Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Petr Poláček v dnešním FC říkal,že to dostane 7 a dostalo!
    *3*
    • walltar
      Byli určitě domluvený s autorem recenze ... napřed recenze a potom celý svět! *5*
  • Jinak dnes vyšlo demo: http://www.carriercommand.com/demo/
    • Byl jsem velmi zvědav, stáhl jsem si demo ... bohužel Unhandled exception ... pád. Tomu říkám fiasko.
    • Je to ta verze 1.02?
  • Pro uživatele Doom:
    Nejdřív se odstěhuj do Ruska, žij tam pár měsíců a pak si o tom popovídáme. O rozdílné kultuře Česka a Ruska už psali větší hlavouni než jsi ty a většinou to bylo dost negativní.
    • walltar
      Pár měsíců v rusku? Tam nepřežije ani moravák. Tak do týdne člověka dostane zrádná otrava alkoholem (V rusku se tomu říká nemoc slabých) *1*
  • Říká se, že jsou chvíle, kdy se muž za slzy nemusí stydět. Carrier Command vám jich dopřeje opravdu nespočet. *1*
    Bohemia potrebovala prachy na dokončenie hry, preto predplatitelom ponukla beta verziu, dufam že teraz už budu mať dosť prachov, aby ju aj vyladili, pretože dobre vedia čo maju robiť.
  • Jestli tu někde byl velkej potenciál, tak v MP. Snad taky přibude časem. Jen si představte, 10/20 ostrovů a proti sobě 10/20 hráčů. Koordinované útoky a obrana. Myslim, že by to fungovalo.
  • to je ale blbost, takze protoze se hry kradou tak je poustej ven nehotovy? a jak to jako ovlivnuje? to teda se muzu odvolat na to ze se hry kradou tak dam oznameni ze chci vydat takovou a takovou hru ale protoze se krade tak ji nevydam a poslete mi jen penize
    • Tak úplná blbost to zase není. Testování stojí peníze - a pokud má studio málo peněz, je vystaveno mnohem silnějšímu tlaku hru rychle vydat. Kdyby se předchozí hra dotyčného studia dobře prodávala (hádám že bez pirátství by byl obrat troj až čtyřnásobný), měla by víc mnohem peněz a mohla by své hry déle testovat a prodávat levněji. Teda, v ideálním světě (v tom nedokonalém to do určité míry platí jen do určité míry).
      • No to si nemyslim,jednak to stale omylane - kdyby se nekradlo zisky budou nekolikanasobne vetsi je podle me blbost,lidi kery si je stahujou v 90% proste na tu hru nemaj a chtej zabavu zadara,v dome steamu a podobnych myslim ze to tak proste je - muj nazor.

Navic,jak si zajistim aby se hra prodavala a byla uspesna? Udelam ji poradne,kvalitne abych pak za mesic nemusel rict : No vite byla to vlastne blbost. a to podle me plati uplne ve vsem
        • Nikdo snad netvrdi, ze vsechno, co se stahne, by se prodalo. Pravda je takova, ze to nelze obecne urcit. Zlodeji to samozrejme banalizuji, protoze se jim si libi hry zadarmiko, ale ne oznaceni za zlodeje, tvurci to maji tendenci nadsazovat

Reci o kvalite jsou sice hezke, ale kazde studio neni Valve nebo Blizzard a nekdy musite hru vydat, aby bylo na provoz studia. Recenze mate, demo taky, takze zajice v pytli nekupujete.
          • Zayl
            edit 1000: Ugh, jsem mimo, reakce na špatného člověka a mimo. Omlouvám se, jsem utahaný.
    • mela bejt reakce :F
  • Pro zájemce ještě připomenu skvělou gamesu s podobným konceptem Battlezone 2, asi nejlepší, co jsem v daném "žánru" hrál.
    • Presne tak, uz v predchadzajucich clankoch soim sa cudoval preco nebola spomenuta BZ 2ka, pripadne Upraising 2. A pritom tam kupodivu AI nebola taka tupá. Radsej ani nebudem spominat ktory rok sa vtedy písal.
  • 7/10 je přijatelné hodnocení.Hraji druhý večer a líbi teda až po prvnim patchy(předtim to byllo zlé).Můj názor dejte hře šanci ona si své lidi získá.
    • Nějak ti nerozumím, mám doma hru, u které nefunguje základní věc bez které hra prostě pořádně hrát nejde a to je ovládání Walrusů a Mamb. Každou chvíli se mě nějkam zamotají, spadnou a nebo do sebe tak dlouho ťukají až vybouchnou a to vše bez důvodu. Nedají se nechat ani chvilku bez dozoru. Hra mě baví, ale co z toho když jsem co chvíli naštvanej když zase něco udělají a já musím loadovat. Rozumím tomu, že se hra vždycky nemůže vyladit na 100% a nějaký patch musí přijít, ale tohlo jsem ještě neviděl a že jsem her už viděl dost. A za ten zmetek jsem zaplatil peníze.
    • Chceš říct, že si po patchi Walrusy nedělají co chtějí, nepadají do děr, vždy najdou cestu kam je pošleš? Mě teda ne.
      Jestli mě někdo odpřísáhne, že u originální verze s patchem hra funguje jak má, tak jdu okamžitě do obchodu a koupím si ji a budu si říkat jak bezvadný tah BI připravili na piráty aby si hru nezahráli. Ale nemyslím si, že v tom byl takový úmysl *13*
      • no jak píšu mne se hra líbí.a to co pište se mne ani jednou nestalo?(zatím)
        • Jedná se o to jestli nepoužíváš jednoho obrněnce místo čtyřech. Pak by to fungovalo podstatně líp.
          • používám všechny. ale předem aniž bych znal tu zmiňovanou chybu ,posílam jednotky na přesná místa. *8*
  • Hostile Waters je hra, která se mi vryla do srdce zlatým písmem. Mám rád strategie kde můžu velet jednotkám, ale sám se ještě můžu přepnout přímo do bitvy za jednotlivce. Moc her není se stejným proncipem.
    Doufal jsem, že Bohemia dělá něco podobného a ještě lepšího. Škoda, moc jsem se těšil. Možná postačí ještě počkat na patche. Uvidí se časem
  • Podle toho jak jsem cetl recenzi, tak mi to vychazi na jasnych 5-6/10. Co to je za modu davat hratm vyssi hodnoceni s tim, ze v budoucnu ty frustrujici veci mozna opravi? Taky byste mohli prestat nadrzovat ceskym vyvojarum...
    • Sorry, ale co je to za módu po pouhém přečtení recenze sám házet nějaká čísla?
      • rozumím, ne úplně souhlasím...
      • Pokud vim, tak recenze jsou o tom, ze si to ctes, aby sis udelal nazor na hru ne? Jinak by recenze nikdo psat nemusel. Hodonoceni 7/10 neodpovida tomu co je popsane v recenzi. Ty budes zas nejaky fan boy a zaslepenec. Rekneme si to otevrene, kdyby to byla hra od ciziho studia, tak by nedostala 7/10. A taky musis uznat, ze hodnotit hru lepe kvuli tomu, ze se pocita s tim, ze na to BIS jeste nasazi plno patchu a pak to teprve bude hratelne je postavene na hlavu. Tak si to preber a pak tu zase napis neco chytreho.
        • Kazdy mate svojim sposobom pravdu. Je smutne ze sa stalo tradiciou pustit do sveta hru ktora sa nefunguje akoby mala no je to dan za stale rozsiahlejsie a prepracovanejsie diela.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit