Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    Ty považuješ totálně dysfunkční pathfinding za bug? I kdyby, tak u hry, kde spojenecká AI obecně tvoří naprostý základy gameplay, je vypustit do světa něco takovýhleho zkrátka neomluvitelný. Ta hra je aktuálně prostě nefunkční. Víc bych se v tom asi nešťoural; jestli se neshodneme na tomhle základu, tak asi nemá smysl se dál hádat a já ti popřeju hodně štěstí v pokročilý fázi hry, kde se jednotlivý jednotky opravdu hodně profilujou a ty budeš potřebovat, aby spolehlivě vykonávaly to, k čemu jsou určený *3*
  • Jop, stačí si přečíst názvy témat a diskuze pod nima, a lze v tom spatřit klasického hardcore hráče s úctihodným věkem dvanácti let, jenž hru odsoudil hned po prvních 10 minutách "hraní"...
  • Podle toho jak jsem cetl recenzi, tak mi to vychazi na jasnych 5-6/10. Co to je za modu davat hratm vyssi hodnoceni s tim, ze v budoucnu ty frustrujici veci mozna opravi? Taky byste mohli prestat nadrzovat ceskym vyvojarum...
  • ahoj,
    s tim patchem jsem to hral, neni poznat
  • Taky se mi ta hra libi, ale test na warez verzi byl sileny... Urcite ale za pul roku/rok, pokud shledam ze to je konecne hratelne...
    pokud toto cte nekdo z BI, kluci (a holky), dodelejte pathfinding, a mate super hru, ktera bude nadale vydelavat. Mrzi me ze takova super hra, tak se na ni clovek tesi, a ona takova stupidni zrada :-(
  • kostejnesmrtelny
    Jenže já nejsem warezák. Tečka *3*

Pokud ovšem se těch cca 60 Steamovejch a 80 GOGovejch her na mých účtech neocitlo nějakým skvělým warezáckým trikem *5*
  • Ahoj,
    bohuzel ne, pechota je tam jen jako souper (droidi), a kdyz nepocitam prvni misi ktera je FPS, tak pak uz jen vozitka...
  • 7/10? Celkem dost na to, jak na hru Steam forech vsichni strasne nadavaji, takovej hate nebyl ani na CoD http://steamcommunity.com/app/65740/discussions/0/
  • U mě, tak i u mých známých hra funguje až na menší výskyt problémů s AI dobře. Když něco nefunguje, a je podezření že je to bug, co udělá zkušený hráč? Zajde na oficiální forum a nahlásí tam svůj problém a komunita, včetně vývojářů mu velmi rychle poradí (takhle se třeba rychle přišlo na to, jak nastavit, německé, či české titulky, které v configu nebyly).

Hra byla hotova, dokonce se hráči mohli podílet několik měsíců před vydáním na Play and Contribute Beta verzi, která pomoci zpětné vazby měla pomoct odladit hru. Rozhodně nelze říct, že by se BIS nesnažili hru odladit před vydáním, ale jako u každé hry ne vše se podaří podchytit hned v zárodku a některé problémy nenastanou dokud se na hru nevrhnou hráči, kteří nevyzkouší každičkou možnost, která by ne každého napadla (jak se lidově říká, za plného provozu).
  • Warezák o morálce musí mlčet. Tečka *3*
  • kostejnesmrtelny
    To jsem udělal. Teda, "kamarád u kterýho jsem hru zkoušel to udělal" *3* . Nemám srovnání s release verzí, ale jestli tam to bylo ještě horší, tak to si moc nedovedu představit. Morální otázka je tu především ta, jestli má prodejce právo nabízet nehotovej produkt a vydávat ho za hotovej. Nebo ta hra měla takhle vypadat?
  • Naopak desiva predstave keby sa uz ani ruskej vodke neda doverovat.
  • Mizerné provedení bych neřekl, 7/10 je dost slušné skore. Dobrý nadprůměr. Hry od BIS mají vždy zezačátku bugy, které se postupem času opraví, takže časem to vnitřní hodnocení uživatele stupne.
    Chápu však, že redakce musí recenzovat tu hru v tom stavu, ve kterém je.
  • Prosim Vas , autor sa nezmienuje o pechote, pritom v zaberoch z hry som videl aj tu. Ide do toho vozitka/lietatka:) nalozit aj par vojakov a previest vysadok??
    Inak sa moc tesim, zatial som sklamany ze nejde ani multi ani poriadne single, dufam ze to daju do poriadku.
  • Warez je v tomto pripade taktiez na prd. Pokial nefunguju zakladne principy je to len strata casu.
  • Jo klasika BIS. Vždycky se v recenzi pochválí nápad atd a nakonec příjde pár posledních odstavců s chybami který tu hru posílaj do kopru. Snad jednou budu příjemně překvapenej, že vydaj hru která bude odladěná po všech stránkách a ne jen beta na kterou budou ještě rok intenzivně vycházet záplaty, aby to šlo pořádně hrát. Přeci jen recenze dělaj reklamu i v budoucnu. Než si koupím hru přečtu si recenzi. Pokud se tam dočtu že AI je tragická budu váhat možná vezmu něco jinýho. Nikde už se nebudu shánět po informacích jestli to dali za rok do pořádku.
  • ARMA II ma rozlohu 225km/2 arma III ma mit pres 300km/2, na tech mapach se pohybuje nekolik set jednotek a hrac ma viditelnost vicemene omezenou pouzitym HW, ktery jiny engine tohle zvlada? ARMA je jen na PC protoze konzole na to maji slaby procesor.
  • Zase tatrman. Ty máš asi velmi obsáhlé znalosti herních enginů, že? Hádám, že minimálně z osobní zkušenosti při tvorbě modifikací na pár hlavních, ne?... *7*
    Co se současnosti týče, tak se žádný engine RV-čku od Bohemky nevyrovná v tom, k čemu je určena. Ano, jsou enginy, které zvládají lépe tohle, jiné zas tamto, ale žádný engine nezvládá celkovou komplexnost těch věcí, co zvládá RV engine. A tahle komplexnost, je právě i důvodem, proč jsou tam chyby - ten engine umožňuje tolik možností, variací, že nelze podchytit všechny nastalé problémy naráz.
  • Presne tak, uz v predchadzajucich clankoch soim sa cudoval preco nebola spomenuta BZ 2ka, pripadne Upraising 2. A pritom tam kupodivu AI nebola taka tupá. Radsej ani nebudem spominat ktory rok sa vtedy písal.
  • Pro zájemce ještě připomenu skvělou gamesu s podobným konceptem Battlezone 2, asi nejlepší, co jsem v daném "žánru" hrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit