Přejít na výpis diskuzí
Carrier Command: Gaea Mission - recenze
3.10.2012 | Ondřej Švára
156 příspěvků
-
Čím to je že pokažde když je nějake nadějné scifi tak to takhle děsne podělaj?
Ta hra si zaslouží tak max 5-10
Aby hra byla dobra tak by se muselo opravit to tragicke AI+pathfind a halvne přidat více vozidel jako jeden typ letounu a obojživelníku? výsměch
Taky nechápu proč při velení nejde mít více obrazovek sedet v křesle a koukat jak se koelm sebe točí a naráži 4 walrusové to bybyl zážitek ::D -
Mas recht. U Army se vyplati pockat. Taky jsem byl vytocenej protoze jsem ji koupil hned po vydani. Dnes slape naprosto v pohode a pokud nekdo tvrdi ze je zabugovana i po zaplatach nema pravdu. Maly nedostatky sice pretrvavaj, ale neprudi.
U Army to tak nejak beru. Pokud by to byla hra na jedno, dve zahrani, pak by to byla jina. Ale ta hra zabavi dlouhou dobu, s editorem se da hrat donekonecna. Za ty penize je to dobry kauf, at si kdo chce rika co chce. *3* -
Nikdo snad netvrdi, ze vsechno, co se stahne, by se prodalo. Pravda je takova, ze to nelze obecne urcit. Zlodeji to samozrejme banalizuji, protoze se jim si libi hry zadarmiko, ale ne oznaceni za zlodeje, tvurci to maji tendenci nadsazovat
Reci o kvalite jsou sice hezke, ale kazde studio neni Valve nebo Blizzard a nekdy musite hru vydat, aby bylo na provoz studia. Recenze mate, demo taky, takze zajice v pytli nekupujete. -
Byl jsem velmi zvědav, stáhl jsem si demo ... bohužel Unhandled exception ... pád. Tomu říkám fiasko.
-
Ja som nepovedal ze Java je zla ale teda zrovna ako skriptovaci jazyk to real time simulacie sa z vela dovodov moc nehodi. Teda mozno napisali vlasntny kompiler a nepouziju jvm ale aj tak proste java sa na to moc nehodi hlavne koli vykonu a pameti. Alebo to uz maju tak zabugovane ze radsej siahli po niecom co je viac safe :-) aj ked aj v jave sa da pekne prasit.
Mimochodom tak ako tu v jednom komentari k Mafia specialu jeden asi programator z IS k mafii povedal, proste je to amaterizmus (to bolo vzhladom k ich tvorbe, ale pati to aj na BIS). Proste cely RV na mna za tie roky posobi ako zlepenec ktory ma nieco zhnite v jadre a to ze sa na neho nalepuju shadery a pridava grafika mu nepomoze. -
Sedmička za výsledek který je nehratelný způsobem kterým je zamýšlen. Vždyť půlka jednotek ve hře je nepoužitelná při AI ovládání. Nedokáží navigovat ani jednoduchý terén, natož provádět složitější manévry které v boji znamenají život / smrt.
Po patchi? Možná. Ale známkovat něco co bude možná asi někdy v budoucnu... no nevím. -
Já si ARMU2 koupil nedávno a je to vychytaná hra. Holt, kdo si počká.... *5*
-
Je to ta verze 1.02?
-
No to si nemyslim,jednak to stale omylane - kdyby se nekradlo zisky budou nekolikanasobne vetsi je podle me blbost,lidi kery si je stahujou v 90% proste na tu hru nemaj a chtej zabavu zadara,v dome steamu a podobnych myslim ze to tak proste je - muj nazor.
