Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kazdej druhej. Opravdu. Arma je jen na PC a neni duvod proc neco takoveho delat.
  • Na celem svete jednim jazykem to je dobry napad a jakym? Asi tim co uz ted mluvi nejvic lidi takze cinsky JO? *1* *1* *1*
  • Problém tohoto testování před koupí je často i fakt, že to způsobuje bugy, neexistující v plné verzi. zrovna u her od Bohemky bych předpokládal, že tam bude obdoba Fade ochrany, jako v Armě. To se pak v "recenzích" od lídí co si Armu ilegálně stáhly objevovaly zprávy, že nejde trefit ani stodola - přičemž to byl jen následek aktivované protipirátské ochrany, která sloužila, aby pirátům znepříjemnila hraní.

Já nezapuzuji ty, co si hru stáhnou, chápu v dnešní době bez demoverzí to opodstatnění - ale moc se mi nepozdává, když pak recenzují a rozhlašují věci, které mohou být zapříčiněny protipirátskou ochranou, či chybou v pozměněném exe souboru.
  • MrSanta
    Koukám, BIS je tak trochu českým Obsidianem. Skvělé nápady, odvaha jít mimo hlavní proud a mizerné provedení.
  • Muzete mi dat priklad nejakeho sofistikovaneho komercniho enginu, ktery by zvladal to same co engine v ARMA II/III?
  • Bohemka oproti spickovym studiim urcite v mnohem zaostava, hlavne v technologiich, cistote programovani a pod. Jeden by rekl proc nekoupi nakej sofistikovanej komercni engine a nesoustredi svoje omezene sily na kvalitu obsahu. Ale ma to i jinou stranku. Jejich gamesy nejsou koridorove jednohubky a hlavne jsou otevrene pro modifikace. Rekl bych ze toto nejenom vyvazuje ty nedostatky, ale pro mnohe hrace to ma rozhodujuci pritazlivost. Zrovna Carrier ma problem ze jeste nema modarskou komunitu a je otazkou jestli jeho startovni stav nejakou vytvori. Ne moc valne v tomto dopadl Take on Helicopters, ten ma ale oproti Carrieru obrovskou vyhodu v provazanosti s Armou.
    Tak jsem zvedav jestli se napriklad tyhle stranky zacnou plnit nejakyma addonama:
    http://www.carriercommandaholic.com/index.php?e=page&c=files
  • To je fakt, je to ještě horší *1*
  • Tak to je docela hustý no....
  • x_ander
    Představ si, že někteří lidi si hru opravdu chtějí předem zkusit, když dnes dema prakticky nevycházejí. Zrovna před pár dny jsem si takhle "zkusil" Dark Souls, a to čistě proto, jestli mi to bude hardwareově zvládat komp (který už má svoje roky), jestli se zkamarádím s tolik diskutovaným ovládáním a zkátka jestli ta hra je pro mě a bude mě bavit. Hrál jsem ji cca 2 hoďky, na všechny otázky mi bylo odpovězeno a po výplatě si jdu pro krabici. Bez warez verze bych se zkrátka nerozhoupal ke koupi, resp. bych hru koupil třeba až za rok za pár stovek. A rozhodně si nepřipadám jako pirát - ba naopak, vývojář na mě díky warezu nakonec vydělá. Je na tom něco špatně?
  • Mě přijde dosti vtipné, že hra sama o sobě obsahuje češtinu, ale tu není možné zapnout v nastavení hry. Stačí pouze nepatrně upravit ccssetting. Trochu mi to připomíná hru Mafia 2, která obsahovala volnou jízdu, ale opět se muselo velmi trapně (a velmi nepatrně) zasahovat do kódu. Musím přiznat, že toto ale platí pro warez verzi, kterou jsem si chtěl před koupí vyzkoušet a BIS určitě finančně podpořím, protože i přes jisté nedodělky mě ta hra prostě baví. Jasně, není to AAA hra, ale řekl bych, nadprůměr co se herní náplně týče, zbytek se snad ještě bude řešit by patch a snad se objeví i fanouškovské modifikace jako v případě Army. BIS prostě nemá finance na to, aby mohla konkurovat kvalitou hrám jako Unreal nebo Halo, nicméně už pro odvahu jít na trh s něčím jiným, než čistou akcí, si podporu zaslouží - Proto vyzkoušejte a pokud vás to chytne, kupujte.
  • Nebiť warezu nikdy by som si nekúpil L.A. Noire, Dark Souls, Skyrim ...
    Bez warezu kupujem iba Xká /teraz Rebirth len čo to vydajú/ a Zaklínačov, to je tiež bugfest ale som fanúšik.
  • Magister_Peditum
    Jen se trochu topí v Turcích. *4*
  • Na Arme3 pracuje uplne jiny vyvojarsky tym a s uplne jinym engine. Jako zazraky necekam a pocatecni mouchy asi budou urcite. Ale ve fyzice by mel byt posun podstatny, minimalne dobry zaklad pro postupne vylepseni. BI se o podporu her stara a patche vychazeji neustale. Ja se napriklad v Arme uz ted tesim na vylepseny animace.
  • Ale on ji prece jen "testuje pred koupi"! No a at uz se dotestuje do jakehokoliv mista, nakonec si zduvodni, proc si hru nekoupit. Mela prece chyby a hrozne ho zklamala nebo ceka na opravy a musi to hrat s chybama. Tyhle chytroliny zname. Na netu "nakupuji" kazdy den. Nejaka podpora vyvojaru je mu u zadele *7*
  • Souhlas, němci jsou sice namyšlení parchanti!, ale v zemi mají pořádek a netopí se ve sračkách! jako mi.
  • souhlas říkám to tu pořád, jeden jazyk pro celou planetu. Nevím proč by se lidé v každé malé zemičce museli učt tu svou hatlaminu i když jim je v budoucnu na nic
  • Stáhni si včera vydaný patch 1.02 opravující AI walrusů. Přepis z přiloženého readme:

"Save game corruption bug fixed.
    Improved stability.
    Various Walrus AI improvements.
    Numerous Localization fixes
    Various campaign script fixes and improvements."

Morální otázka, zda-li má neplatící hráč právo využívat oficiální podporu...
  • No ani ma to nejak meprekvapuje.BI predbehla Notcha s Minecraftm v predavni platenej alphy/bety o roky. Alebo mozno BI sa snazi prevzat zezlo "stability" od Bethedsy. Ale neocakavam ze po vydani bude aj Arma 3 na tom nejak vyrazne lepsie ako predchodkine. Skor by som cakal ze este horsie kedze slubuju fyzikalny model a dalsie zasadne zmeny.
  • kostejnesmrtelny
    Někdy v budoucnu 9/10 úplně s přehledem.

Momentálně 3/10 kvůli podělaný akceleraci myši, kvůli který se nedá lítat s Mantama, a AI Walrusů, který v tuhle chvíli opravdu odpovídají svýmu názvu - chytrý jako mrož a zhruba stejně obratný.

Koncept krásnej, ale hrát se to momentálně prostě nedá. Kdybych si to koupil za aktuální cenu, asi bych šel Bohemce hodit do oken pěknejch pár šutrů. Tak snad o vánočních Steamovejch výprodejích. Platit jim za testování jejich produktu teda vážně nebudu a až se zas nějaký experti budou rozčilovat nad pirátstvím (zdravím ty tragédy do Cinemaxu), tak mám do zásoby další pěknej příklad, proč se před koupí vyplatí hru nejdřív vyzkoušet.
  • Cahir
    V pohodě, vždyť víš, že jsem splachovací. *3*
    Osobní zkušenost nemám, ale kamarád tam byl a říkal, že to prostě na pohled nejde rozeznat... Máš holt smůlu, dokud na tebe v intimní chvilce "nevybafne" nepříjemné překvapení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit