Přejít na výpis diskuzí
Carmack se omluvil za Rage, Doom 4 bude až bude
3.8.2012 | Adam Homola
119 příspěvků
-
No mě ty textury doskakovali celkem rychle, nějaký strašný problém to pro mě nebyl, hra mě moc bavila, ale když jsem jí dohrál, byl jsem zklamaný z délky hrací doby...doufám že bude druhý díl a doufám že bude větší, bude tam víc zbraní (možná i nějaký ty armory) a hlavně delší !
-
Je za co se omlouvat Johne. RAGE 2 musí být daleko, daleko lepší a pořádně odladěné. Závěr byl velmi špatný.
-
A jakmile se dokončí veškeré práce na Doom 4: BFG Edition, přejdou i její vývojáři na Doom 4. - WTF?
-
-
Díky za upozornění, příliš mnoho Doomů v textu mi popletlo jedno číslo, kterého jsem si nevšiml ani při opětovné kontrole.
-
-
Vždyť se nic neděje, stejně všichni víme o co jde........ *3*
-
-
Na games.cz nevyšel za poslední tři roky ani jeden jediný článek bez překlepu nebo hrubky. Tak čemu se divíte, když je tam i teď?
-
-
Tak sem nelezte, chďte jinam, když se vám tu nelíbí. Chybovat je lidské.
-
-
Jo, to je. Ale normální člověk (tím spíše profesionál) se ze svých chyb poučí. Ne tak redaktoři games, kteří po sobě články evidentně ani nečtou, natož aby je nechali projít korekturou jako je zvykem v médiích tohoto typu.
-
-
-
Překlep místního rádobyredaktora.
-
-
Presne tak. Ja si Rage uzil. Sice tam bylo par napadu nedotazenych. Grafika byla nahodou paradni a s optimalizaci sem nemel temr zadny problem, jen zprvu se pomalu dokreslovaly textury a i to pozdeji odpadlo.
-
ja sem to dohral na ps3 a hra se mi velmi libila,mela sice sve musky,jako ne moc vydareny konec,prazdny svet a podobne ,ale oproti call of duty ci battlefield to byl jak blesk z cisteho nebe,neco noveho co nebylo delano kopirovaci metodou jak 90 procent dnesnich fps.
-
Tak vzhledem k tomu, že jsem o RAGE moc neslyšel, až tak rok před vydáním, tak jsem si myslel, že id Software zanikl po vydání Quake 4 :D (ET:QW myslím dělalo jiné studio)...
Určitě by se měli zaměřit na trošku jiný způsob vývoje her. Přece jen id tech 4 byl dobrý engine, ale upřímně... kolik her ho nakonec používalo? (Přesně 7, a to 4 z nich jsou značky id Software)
Možná se setkám s nesoushlasem, ale podle mě by se měli vydat směrem, kterým se vydal Epic Games - znovu začít masově prodávat licence na idtech 5, protože zaprvé by tím získali ztracené peníze za vývoj RAGE, a zadruhé bychom tu měli daleko více luxusně vypadajících her... Pravda velkých, ale luxusních :D
id Software by se pak mohl soustředit na vývoj herních enginů, a sem tam vydat nový Doom a Quake, které by nový engine představili.
Mobilní divize nebyl špatný nápad, ale vzali to ze špatného konce... DOOM RPG a Wolfenstein RPG byly hodně dobré hry, ale pak to šlo docela to kupy hoven :D RAGE pro iPhone byla strašná blbost a DOOM měl tak strašné ovládání, že jsem si to radši zahrál v emulátoru s PS klávesama na obrazovce...
Taky bych rád viděl, co Carmack vymyslí v oblasti RayTracingu a Voxelové grafiky... v poslední době se o tom hodně baví, ale nikdo pořádně neviděl jak voxelový engine pracuje... Na druhou stranu RayTracing je už sice možný, ale na takovém TopEnd HW, že to asi zatím nemá smysl implementovat... -
" Prý je lepší vydat jednu dvě hry, a pak je po vydání upravovat a vylepšovat, než pracovat dlouhou dobu na jedné hře" to mysli jako serie sims s x datadisky nebo cod, mass effect atd. s balicky
-
-
Ne. To myslí jako Team Fortress 2 a Left 4 Dead 1 a 2...
-
-
"Přitom v Rage žádné RPG prvky nebyly." Ne jo ? A to,ze clovek mel inventar hafo predmetu vylepseni zbroje snad 5 druhu uprava aut ..
Jenom,ze tam byl ten inventar s vecmi uz neco rika,ze to trosku RPG melo .. Mam pocit,ze tam vetev na vylepseni schopnosti nebyla ,..
Ale Rage samotnej me desne bavil a libil .. ja si to uzival dohral jsem to complet za 17 nebo 21 hodin ted nepamatuju a to jsem hledal vsude,abych mel ty karticky vsechny a asi 15 mi jich chybelo ..Hra suprovní,kdyby to bylo otevrenejsi tak by to bylo mnohem lepsi a zabavnejsi -
Karmack napred vsem PCckarum naplival do tvare a ted se honem rychle omlouva, pac asi to s tim prodejem PC her nebude tak zle jak se porad mluvi.
Uz mu to nezeru. Stejne tak jak vsichni blabolil o vyvoji her na mobilni platformy. Ted ji museli rozpustit...Hmm jaka to skoda. Zeby ty mobilni prodeje nebyli tak prevratne?
Sest let delaji na hre, ktera nema ani poradny pribeh a zaver je vylozene trapas.
Bude se muset trochu pochlapit, protoze Rage nepresvedcil ani po strance technologicke ani herni. -
Tak jako obyčejná FPS,to bylo super.Skvělé zbraně,použitelná brokovnice !,zábavní nepřátelé a hlavně super pohyby některých nepřátel.
- Čekalo se,ale více.Určitě se čekala technologická bomba jak to bývá zvykem a ta úplně nepřišla.
-Je zajímavé,že brokovnice byla super v každé hře od Carmacka. V každé hře šla používat až do konce a byla to prostě brokovnice jak se patří.Na blízko to rvalo hlavy na střední vzdálenost jsem se pořád trefil.Navíc v RAGE to střílelo i granáty tedy na dálku super zbraň!Ten samopal jsem niky nepoužil.Nebylo třeba.