Navic,jak si zajistim aby se hra prodavala a byla uspesna? Udelam ji poradne,kvalitne abych pak za mesic nemusel rict : No vite byla to vlastne blbost. a to podle me plati uplne ve vsem -
Jinak dnes vyšlo demo: http://www.carriercommand.com/demo/
-
Jedina zmena je taka, ze predtym sa mi jednotky zasekavali a stali na mieste, teraz kruzia dokolecka ako v Arme 2, kto to hral, pozna, taka ista tragedia, pouzita rovnaka tupa AI.
-
Tak já vážně nevím, nejdřív mě zaskočilo hodnoceni RE 6, ale o tom toho vím pramálo, takže se to dá přejít, ale dát 7 hře, která vás dokáže vytočit tak, že ji (i přes zakoupení originálky) odinstalujete, smažete a už nikdy nechcete vidět ... já nevím.
-
Po Arme 2 CO je toto posledna hra, co som do BI kupil, to nema cenu ani poratit tie ich s prepacenim shity...
Ake vyhovorky budete prosim pekne teraz? Opat je to nehorazne zabugovane a AI je tragicka ako v Arme a pathfinding radsej ani nekomentujem, nic tragickejsie som nevidel, aby sa mi vacsina AI jednotiek zasekavala dokonca aj o malu skalu.
Opat vydana nedorobena a zabugovana hra, tak ako kazda od BI, ine ani vydat nevedia, ako vzdy, zakaznik robi v tomto pripade alfa test *16* Na...rat im, dufam, ze opat nezabudnu vydat prehlasenie, ze na 1 predanu kopiu ich hry maju 20 spiratenych, bodaj by aj nie, ked tie ich hry by mali davat zadarmo. -
Tak úplná blbost to zase není. Testování stojí peníze - a pokud má studio málo peněz, je vystaveno mnohem silnějšímu tlaku hru rychle vydat. Kdyby se předchozí hra dotyčného studia dobře prodávala (hádám že bez pirátství by byl obrat troj až čtyřnásobný), měla by víc mnohem peněz a mohla by své hry déle testovat a prodávat levněji. Teda, v ideálním světě (v tom nedokonalém to do určité míry platí jen do určité míry).
-
Naprosto v poradku? NAPROSTO V PORADKU? Tak proc umiram v DAYZ v 90% na bugy v engine?!? Kuprikladu ze vylezu po zebriku na strazni vez a misto abych na ni byl vylezlej tak sletim dolu jako hruska... kdepak... ARMA 2 je zabugovana jen zhruba o 20% mene nez kdyz sem opoustel jeji testing... z mnou nahlasenych chyb na A2 a OA kterych bylo za dva roky neco pres 1000 jich bylo horko tezko opravenych mozna 200... a to jim jeste fandim... smutnou veci totiz je ze oblibenou vymluvou vyvojaru z BI kterym vyrost vetsinou frnak moc nahoru je "engine limitation" a "as design" kde nejsou ochotni pripustit i diry v designu... kuprikladu kdyz mi gunner ve vrtulniku tvrdosijne preipna na kulomet a kropi si co se mu zlibi bez ohledu na to ze sem mu dal jasnej prikaz prepnout na hellfire atp.!
-
Nezlob se na mne, ale kazda verze RV engine vychazi porad z jednoho a toho sameho... je to vzdy ten stary engine s nalepenyma novyma shaderama a par funkcema navic... vsimni si ze se tam vyskytuji nektere stejne problemy uz od flashpointu... kuprikladu rizeni vozidel AI ... nevidel jsem jedinou vec na RV enginu kde by to fungovalo korektne...
-
mela bejt reakce :F
-
to je ale blbost, takze protoze se hry kradou tak je poustej ven nehotovy? a jak to jako ovlivnuje? to teda se muzu odvolat na to ze se hry kradou tak dam oznameni ze chci vydat takovou a takovou hru ale protoze se krade tak ji nevydam a poslete mi jen penize
-
kdyby se nemuseli bát EU tak ty turky vykopaj do týdna, což by se mělo udělat ze všema přistěhovalcema z východu a jihu.
-
rozumím, ne úplně souhlasím...