Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Podle mě nebylo na technické stránce nic špatného (viděno očima PS3 verze), ale kde Rage zklamala, byl nedotažený level design, příběh a konec hry.
  • Veskoslav
    No já byl tenkrtát tak vytočený.....Hru jsem kupoval na pc jako hlupák v týdnu, co vyšla. Naprosto nehratelná, spustilo se úvodní menu a hra spadla. Když naběhla, tak vykreslování textur jedna šílená katastrofa, při pohybu postavy ty nádherné šedé zdi,co se pak přede mnou terve vykreslovaly, tak mluvily sami za sebe. Osobně už nikdy nekoupí nic od iD, co nebude prověřené a bude fungovat. Stejně jsem se tak spálil s Roskstar a GTA IV.

P.S: Na druhou stanu, když po dvou-třeh měsích to opravili, tak skvělá hra. Ale ta pachuť navždy zůstane.
    • To neni jako, tak to s tebou holt je.
  • Mr Carmack ma stale co povedat, minimalne co sa technickych stranok tyka. Ale ohladom obchodu a podpory hracov to totalne pos*ali.
    Slubovane ID Studio (editor k rage) nikde, slubovane hd textury k PC verzii nikde. Opravy detto. Fakt by ma zaujimalo co sa internte v ID softe deje, hlavne po prevzati Zenimaxom.
  • Omlouvat se muze ale nic neznemi na faktu ze pristi hru od ID si v dobe premiery nekoupim. *6* Vetsi technicky paskvil nabidnul az letos Ubisoft s Ghost Recon Future Soldier.
  • 1. HEHEHE
    2.Ale to nemysliš važne...
    3.Ja viem presne čo povedal a v akej suvislosti, tak nevytrhuj z konextu a neprekrucuj
    4.koko*ina pan farar mali to overene...to by takto nedopadlo, tušim niekto zase z ID žvastal
    aby si zachranil prdel, ako teraz žvastaš ty...
    5.Ano lebo načo to urobiť hneť že...šak ludia si to kupia aj tak lebo ID Soft...
    Ako rozmyšlaj čeče a nehadž všetku špinu na AMD !
    Ja ako vyvojar, by som si dal kur*a pozor aby ovladače boli v poriadku, AMD sa na to môže vys...nakoniec to Carmack priznal, asi prečo...
    • To co je za řeč? To je nejaka maďarština nebo co je to za hatlaninu, rozumí mu někdo? Tohle je snad česká stránka nebo ne?! *10*
      • ...neboj, kôli takym nacionalofašistickym hňupom ako si ty, sem nechodim...polib mi šos...
        • jasne a proto reagujes na kazdej prd :D
          • ...tak na tvoj prd teda reagovať nebudem :-D
            • dneska sis dal vtipnou kasi ? Pridej si .... jako komik by ses horko tezko uzivil .-)
    • ...to malo byť pre xai, nie si ty nahodou jejdašašek ??
  • Škoda, že se nezmínil od Quake sérii. Taky bych si už rád na tohle téma něco zahrál. *5*
    • ankitamishra
      Quake V není úplně odloženo, pouze se s ním počítá po DOOM 4 a RAGE 2.
  • Obavam se, ze zapomenu i na DOOMa 4 :(
    • to driv zapomenem na WASD nez na DOOM 4 :D
  • Ja chci quake 5, nejlepe s pridomkem "Arena" :)
    • Q3A - 4 roky non-stop in the mix - z jisteho hlediska mozna nejlepsi hra vsech dob :)

Znate http://www.warsow.net/ ?
    • na co Q5? pokud ten MP clovek myslel trochu vazne tak si detaily stejne maximalne osekal co mu pravidla v turnajich dovolili. takze kvuli novymu enginu by to ani delat nemuseli. teda aspon co se graficky stranky tyce. ostatni prvky gameplay by samozrejme mohli byt novy, pokud je vubec mozny aby byly lepsi nez v Q3A *15*
      • Spades
        To mě vždycky na Q3 nejvíce vadilo... Na turnajích by mělo být povině Max Detaily na všechno... co sem viděl, jak tam ti "profíci" běhají v bílém prostoru bez jakýchkoli polygonů na stěnách, a mezi tím jim skáčou radioaktivně zelení špekouni, bylo mi z toho fakt na blití...
    • hmmm taky bych dal :-) a multaky umel ID stejne nejlip, singlace byly vzdycky slabsi :-)
  • A ovladače od grafických katert jsou mi nějak volné, jelikož momentálně jedu všechno na Xboxu... takže nevidim problem a omluvu nepřijímám :)
    • Spades
      Však na xboxu žádné problémy nebyly...
      To že ta hra tam měla rozmazané textury bylo kvůli shitboxu... jinak to tam ani nejde...
  • Gorkan
    A jakmile se dokončí veškeré práce na Doom 4: BFG Edition, přejdou i její vývojáři na Doom 4.

vážně takže se nejdrív dokoncí special a pak to vyjde samostatně ? *4* *4* :D . mimochodem kam zmizel levis ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit