v dobe premiery nekoupim. *6* Vetsi technicky paskvil nabidnul az letos Ubisoft s Ghost Recon Future Soldier.
  • Veskoslav
    Skyrim člověk aspoň spustil a ten mu jel, narozdíl od Rage.
  • hmm tento carmack sa mi začína čím dalej tým viac pozdávať.. rage bola parádna hra aj ked mala svoje muchy (ktorých bolo s tolko ospevovaným skyrimom asi narovnako) a chýbali v nej dáke tie RPG prvky + väčšia interakcia s postavami a s príbehom.. ja som si hru užil, našťastie som nemal takmer žiadne tech. problémy (pc).
    určite som si hru užil viac ako spomínaný skyrim
  • Rage ma velmi vysoku hratelnosť, čo je typicke pre ID Soft, ale ma biedne textury, vďaka hriankovačom, o technickych problemoch ... mne hra pravidelne pri loadingoch padala, alebo sa nenačitali textury vôbec +doskakovanie, teda ak sa načitali, čo je pre ID Soft riadny trapas, takže mam riadne zmiešane pocity. Ak ma ale pameť neklame, Carmack slubil High-Res Texture Pack, tak som zvedavy, či dodrži slovo, alebo nam zapcha hubu omluvou...
  • Sakra jsi mi uplně oživil paměť, to byla fajn pařba :) Každopádně Quake měl komplet 3D modely jako první a hlavně engine byl o kus dál ..
  • Rage se skutečně značně nepovedla (byŤ zábavná uměla být) a je trapné jak Carmack po vydání házel vinu všemi směry (hlavně na samotné pc), jen ne na sebe a svou firmu (zkrátka jak to dělají všichni tvůrci když se něco nepovede).
    Jsem zvědav zda se mu podaří opět se vyšvihnout mezi "tvůrčí" smetánku (jako patřil v dobách prvního Dooma až po Quake 3) a nebo zda ukáže že už na to postě nemá. Osobně doufám že D4 bude pecka, ale bojím se že Id Software zakrněli a už prostě neumí držet krok s ostantíími studii.
  • Veskoslav
    No já byl tenkrtát tak vytočený.....Hru jsem kupoval na pc jako hlupák v týdnu, co vyšla. Naprosto nehratelná, spustilo se úvodní menu a hra spadla. Když naběhla, tak vykreslování textur jedna šílená katastrofa, při pohybu postavy ty nádherné šedé zdi,co se pak přede mnou terve vykreslovaly, tak mluvily sami za sebe. Osobně už nikdy nekoupí nic od iD, co nebude prověřené a bude fungovat. Stejně jsem se tak spálil s Roskstar a GTA IV.

P.S: Na druhou stanu, když po dvou-třeh měsích to opravili, tak skvělá hra. Ale ta pachuť navždy zůstane.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit