Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra ma ceske titulky, jen je potreba si trosku upravit config, aby se ukazaly... staci kdyz si ten xml otevres a dopises jeden radek :)
  • Běžte do řiti, všichni budou mluvit jedním jazykem a já přijdu o práci. Takovou heretickou myšlenku ani nevyslovujte.
  • Aha, takže zahoďme boj našeho národa proti germanizaci a za zachování jazyka našeho rukou všech našich spisovatelů atd. do záchoda jen proto, že dnes se považuje za trendy nemít svůj vlastní jazyk a národní identitu.
  • walltar
    Zatím ne ... pořád ještě piluju angličtinu, ale jak se čínština stane používaným mezinárodním jazykem tak se ji naučím. Ty máš něco proti čínštině? A navíc pochybuju, že se čínština stane používaným jazykem ... je zastaralá a těžká angličtina se na to hodí mnohem víc.
  • Pilgrim66
    To je naprosto spravnej nazor, ktery mnoho zemi jiz pochopilo (napr Mongolsko). To ze to muze fungovat dokazuje stredoveka latina.
  • Promiň, ale tohle opravdu debilní názor. Mimochodem už se učíš čínsky?
  • walltar
    Doufám, že už to bude brzo .... kdyby se na selém světě mluvilo jedním jazykem tak odpadne celkem dost problémů. A tím, že všichni budou mluvit stejně se nic nerozvrátí, spíš naopak.
  • Magister_Peditum
    Hmm, škoda.
  • Copak nevis ze kdyz chces neco rozvratit tak je nejlepsi zacit uvnitr. Za chvili nam budou po anglicky muset bucet i kravy ve chleve. *6*
  • Slyšel jsem že prej je na výlet do Řecka
  • Tak Petr s tou sedmickou nekecal;)
  • jindra.veliky
    v BIS by potrebovali odbornika na UI *7*
  • Dost mě to na jednu stranu láká, koncept a tak (navíc "předlohu" jsem minul), ale ta umělá inteligence vypadá fakt dost mimoňsky....a dilema je na světě :)
  • FeebeEWN
    hra od českých tvůrců absentuje alespoň české titulky...
  • Jestli tu někde byl velkej potenciál, tak v MP. Snad taky přibude časem. Jen si představte, 10/20 ostrovů a proti sobě 10/20 hráčů. Koordinované útoky a obrana. Myslim, že by to fungovalo.
  • praseek
    Bože, jo! Díky! Hostile Waters! Snažím se už asi 3 týdny vzpomenout na název týhle hry! (OT, sorry)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit