Přejít na výpis diskuzí
Carmack se omluvil za Rage, Doom 4 bude až bude
3.8.2012 | Adam Homola
119 příspěvků
-
U mě nápodobně. Naopak Doom III mě v pozdějších fázích vysloveně nudil, atmosféra sice hodně dobrá a správně klaustrofobní, ale časem se onosila a některé lekačky už člověk odhadl, sotva spatřil první náznak (tmavá místnost a uprostřed kužel světla na úplně novou zbraň apod.).
-
Souhlasím
-
No prvni uplne ne, koneckoncu par mesicu pred nim vysel Terminator: Future Shock s taktez plne 3D prostredim (ba, dokonce otevrenym i s vozidly) s 3D modely nepratel (byt nejake ty sprity se ve hre stale najit daly).
-
Vždyť se nic neděje, stejně všichni víme o co jde........ *3*
-
Ja rage hrál na xboxu a neměl jsem jediný tech. problém, hra mě neskutečně bavila !
-
To je ale pokrytec. Hlavně při prodejích to obhajoval a tedka vlastně přiznáva chybu...
-
ano. http://www.videacesky.cz/serialy-online-zdarma/historie-hernich-spolecnosti-id-software-1
-
a za dooma 3 se uz omluvil?:D mel by si smontovat poradnou raketu a odstrelit se sni do vesmiru
-
Q3A - 4 roky non-stop in the mix - z jisteho hlediska mozna nejlepsi hra vsech dob :)
Znate http://www.warsow.net/ ? -
Mimo spousty jiného, Quake a první engine s 3d modely a už né sprity, nic ti neříká? Skoda .)
-
S Daikatanou nemá Carmack nic společného, Dikatana byla prijekt Johna Romera, který se po neschodech s ID od nich odtrhl.
-
Rage? Jedna z největších píčovin co jsem kdy zkusil..nudná tuctová střílečka..o grafice a herních problémech ani nemluvě..strašný zklamání..
-
Ty jsi vážně debilní hovado, že ti není rovno. Meleš h@vna o něčem, o čem nic nevíš. Jdi se zahrabat sám, ty trotle.
-
Tjn .Ten posledni level jsem si rikal ze hraju dooma *5*
-
Carmack je hlavně programátor, který ve své době dělal revoluční enginy pro Wolfa i Dooma a zpřístupnil sidescrolling na PC. Byl jen jedním ze spoluzakladatelů idsoftu a nebyl zodpovědný za design her. Navíc Daikatana není od id, ale od Romerovy společnosti Ion Storm. Bohužel když převzal vedení studia, udělal pár ne úplně dobrých rozhodnutí, a tak je dnes id tam kde je.
-
Díky za upozornění, příliš mnoho Doomů v textu mi popletlo jedno číslo, kterého jsem si nevšiml ani při opětovné kontrole.
-
já vážně nevím, jak na tohle reagovat, snad jen .. jsi padlej na hlavu ? Nastuduj si trochu historii, dítě... Nikdo neudělal pro žánr Doomovek tolik, co on.. a o tom co znamenali hry jako Doom, Quake .. to se fakt bavit nebudeme, vzhledem k tomu, co píšeš za nesmysly.
-
Presne tak. Ja si Rage uzil. Sice tam bylo par napadu nedotazenych. Grafika byla nahodou paradni a s optimalizaci sem nemel temr zadny problem, jen zprvu se pomalu dokreslovaly textury a i to pozdeji odpadlo.
-
Wolfensteina dělal taky Carmack.
-
To mi řikej:D. Já si jak vocas koupil všechny možný náboje do BFGčka a na konci žádnej uberboss *1* .