Přejít na výpis diskuzí
Carrier Command: Gaea Mission - recenze
3.10.2012 | Ondřej Švára
156 příspěvků
-
Kazdy mate svojim sposobom pravdu. Je smutne ze sa stalo tradiciou pustit do sveta hru ktora sa nefunguje akoby mala no je to dan za stale rozsiahlejsie a prepracovanejsie diela.
-
Ahhhh zloděj promluvil
Když ty hry na pc každej krade tak se pak nediv že jsou nevyladěný -
Ahhh dalsi takovy, takze ty koupis hru za plnou cenu a pak budes pul roku cekat v nadeji, ze vydaji patche co to udelaji hratelne? Prave diky takovym jako jsi ty si ted tvurci her dovolujou vydavat nevyladene hry, protoze ovecky to koupi stejne ...
-
Pokud vim, tak recenze jsou o tom, ze si to ctes, aby sis udelal nazor na hru ne? Jinak by recenze nikdo psat nemusel. Hodonoceni 7/10 neodpovida tomu co je popsane v recenzi. Ty budes zas nejaky fan boy a zaslepenec. Rekneme si to otevrene, kdyby to byla hra od ciziho studia, tak by nedostala 7/10. A taky musis uznat, ze hodnotit hru lepe kvuli tomu, ze se pocita s tim, ze na to BIS jeste nasazi plno patchu a pak to teprve bude hratelne je postavene na hlavu. Tak si to preber a pak tu zase napis neco chytreho.
-
no právě proto si myslím že mne nemuže zklamat.a v nejhorším si vždy rád počkám nanějakej ten patch.
-
Na tuhle hru jsem se hodně těšil, originál jsem tehdy hrál miloval, nedokázal jsem pochopit jak se může tehdy tak dokonalá hra s tolika možnostma a na tu dobu výbornou grafikou zmáčknout do 200 kB !
-
Ten tym uz pracoval i pro Armu2, tusim se jedna o Altar z Brna, jenomze Armu3 dostal na starost komplet.
Momentalne je diky patchum Arma2 v naprostem poradku, jasne bylo by fajn kdyby takto vypadala hned u vydani, ale je to mnohem komplexnejsi hra nez je zvykem, nemocemi po vydani trpi dalece primitivnejsi zalezitosti.
Pokud engine podporuje Javu, co je na tom spatnyho? Je to zjevne ohledem na modarskou komunitu. -
A co ma spolocne velkost mapy/prostredia s kvalitou hry ? Ta mapa aj tak nie je realne cela nacita v pameti. Co sa tyka prostredia tak vecsie su napriklad Just Cause 2, Asheron's Call, Test Drive Unlimited alebo dodnes neprekonany Daggerfall. To ze mam velku mapu este neznamena ze ta hra bude aj zabavna a dobra. A mimochodom netvrdil by som ze BI nema financie a prostriedky na dokoncenie a odladenie enginu. To je taka lacna vyhovorka.
-
Komunita kolem OFP/ArmA nikdy semknutá nebyla *3* Už jsem o tom kdysi psal - http://bulvar.epj.cz/clanek/komunita-armed-assault-v-unoru-2008
-
No iny tym moze tomu pomoct ale aj nie ak sa naopak musia naucit pracovat z danou technologiou a jej limitmy. A iny engine to nebude len novsia verzia Real Virtuaality, arma 2 bezala na 3 a arma 3 bude bezat na RV4. Ako zakopnut moze samozrejme kazdy a tiez je chvalihodne ze sa o hru staraju aj po vydani ale bohuzial BI zatial pri kazdej hre to pohnojila a vydala v podstate nehratelnu alebo tazko hratelnu betu. A ta zaruka ze to opravia neskor je proste nulova, ta len vychadza z toho ako sa spravali doteraz.
Mimochodom pozeram akurat ze RV4 ma podporova Javu. WTF ? Asi ma byt na skriptovanie ale aj tak vybrat si zrovna Javu ? -
Myslite ze dobry engine ma v tomto nejake omezeni? Existuje prece skryty loading. Napriklad Vavrovo Warhorse studio se pustilo do husitske hry na otevrenem prostranstvi. Pokud se to bude odehravat na 5x5 km, to aby to kluci snad radsi zabalili. *3*
-
Zaužívanou zkratkou Black Isle je taky BIS. Náhoda? ::konšpiracy::
-
Ad pathfinding - nekdo tu psal o patchi kterej na to vysel. Uz s tim hrajete? Je tam znat nejaka zmena? Zvazuju koupi ale ten pathfinding je pro me zcela zasadni.
Ach jo... To jsem nechtel posilat jako reakci ale to je fuk kdyz uz to tu jednou je... -
Rusko-české impérium - to měl být nějaký nejapný žert, ne? Reálné je leda tak ruské impérium ovládající českou kolonii.
-
Já bych spíš řekl, že tím, který se používá pro mezinárodní kominikaci už dnes. Ale pokud by se vybrala čínština tak klidně. Jak sem sice psal čínština je sice zastaralá, těžká a nedá se jí říct všechno ale proč ne? ... Tady vládne nějaký strach z čínštiniy, že to je argument každého komu řeknu, že si myslím že by bylo dobré mluvit jedním jazykem?
-
mysleno v reakci na lepsi inteligenci walrusu
-
Nevim, jestli to bylo myšleno, že jsem naivní, ale abych osvětlil to o komunitě. ArmA komunita a celkově komunita kolem her od Bohemia Interactive, je velmi semknutá, lidé se tam sice hádaj tu a tam, ale také si navzájem pomáhaj, ať již při řešení různých skriptů, bugů, problémů s tvorbama modelů, či modů atd. ale dokonce si pomáhaj natolik, že nedávno několik členů přispělo jednomu z tvůrců modů na nový počítač poté co mu ten jeho vyhořel. Také se do diskuzí tu a tam zapojují i samotní vývojáři.
-
Tobě nefunguje pathfinding vůbec, mě funguje jen s pár problemama. Možná by to chtělo se obrátit na oficiální forum a začít to řešit. Může to být rozdílnou sestavou, specifickým bugem atd. Od toho ta fora jsou, aby si hráči navzájem pomohli a vyřešili problémy.
-
Sorry, ale co je to za módu po pouhém přečtení recenze sám házet nějaká čísla?
-
> Když něco nefunguje, a je podezření že je to bug, co udělá zkušený hráč? Zajde na oficiální forum a nahlásí tam svůj problém a komunita, včetně vývojářů mu velmi rychle poradí
Kéž by ten svět byl tak hezký sluníčkový *3*