Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Copak na to řeknou ti, kteří to poctivě koupili, až se dozví, že v jimi zaplacené ceně je i podíl použitý na tuto akci Z ?o)
  • u nas neni trestne soft stahovat, ale pouze kradeny soft sdilet
  • zajimave *1* muj rok narozeni je 93 a vsemu bezproblemu rozumim takze na tom mozna neco bude *15*
  • ty seš teda hrdina.. chtěl sem ti říct něco ošklivýho ale nestojí to za to.
    k příspěvku na kterej reaguješ řeknu to, že z právního hlediska to samozřejmě v pořádku neni. pokud neni spokojen s představením hry před koupí nemá ji kupovat. ovšem z lidského hlediska to naprosto chápu a dělá to nejchytřeji jak může. prakticky jediná cesta co vede ke spokojenosti.. samozřejmě jen do doby než přijde ňouma jako ty, v pozici vývojáře/distributora hry a začne řvát "čarodějnice! upálit! nevydělali sme na něm! měl to koupit i když o tom nebyl přesvědčen a zbytek je mi jedno!"
  • Tady mam prosim minusy za co ? Vam se zda v poradku, ze nejaka treti strana spojuje vasi IP s vasim jmenem a bydlistem a snazi se vas identifikovat (zjistit vase osobni udaje) ... to se vam zda v poradku ?
  • MickeyMutant
    Ach jo, CD Projekt si chce trochu přivydělat, oživit prodeje kapkou mediální pozornosti a předvést se před svým vydavatelem, ale tady se rozpoutá desetistránková bitva o morální podstatu pirátství. Řekněte pi... a než dopovíte ...kaču, tak se lidi stihnou servat v debatě o warezu*9*.
  • DLC se ale taky dají nějak upirátit, ne?
  • To ne, taham z file serveru. Nedelam si ovsem iluze o tom, ze by stejny postup nechteli pouzit i na tento zpusob stazeni, ovsem tady nemaji moznost sbirat udaje o uzivatelich pokud jim je provozovatel toho serveru neposkytne.
  • jestli jsi to stahl z torrentu, tak jsi zaroven prispel k tomu, ze si to stahlo x dalsich lidi, kteri treba nemeli tak dobracke umysly jako ty
  • Nehlede na to ze monitoruji tvuj internetovy traffic a sbiraji tve osobni udaje bez tveho svoleni, coz je uz samo o sobe napadnutelne.
  • Nikdy, tyhle kádrovací komise, posuzující "kvalitu" a ostatní aspekty díla jsme tu měli a víme, jak to vypadalo, když autor nebyl dost ideologicky uvědomnělý... To není cesta.
    Právě naopak. Každý má právo si stanovit cenu, jakou chce. Můžu si naprogramovat hru a chtít za ní 10.000 korun. Mám na to právo. A ostatní se mi můžou vysmát, můžou si jí nekoupit a já přijdu na buben. Říká se tomu svoboda.
    Ale nikdo nemá právo mi jí ukrást. Nikdo. Normální člověk si zaťuká na čelo a nechá to být. Nešlohne to. Hraní her není základní životní právo. Je to jen zábava.
  • Aha, takze bych mel zaplatit plnou cenu za hru, ktera nema demo abych posleze zjistil, ze me nebavi ? A kdyz si to stahnu na vyzkouseni (muzes si o tom myslet co chces, ale zkratka to tak delam a jak uz jsem nekolikrat rikal - hry co me bavi nasledne kupuju) tak po me pak chteji ferovych 900 euro ? Tak to da rozum.
  • jako za to, ze posilas do riti nekoho, kdo chce svoje vydelane prachy
  • Jednoznacne souhlasim - kvalita vetsiny her v posledni dobe je diky konzolim hodne nizko (mizerne ovladani, nepohodlny interface a slaba grafika), a ceny jsou diky distributorum premrstene. proc se za nos nechytnou oni? v USA je nekolikanasobne vyssi kupni sila a ceny jsou tam casto mene nez polovicni, diky akcim ktere maji v obchodech... to se pak piratum nemuzou divit. ale uz i pirati maji svoji hrdost - najdou se takovi, kdo hru z warezu stahnou a zaplati posleze, kdyz se jim libi (to je ostatne skoro jedine reseni, kdyz hra nema demo).
  • Vitekb
    Nooo, ty čísla sis jen vycucal z prstu. Stačí koupit třeba Witchera třeba na gOg a 100% dostane CD Projekt.

A pokud to takhle máš, tak zřejmě hry nejsou nic pro tebe a měl by sis nalézt jiného koníčka.
  • "Propracovanost pribehu, delka pribehu a rozvetvenost pribehu W2 je oproti W1 naprosty vysmech." *7*
    "Chapu, ze dnesni <20 let generaci se to musi libit, je to pristupidneny Witcher, ktereho zasadili do pozice poskoka" *1*
  • Vitekb
    Vždy mě potěší vidět, že někdo udržuje kvalitu diskuze na správné úrovni. *12*
  • Vitekb
    Jestli se nepletu, tak po tom chlapci, který natočil "Simpsonovi ve filmu" vk ině a pak je uploudnul na net chtěli 100 000Kč, ne?
  • Ja nevim, co kdyz reknu ze ja sem to netahal a ze to udelala treba osoba me blizka a tim nebudu muset ukazat prsten na nikoho? Podle me je to dost tezky nekomu dokazat ze to hral a stahnul kdyz ho u toho nikdo nechyti. Uvidime jaky budou mit uspechy az s nima ty lidi pujdou do pred soud. Uz jen to ze nekdo monitoruje neci internetovou komunikaci mi prijde dost husty.
  • Ano, já netvrdím, že určité mizivé procento lidí si hru za 300 kč koupí, ale pro drtivou většinu pirátů bude stále snažší a jednodušší kliknout na ono magické tlačítko "Download". Jinak máš pravdu i v tom, že cena/zábava není vždy opravdu vybalancovaná, takové 8 hodinové SP u FPS je málo, proto jsem si taky už několik let nekoupil jiný tituly než TES a TOTAL WAR, jinak dávám přednost MMO. Neoficiální servry už jsou minulostí, jednak je obtížné vyhodnotit vztah mezi klientem a servrem a jednak už máš v dnešní době alternativu v podobě F2P, zlatá éra neoficiálních servrů byla dávno v době WoW Classic a LA2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit