Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    Tak Rage bola pre mňa najlepšia FPS hra minulého roka.. len na začiatku boli obrovské problémy hru aspoň ako tak zapnúť, zabrániť tomu aby každú chvíľu padala a odstrániť veľké problémy, ktoré má hra s grafikami od ATI.. inak spokojnosť veľmi dobrá, ale jednu vec hre neodpustím : hra mala úplne, ale fakt že ÚPLNE najhorší koniec aký kedy som v hre videl.. to bol jeden veľký prostredník od id k hráčom
    • Presne tak, ten zaverečny level mal byť večši, a premakanejši, podla mňa pôvodne, ale asi niekto povedal, že hru treba okamžite vydať, tak stlačiš tlačitko, zaverečna animačka, konec zvonec...nech žiju kravaťaci, čo všetkemu rozumeju a všetko doebuuu, lebo keby nerobili nič, len brali prachy, urobili by najlepšie, ale oni potrebuju mať pocit že su dôležiti, a že rozhoduju o niečom a to je tragedia tohto sveta...
    • Já mám grafiku ATI a nezaznamenal jsem jediný problém :D
  • Carmack je přeceňovaný. Před skoro dvaceti lety udělal jednu dobrou hru, Dooma. A ani ta nebyla nijak revoluční, byla to jen graficky lepší kopie Wolfensteina. Od té doby z něj leze jeden fail za druhým. Úplně stejně dopadla např. roky hypovaná Daikatana. Ten člověk by se měl co nejdřív někam zahrabat... je tady spousta MNOHEM lepších her, např. v článku zmiňovaný Borderlands, o kterém se skoro nemluvilo, zadupal hypovaný RAGE do země.
    • Mimo spousty jiného, Quake a první engine s 3d modely a už né sprity, nic ti neříká? Skoda .)
      • No prvni uplne ne, koneckoncu par mesicu pred nim vysel Terminator: Future Shock s taktez plne 3D prostredim (ba, dokonce otevrenym i s vozidly) s 3D modely nepratel (byt nejake ty sprity se ve hre stale najit daly).
        • Sakra jsi mi uplně oživil paměť, to byla fajn pařba :) Každopádně Quake měl komplet 3D modely jako první a hlavně engine byl o kus dál ..
    • S Daikatanou nemá Carmack nic společného, Dikatana byla prijekt Johna Romera, který se po neschodech s ID od nich odtrhl.
    • Ty jsi vážně debilní hovado, že ti není rovno. Meleš h@vna o něčem, o čem nic nevíš. Jdi se zahrabat sám, ty trotle.
    • Carmack je hlavně programátor, který ve své době dělal revoluční enginy pro Wolfa i Dooma a zpřístupnil sidescrolling na PC. Byl jen jedním ze spoluzakladatelů idsoftu a nebyl zodpovědný za design her. Navíc Daikatana není od id, ale od Romerovy společnosti Ion Storm. Bohužel když převzal vedení studia, udělal pár ne úplně dobrých rozhodnutí, a tak je dnes id tam kde je.
    • já vážně nevím, jak na tohle reagovat, snad jen .. jsi padlej na hlavu ? Nastuduj si trochu historii, dítě... Nikdo neudělal pro žánr Doomovek tolik, co on.. a o tom co znamenali hry jako Doom, Quake .. to se fakt bavit nebudeme, vzhledem k tomu, co píšeš za nesmysly.
    • Wolfensteina dělal taky Carmack.
      • ano. http://www.videacesky.cz/serialy-online-zdarma/historie-hernich-spolecnosti-id-software-1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit