Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No vidíš, a většina lidí, co tady obhajuje pirátství, tvrdí, že s pryvjůček, recenzí a videí si nikdo přece nemůže udělat dostatečný názor na hru... jak je vidět, jde to :) tak se alespoň dohodněte na společné demagogii, páni piráti :)
  • Teda, přiznávám že jsem jeden z těch, kdo od W2 čekali víc... Např. mi přišlo že zmanení a lektvary byli v jedničce zpracovány mnohem lépe - a boje díky tomu byly mnohem taktičtější. A po příběhové stránce mi W1 také přišel bohatší. Ale tím rozhodně nechci říct že je W2 špatný - je velmi dobrý ale jedničku v mých očích nepřekonal.
  • minimalizovat vs zrušit, které jaké ochrany, placená vs neplacená DLC... to je jen hraní si se zlomky, výmluvy.
    ale chápu, máš pocit, že vývojáři/vydavatelé se chovají nefér.... jenže ty nejsi pirát, ty jsi jen ňouma co si občas někde něco stáhne, aby si to vyzkoušel a něco si koupí. Neboj se na tebe se nikdo nezlobí a Mirek Dušín tě bude mít rád.
    Pirátovi jsi k smíchu
  • První příspěvek tady v té hnojné diskuzi, co má logku a autor ví, o čem mluví. Hra je služba, a my si platíme za licenci, jak jsi řekl. Palce nahorů, i na nohou :)
  • Někdy stačí kouknout na ingame video na youtube (třeba na Walkthrough) :-) To už obrázek udělá dostatečný
  • záleží, co je pro Tebe a herní vývojáře/vydavatele řešení... Eliminovat pirátství je naprosto utpická myšlenka. I naivní člověk nemůže na tohle ani pomyslet. Snaha o minimalizaci pirátství je mnohem realističtější, ale je to o tom dát konečnému zákazníkovi důvod pro to, aby nakonec sáhnul po legální kopii. Různé ochrany a placené DLC, kde pojem ZDARMA by měl být samozřejmostí, jsou právě ty závažíčka, co váhu převažují.
  • časově omezené full-verze by jistě klidně uvolnili, kdyby to nějak řešilo problém pirátství.
  • Z pravneho hladiska si v riti ci si zdielal cely produkt alebo len 0.00001% produktu. V oboch pripadoch si sa podielal na zlocine sirenia nelegalneho software. To ze si v tom nebol sam je uplne jedno, mohli vas byt miliony vsetci ste vinni rovnako odhliadnuc od toho ze Fero zasharoval 99% a Karol len 1%.
  • Pokial su to ludia co to stahuju na torrenotch to znamena ze su to zaroven aj ludia co to uploaduju na torrentoch. A taky si nezasluzia nic ine len facku a hodit do cely s velkym cernochom nech im trocha prevetra diery.
  • Dobře nekoupíš, tak doufám, že ani nestáhneš. Nebo z čeho víš, že W2 prvnímu dílu nesahá ani po kotníky? Zl *7*ději...
  • Já zase vidím kejhat potrefeného housera - tebe, piráte. *16*
  • Sorry ale W2 bol vo vsetkych aspektoch mozno okrem otvorenosti sveta lepsia hra ako W1 a to vravim ako velky fanda Witchera mam obe premiove verzie a vsetky Sapkowskeho knihy. W2 je u mna jedno z naj RPG vsetkych cias ta atmosfera proste stoji zato.
  • Si můžou vymýšlet co chtěj stejnak to někdo obejde...
  • To já už koupil hodně her na základě vyzkoušení. Rozumný člověk přece nebude kupovat zajíce v pytli. Mají uvolnit full verzi s časovým omezením např dva dny k vyzkoušení a pokud bude hra kvalitní, tak si příznivce, co zaplatí, najde a né cpát tam milión ochran, strašit a místo na kvalitu hry jako takové, se soustředit, jak potlačit pirátství. Tudy cesta skutečně nevede... Bohužel je ve většině případů situace taková, že zvykem je mít ve vedení naprosté ňoumy bez špetky selského rozumu.
  • Nebudu tady hanit piráty, jelikož jsem dlouhou dobu také zvesela pirátil a ještě měl pocit, jak jsem všechno krásně "och*cal". Osobně mě z pirátěni SW vyléčil přechod na "druhou stranu barikady", a taky fakt, že už stejně na hraní nemám tolik času jako v době "před prací" a těch pár her ročně fakt není problém koupit.

btw. platit ze různé shary vám přijde v pohodě? Vždyť toto jsou podle mě ty "vyžírky" v pravém slova smyslu, kteří se o své "miliony eur" vůbec nijak nezasloužili.
  • CD Projekt vydá Witchera 1 a všude troubí, jak mají na PC vysoké prodeje. Ano, měli , protože W1 byla výborná hra, sám jsem si koupil SE. W2 mu nesahá ani po kotníky. Nekoupím si originál ani za 500Kč, ta hra za to nestojí. Jen škoda, že CDP hledá vinu v pseudo číslech z monitoringu torrentu a ne sám u sebe.
  • CD Projekt jsou prasata, obviňovat lidi bez důkazů si nedovolili ani komunisti. Ti aspoň zfalšovali důkazy tak, aby bylo jasné, že se daný skutek skutečně stal a spáchala ho konkrétní osoba.

Poláci jen ukazují prstem a řvou, je to pirát. Nechutné!!!

Aktivita CD Projektu je zavrženíhodná a měli by ji všichni odsoudit, tohle nemá s demokratickým světem nic společného.
  • Ano.
  • Je to jednoduchý. Když ty hry nikdo nebude legálně kupovat, tak za pár let žádný vysokorozpočtový tituly nebudou a bude po diskuzích. Pak si nic nestáhneme ani nekoupíme. Pokud je někdo pirátem jen proto, že si chce hru vyzkoušet a potom koupit, tak to ještě chápu, ale to že někdo rád paří a při tom zabíjí herní průmysl - to nedává smysl... *12*
  • MrSanta
    Když nejsi ochotný za hru utratit 1200 kč, tak si jí nekupuj. Jednoduché. Pirátit jí snad nemusíš, ty peníze už máš ušetřené...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší