Přejít na výpis diskuzí
Carmack se omluvil za Rage, Doom 4 bude až bude
3.8.2012 | Adam Homola
119 příspěvků
-
Každopádně je třeba si uvědomit, že ID Software má v současné době 2 týmy ... Hlavní maká na Doom 4 a vedlejší udělal Rage.. kde si aspoň otestovali ID Tech 5 engine, který ve vylepšené verzi bude využívat i nový Doom.
-
-
A vzhledem k tomu, že engine nejel naplno a přesto dokázal zobrazit perfektní a velmi rozhlehlé prostory bez loadingu, tak si představte, co dokáže udělat se hrou (Doom4), která pravděpodobně bude ve většině scén v uzavřených prostorách... tuším, že to bude masakr.
-
-
Obdivujem tvoje nadšenie, ale D4 sa bude vyvijať na všetky platformy, tak už vidim ako to bude vyzerať...sračka, sračka, sračka, a mysliš že budu PC verziu nejako upravovať ? Ale prd makovy, pre Carmacka su prioritne konzole...zase sa dočkame ospravedlnenia, lebo ospravedlniť sa stači hlavne to ludia kupujte...
-
-
Pro Carmacka nikdy nebyla priorita konzole... Nevím, kde jsi takovou kupu sraček slyšel, ale je to nesmysl... Jediné co Carmack řekl bylo, že miluje splitscreen (Za což ho proklínám, protože ho nenarval do PC verze RAGE)
Dokonce na všech výstavách jako jediní ukazoval id Software RAGE na klávesnici místo gamepadu.
EDIT: Je pravda, že RAGE mělo ty textury hodně rozmazané, a zmenšené, ale to nebylo kvůli konzolím... Ty textury se v .ini souboru dali 2x zvětšit, takže za to může jen špatně napsané menu pro PC, a pokud se ti i potom zdály rozmazané, je to právě kvůli MegaTexture - ta hra měla 22GB... dokážeš si představit, kolik by zabírala, kdyby ty textury měli být ještě jednou tolik větší? :D (Pro představu když texturu zvětšíš 2x, její velikost se zvětší 4x) -
-
nezlob se ,ale aspon nekecej :D Tim Willits na vsech prezentacich ukazoval RAGE prave ,ze na gamepadu . -)
-
-
Kdo ví, kdy to vyjde a jak to bude, Tech Engine 5 je hotový, pokud správně chápu, nová generace za rohem... aby to nedopadlo tak, že za rok co vyjdou nové konzole, bude Tech Engine 5 zastaralý a zase se to posune o x let až neurčito :)
-
-
To maš pravdu, je to ešte vo hviezdach...radšej čakať menej ako viac, tym Tech Engine 5 ma teda neohuriš, aj o Rage engine sa toho nažvastalo, potom som to videl a prišlo mi nevolno...
ID Soft ma čaaas...ale to by muselo Carmackovi zaležať na PC verzii, ale asi nezaleži...predvčerom som čital novy članok, ako začal podnikať v letoch do vesmiru pre verejnosť, tak by som to už velmi ružovo nevidel...nakoniec prioritne zarabju konzole, a konzolistom to takto stači...tak čo PC hrači hrajte Crysis... -
-
Však Rage běží taky na Id tech enginu 5 :)
-
-
-
-
-
-
Ja to furt nejak nechapu s tim Doom 3 BFG. Videl jsem ted z toho 2 videa a vubec nevidim ten rozdil v grafice oproti puvodni verzi. Zaroven jsem to nepochopil s tim RAGE. Hru jsem dohral, doskakovani textur jsem si poresil na forech. Ale i na maximalni detaily tam byly proste nektere textury naprosto blitkozni a jiny neostry na dnesni standard. Tak jsem se tesil na HiRes pack, ktery Carmack zaslapal do zeme, ze nakonec nebude. Pamatuju si ty P.R. kecy, jak se RAGE nevejde na 3 DVD a sotva na Bluray kvuli supr trupr texturam.... :-D Boze. No hlavne ze prachy z toho tecou ze...?
-
Rage ma velmi vysoku hratelnosť, čo je typicke pre ID Soft, ale ma biedne textury, vďaka hriankovačom, o technickych problemoch ... mne hra pravidelne pri loadingoch padala, alebo sa nenačitali textury vôbec +doskakovanie, teda ak sa načitali, čo je pre ID Soft riadny trapas, takže mam riadne zmiešane pocity. Ak ma ale pameť neklame, Carmack slubil High-Res Texture Pack, tak som zvedavy, či dodrži slovo, alebo nam zapcha hubu omluvou...
-
Tak Doom to nebyl, ale já se u hry bavil parádně a mám ji dávno dohrátou.
-
hmm, omluva ... konec konců ta nic nestojí, tak proč by to neudělal. naštvaným hráčům to peníze nevrátí, tak co. ale co třeba kdyby se pustili do vydávání patchů které by tu odfláknutou konverzi vylepšily aspoň dodatečně po vydání, když už se na to vykašlali na začátku? ale to ne, to neudělají. takže ať si milý Carmack celou svoji omluvu hezky napíše na smirkový papír, ten pak pěkně sroluje a pak ať si ji nacpe ... tam kam by si ji nacpat zasloužil. a rovnou si může připravit další kus smirkového papíru na omluvu za příští hru (Doom 4) kterou bezpochyby odfláknou naprosto stejně ... konec konců stačí se pak omluvit, že?
-
Dá se to někde pustit ze záznamu?
-
-
Tak si odpovím sám: http://youtu.be/wt-iVFxgFWk
-
-
Carmack je pořád borec.
Nedávno jsem hrál Doom RPG, Doom II RPG a Wolfenstein RPG na stým starým mobilu (SE D750i) a byl jsem překvapenej, co tam Carmack dokázal vykouzlit s milion let starou Javou. -
-
Ta tvoje milion let stará Java je programovací jazyk jako každej jinej, možná by ses divil co se s tím dá všechno naprogramovat :P
-
-
Tam je spíš problém v tom co ti umožní operační systém na kterým má hra běžet popř. co ti umožňuje v tomto případě mobil, než co se dá udělat v Jave :)
-
-
-
Rage? Jedna z největších píčovin co jsem kdy zkusil..nudná tuctová střílečka..o grafice a herních problémech ani nemluvě..strašný zklamání..
-
a za dooma 3 se uz omluvil?:D mel by si smontovat poradnou raketu a odstrelit se sni do vesmiru
-
-
Já DOOM 3 dávám 90 %, možná bych měl i přidat.
-
-
presne tak . Doom 3 je podle mne nejlepsi hororova hra . Fear opravdu ,ale opravdu nebyl ani trosku strasidelnej . To byla spise parodie na strasidelne filmy .
-
-
-
Rage byla fajn hra, že by to bylo Kultovní dílko se říct nedá. ID vydělávají na značkách z ranného vývoje her, bohužel čas plyne. Nové nápady, lehčí enginy, lepší scenáře. To je cesta kudy by se měli odebírat veterání jako ID a ne se zaseknout na tom co je vyneslo nahoru a doufat že se lidi budou vracet k pokračováním her které jsme hráli pred deseti lety, ještě by to mohli vylepšit tím že každou takovou hru začnou hláškou PREVIOUSLY ON DOOM....V nedávné době jsem viděl informaci o tom že se ID chystá udělat CO-OP DLC pro RAGE je tomu tak???