Přejít na výpis diskuzí
Carrier Command: Gaea Mission - recenze
3.10.2012 | Ondřej Švára
156 příspěvků
-
Nevíte někdo kde natankovat Carreier. Mám zabraných asi 6 ostrovů, ale nemám palivo na další cestu :(
-
-
Muzes uz vyrabet? Jestli jo tak vyrob Fuel pack (3-4 naplni prazdnou nadrz bezpecne) a prijdou ti na lod transportni ponorkou.
-
-
Další problém jsou Manty. Když ji pošlete na strategické mapě na nějaký místo a nebo dokovat tak vám odletí mimo dosah herní obrazovky a už ji nikdy nenajdete. Mě připadá, že to strategický plánování se dělalo navíc a narychlo. Nedokážu pochopit, že firma která udělala Mafii dokáže něco takovýho. Pokud to urychlěně neopraví tak ji lidi nebudou znát jako ty co udělali Mafii ale ty co zku....li Carrier Command.
-
-
Sorry ne Mafia ale Arma
-
-
No, oni to dělali hlavně lidi z Black Element Software, kteří vytvořili Shade a Alpha Prime. Je však pravdou, že BES patří pod BIS.
-
-
-
Zlatej Starcraft 2...
-
v BIS by potrebovali odbornika na UI *7*
-
-
Slyšel jsem že prej je na výlet do Řecka
-
-
Hmm, škoda.
-
princip hry byl/je velmi zajimavy, bohuzel bez multiplayeru a s nefunkcnim rizenim hry je tato zcela k nicemu... no maximalne se hodi jako trenazer sebeovladani *3*
kdyby se hrala online pro 2-4 hrace tak si ji milerad koupim.(ovladani verim, ze opravi)
samozrejme by museli udelat multak tak, aby se dalo hrat na spec mape bez toho cestovani, ale to radeji rekli ze nejde. -
Jsem, pro vytvoření unie státu východní evropy. S USA a EU a Západem obecně jděte tam kam slunce nesvítí *14* *16* . Rusko- České impérium nádherná představa.
-
-
Rusko-české impérium - to měl být nějaký nejapný žert, ne? Reálné je leda tak ruské impérium ovládající českou kolonii.
-
Naopak desiva predstave keby sa uz ani ruskej vodke neda doverovat.
-
Já se chci spojit s Thajcema, maj skvělou kuchyni a krásný holky :-)
-
-
A víš, že ty krásný holky jsou často kluci...
-
-
a ošklivý kluci jsou zase často holky?
statistika říká, že by to mělo být +- 50 na 50... :) -
Třeba proto se s nima chce "spojit"
-
Osobní zkušenost? (sorry to jsem si nemohl odpustit) *2*
-
-
V pohodě, vždyť víš, že jsem splachovací. *3*
Osobní zkušenost nemám, ale kamarád tam byl a říkal, že to prostě na pohled nejde rozeznat... Máš holt smůlu, dokud na tebe v intimní chvilce "nevybafne" nepříjemné překvapení. -
-
Tak to je docela hustý no....
-
-
-
-
-
A celému tomu by vládl Putin ... jediný člověk, který se nebojí Chuchka Norrise.
-
-
A hlavní jazyk Ruština.
-
-
-
7/10? Celkem dost na to, jak na hru Steam forech vsichni strasne nadavaji, takovej hate nebyl ani na CoD http://steamcommunity.com/app/65740/discussions/0/
-
-
Jop, stačí si přečíst názvy témat a diskuze pod nima, a lze v tom spatřit klasického hardcore hráče s úctihodným věkem dvanácti let, jenž hru odsoudil hned po prvních 10 minutách "hraní"...
-
-
Ad pathfinding - nekdo tu psal o patchi kterej na to vysel. Uz s tim hrajete? Je tam znat nejaka zmena? Zvazuju koupi ale ten pathfinding je pro me zcela zasadni.
Ach jo... To jsem nechtel posilat jako reakci ale to je fuk kdyz uz to tu jednou je... -
-
Jedina zmena je taka, ze predtym sa mi jednotky zasekavali a stali na mieste, teraz kruzia dokolecka ako v Arme 2, kto to hral, pozna, taka ista tragedia, pouzita rovnaka tupa AI.
-
-
-
-
No ani ma to nejak meprekvapuje.BI predbehla Notcha s Minecraftm v predavni platenej alphy/bety o roky. Alebo mozno BI sa snazi prevzat zezlo "stability" od Bethedsy. Ale neocakavam ze po vydani bude aj Arma 3 na tom nejak vyrazne lepsie ako predchodkine. Skor by som cakal ze este horsie kedze slubuju fyzikalny model a dalsie zasadne zmeny.
-
-
Na Arme3 pracuje uplne jiny vyvojarsky tym a s uplne jinym engine. Jako zazraky necekam a pocatecni mouchy asi budou urcite. Ale ve fyzice by mel byt posun podstatny, minimalne dobry zaklad pro postupne vylepseni. BI se o podporu her stara a patche vychazeji neustale. Ja se napriklad v Arme uz ted tesim na vylepseny animace.
-
-
No iny tym moze tomu pomoct ale aj nie ak sa naopak musia naucit pracovat z danou technologiou a jej limitmy. A iny engine to nebude len novsia verzia Real Virtuaality, arma 2 bezala na 3 a arma 3 bude bezat na RV4. Ako zakopnut moze samozrejme kazdy a tiez je chvalihodne ze sa o hru staraju aj po vydani ale bohuzial BI zatial pri kazdej hre to pohnojila a vydala v podstate nehratelnu alebo tazko hratelnu betu. A ta zaruka ze to opravia neskor je proste nulova, ta len vychadza z toho ako sa spravali doteraz.
Mimochodom pozeram akurat ze RV4 ma podporova Javu. WTF ? Asi ma byt na skriptovanie ale aj tak vybrat si zrovna Javu ? -
-
Nezlob se na mne, ale kazda verze RV engine vychazi porad z jednoho a toho sameho... je to vzdy ten stary engine s nalepenyma novyma shaderama a par funkcema navic... vsimni si ze se tam vyskytuji nektere stejne problemy uz od flashpointu... kuprikladu rizeni vozidel AI ... nevidel jsem jedinou vec na RV enginu kde by to fungovalo korektne...
-
Ten tym uz pracoval i pro Armu2, tusim se jedna o Altar z Brna, jenomze Armu3 dostal na starost komplet.
Momentalne je diky patchum Arma2 v naprostem poradku, jasne bylo by fajn kdyby takto vypadala hned u vydani, ale je to mnohem komplexnejsi hra nez je zvykem, nemocemi po vydani trpi dalece primitivnejsi zalezitosti.
Pokud engine podporuje Javu, co je na tom spatnyho? Je to zjevne ohledem na modarskou komunitu. -
-
Ja som nepovedal ze Java je zla ale teda zrovna ako skriptovaci jazyk to real time simulacie sa z vela dovodov moc nehodi. Teda mozno napisali vlasntny kompiler a nepouziju jvm ale aj tak proste java sa na to moc nehodi hlavne koli vykonu a pameti. Alebo to uz maju tak zabugovane ze radsej siahli po niecom co je viac safe :-) aj ked aj v jave sa da pekne prasit.
Mimochodom tak ako tu v jednom komentari k Mafia specialu jeden asi programator z IS k mafii povedal, proste je to amaterizmus (to bolo vzhladom k ich tvorbe, ale pati to aj na BIS). Proste cely RV na mna za tie roky posobi ako zlepenec ktory ma nieco zhnite v jadre a to ze sa na neho nalepuju shadery a pridava grafika mu nepomoze. -
Naprosto v poradku? NAPROSTO V PORADKU? Tak proc umiram v DAYZ v 90% na bugy v engine?!? Kuprikladu ze vylezu po zebriku na strazni vez a misto abych na ni byl vylezlej tak sletim dolu jako hruska... kdepak... ARMA 2 je zabugovana jen zhruba o 20% mene nez kdyz sem opoustel jeji testing... z mnou nahlasenych chyb na A2 a OA kterych bylo za dva roky neco pres 1000 jich bylo horko tezko opravenych mozna 200... a to jim jeste fandim... smutnou veci totiz je ze oblibenou vymluvou vyvojaru z BI kterym vyrost vetsinou frnak moc nahoru je "engine limitation" a "as design" kde nejsou ochotni pripustit i diry v designu... kuprikladu kdyz mi gunner ve vrtulniku tvrdosijne preipna na kulomet a kropi si co se mu zlibi bez ohledu na to ze sem mu dal jasnej prikaz prepnout na hellfire atp.!
-
-
Docela by mě zajímalo co seš v DayZ za experta, protože já to hraju už mesíce a kill pádem ze žebříku se mi vážně nepodařil:)
-
-
-
-
-