Přejít na výpis diskuzí
Carrier Command: Gaea Mission - recenze
3.10.2012 | Ondřej Švára
156 příspěvků
-
Testnul jsem demo a tedy nic moc. Zklámání a to jsem jsem pamětník co hrál původní Carrier na Atari ST. Ta AI je opravdu tragická. Když to srovnám s Battlefield 1942 nebo Battlezone tak je Carrier na tom hodně mizerně. Je to škoda, protože ten potenciál je úžasnej. Chtělo by to novou recenzi tak za rok až bude verze 1.5 a bude mít i MP.
-
Sedmička za výsledek který je nehratelný způsobem kterým je zamýšlen. Vždyť půlka jednotek ve hře je nepoužitelná při AI ovládání. Nedokáží navigovat ani jednoduchý terén, natož provádět složitější manévry které v boji znamenají život / smrt.
Po patchi? Možná. Ale známkovat něco co bude možná asi někdy v budoucnu... no nevím. -
Přesně tak nevyužity potencial a 7 je snad jen z milosti vzhledem k tomu že BI děla vojenské simulatory a FPS čast je uplně mimo jak z roku 2005...
-
Ta AI neni tragicka, ta je o zapis do Guinessovy knihy rekordu. To co ty Walrusy predvadeji hranici se zdravym rozumem stejne jako vydat hru v tomhle stavu. Hodnoceni by melo byt 1 az 3, protoze tolik by ta hra dostala kdyby nebyla z Cech. Ano je zabavna, ma fajn mechaniky ale vsechno je to nepuzitelne, pac AI je schopna zaseknout vozitko i na rovine, nebo jej rovnou znicit. Ve hre ktera netoleruje moc straty je to neuveritelny. Kua 10 let starej Hostile Waters vydany jako budget nemel s AI nejmensi problem.
-
Bože, jo! Díky! Hostile Waters! Snažím se už asi 3 týdny vzpomenout na název týhle hry! (OT, sorry)
-
-
Stačilo se zeptat *15*
-
-
Dost mě to na jednu stranu láká, koncept a tak (navíc "předlohu" jsem minul), ale ta umělá inteligence vypadá fakt dost mimoňsky....a dilema je na světě :)
-
-
BIS své hry vždy podporují řadou oprav a umělá inteligence se dá vypiplat. Co jsem měl možnost hru vyzkoušet bavila mě. Ta UI má sice své špatné chvíle, ale tak špatný jak to někteří popisují to zas neni. ;)
-
-
To je fakt, je to ještě horší *1*
-
-
-
Koukám, BIS je tak trochu českým Obsidianem. Skvělé nápady, odvaha jít mimo hlavní proud a mizerné provedení.
-
-
Zaužívanou zkratkou Black Isle je taky BIS. Náhoda? ::konšpiracy::
-
Mizerné provedení bych neřekl, 7/10 je dost slušné skore. Dobrý nadprůměr. Hry od BIS mají vždy zezačátku bugy, které se postupem času opraví, takže časem to vnitřní hodnocení uživatele stupne.
Chápu však, že redakce musí recenzovat tu hru v tom stavu, ve kterém je. -
Jo klasika BIS. Vždycky se v recenzi pochválí nápad atd a nakonec příjde pár posledních odstavců s chybami který tu hru posílaj do kopru. Snad jednou budu příjemně překvapenej, že vydaj hru která bude odladěná po všech stránkách a ne jen beta na kterou budou ještě rok intenzivně vycházet záplaty, aby to šlo pořádně hrát. Přeci jen recenze dělaj reklamu i v budoucnu. Než si koupím hru přečtu si recenzi. Pokud se tam dočtu že AI je tragická budu váhat možná vezmu něco jinýho. Nikde už se nebudu shánět po informacích jestli to dali za rok do pořádku.
-
-
Prosim Vas , autor sa nezmienuje o pechote, pritom v zaberoch z hry som videl aj tu. Ide do toho vozitka/lietatka:) nalozit aj par vojakov a previest vysadok??
Inak sa moc tesim, zatial som sklamany ze nejde ani multi ani poriadne single, dufam ze to daju do poriadku. -
-
Ahoj,
bohuzel ne, pechota je tam jen jako souper (droidi), a kdyz nepocitam prvni misi ktera je FPS, tak pak uz jen vozitka...
-
-
Po Arme 2 CO je toto posledna hra, co som do BI kupil, to nema cenu ani poratit tie ich s prepacenim shity...
Ake vyhovorky budete prosim pekne teraz? Opat je to nehorazne zabugovane a AI je tragicka ako v Arme a pathfinding radsej ani nekomentujem, nic tragickejsie som nevidel, aby sa mi vacsina AI jednotiek zasekavala dokonca aj o malu skalu.
Opat vydana nedorobena a zabugovana hra, tak ako kazda od BI, ine ani vydat nevedia, ako vzdy, zakaznik robi v tomto pripade alfa test *16* Na...rat im, dufam, ze opat nezabudnu vydat prehlasenie, ze na 1 predanu kopiu ich hry maju 20 spiratenych, bodaj by aj nie, ked tie ich hry by mali davat zadarmo. -
-
Já si ARMU2 koupil nedávno a je to vychytaná hra. Holt, kdo si počká.... *5*
-
-
Mas recht. U Army se vyplati pockat. Taky jsem byl vytocenej protoze jsem ji koupil hned po vydani. Dnes slape naprosto v pohode a pokud nekdo tvrdi ze je zabugovana i po zaplatach nema pravdu. Maly nedostatky sice pretrvavaj, ale neprudi.
U Army to tak nejak beru. Pokud by to byla hra na jedno, dve zahrani, pak by to byla jina. Ale ta hra zabavi dlouhou dobu, s editorem se da hrat donekonecna. Za ty penize je to dobry kauf, at si kdo chce rika co chce. *3*
-
-
-
Recenze dobrá a vtipná, hra dlouho očekávaná a tragická. (alespoň pro mne)