Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    a ošklivý kluci jsou zase často holky?

statistika říká, že by to mělo být +- 50 na 50... :)
  • walltar
    Třeba proto se s nima chce "spojit"
  • walltar
    Pár měsíců v rusku? Tam nepřežije ani moravák. Tak do týdne člověka dostane zrádná otrava alkoholem (V rusku se tomu říká nemoc slabých) *1*
  • Osobní zkušenost? (sorry to jsem si nemohl odpustit) *2*
  • Cahir
    Na Rakušáky házim bobek, mám na mysli spíš Německo...
  • Cahir
    A víš, že ty krásný holky jsou často kluci...
  • Přesně tak nevyužity potencial a 7 je snad jen z milosti vzhledem k tomu že BI děla vojenské simulatory a FPS čast je uplně mimo jak z roku 2005...
  • Já se chci spojit s Thajcema, maj skvělou kuchyni a krásný holky :-)
  • Pro uživatele Doom:
    Nejdřív se odstěhuj do Ruska, žij tam pár měsíců a pak si o tom popovídáme. O rozdílné kultuře Česka a Ruska už psali větší hlavouni než jsi ty a většinou to bylo dost negativní.
  • Stačilo se zeptat *15*
  • A ještě budem žádat Rakušáky, aby nás vzali zpátky :D
  • walltar
    Neznáš esperanto? Nejzbytečnější jazyk na zemi?
  • walltar
    No spiš doufej, že to fakt nebude ta čínština. To bys ještě s láskou vzpomínal jak si nechtěl mluvit anglicky *1*

jinak já bych byl pro korejštinu ... některé její zápisy vypadají jak robotické písmo z roku 3000
  • Cahir
    esperanto? *11*
  • Cahir
    Bral bych spíš němčinu... Už aby to bylo.
  • A hlavní jazyk Ruština.
  • no já jen doufám, že to nebude podělaná angličtina, představa, že tím budu muset pořád mluvit se mi hnusí, doufám, že se ještě rozvine mezi lidi esperanto
  • walltar
    A celému tomu by vládl Putin ... jediný člověk, který se nebojí Chuchka Norrise.
  • Keyz
    "Často jsem se dostal do situace, kdy transportér bušil do zavřené brány tak dlouho, až sám vybouchl, protože nedokázal najít pár metrů vzdálenou cestu."

*15* Je to sice zoufalé ale vtipné.
  • Jsem, pro vytvoření unie státu východní evropy. S USA a EU a Západem obecně jděte tam kam slunce nesvítí *14* *16* . Rusko- České impérium nádherná představa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit