Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebudu tady hanit piráty, jelikož jsem dlouhou dobu také zvesela pirátil a ještě měl pocit, jak jsem všechno krásně "och*cal". Osobně mě z pirátěni SW vyléčil přechod na "druhou stranu barikady", a taky fakt, že už stejně na hraní nemám tolik času jako v době "před prací" a těch pár her ročně fakt není problém koupit.

btw. platit ze různé shary vám přijde v pohodě? Vždyť toto jsou podle mě ty "vyžírky" v pravém slova smyslu, kteří se o své "miliony eur" vůbec nijak nezasloužili.
  • Mne by se libil system, kde byste si mohli bud hru koupit na neomezene uzivani nebo jen pronajmout na urcitou dobu. Pronajem by byl samozrejme podstatne levnejsi.
    Chces to vyzkouset? Prvni 2 hodiny zdarma. Pak zaplatis pomernou castku za hodinu. Pokud te bavi, doplatis zbytek, pokud ne, nechas byt.
    Rekl bych, ze hlavne americanum by tenhle system vyhovoval. Producenti by z toho tolik nadseni nebyli. Urcite by se naslo dost her, ktere by vydelaly mene, ale zase by bylo vice spokojenych hracu. Ja bych byl diky takovemu systemu o par set dolaru bohatsi.
  • Posílají ty dopisy i školám, knihovnám, internetovým kavárnám atd. nebo si troufají jenom na prosté občany?
    Koule na to jít do takového směšného sporu třeba s nějakou větší firmou, v které si někdo stáhl Zaklínače, asi mýt nebudou...
  • Jo jo... až se začnou zase dělat dema lidi budou vědět co si koupit.
  • A čo, kolko ludi si hru stiahlo, a povedzme po pol hodine vymazalo, iba vyskušali a koho tym okradli ?! Ja som kolko hier stiahol, o chvilu vymazal a koho som tym okradol ?! Či mam kupovať aj to čo nechcem, len aby si producenti napchavali vracka ?? gamesky na 6 hodin za 50€, niekto by sa tu mal zobudiť...
    • Pis cesky, jsi na ceskym serveru, nejde tu sifru precist
      • Tu je jasne vidiet tu lajnu, ceske deti narodene 1994 a vyssie nevedia po slovensky *1*
        • zajimave *1* muj rok narozeni je 93 a vsemu bezproblemu rozumim takze na tom mozna neco bude *15*
        • Přesně tak :D Máš naprostou pravdu :) Každopádně jsem si spočítal o kolik mě okradli herní vývojáři... tak například ATARI (Test Drive Unlimited II) Koupil jsem si originálku na xbox360 za 1500,- a zjistil jsem, že servery pro online nefungují a hra je zabugovaná, jízdní model komplet zprasený ... okamžitě jsem tu hru prodal abych získal alespoň polovinu peněz zpět a rozzlobený jsem napsal email vývojářům, že už si jejich budoucí hru nikdy v životě nekoupím a to samé budu radit i všem ostatním kolem sebe. Pak mě rozesmál CoD MW 1 až 3 :D Originálka 1500,- za jedno DVD které obsahuje cca 4-5 hodin kampaně.
          • a takto bych mohl pokračovat do alelůja ... jediné originálky které stojí za to si nechat a v případě, že je ještě nemáte, tak pořídit jsou: Gears of War (1 až 3), Forza Motorsport 4, Assassins Creed 1 a 2 + Brotherhood a Revelation (je jich jistě víc, ale momentálně si nevzpomenu. ... vše ostatní jsou vyhozené peníze.
  • Imo 900 eur pokuta nie je az tak hrozna, co som kedysi cital tak nejaky chudak z ceska dostal kvoli piratenemu MS Office trest podstatne vyssi.

A dalsia vec je, ze sa jedna o krajinu na uplne inej urovni. Pre nemca znamena 900€ ovela mensi problem nez pre slovaka ci cecha. Len do nich CDPR !
    • Vitekb
      Jestli se nepletu, tak po tom chlapci, který natočil "Simpsonovi ve filmu" vk ině a pak je uploudnul na net chtěli 100 000Kč, ne?
  • ja som kazdopadne rad, ze sa CD projekt vybral touto cestou ( zruseni DRM) a ulahcil tak zivot vlastnikom hry (pochvalim sa ,ale zberatelska edicia este nezabadla prachom a som velmi rad, ze to bola pre mna dobra kupa *4* ).... ale myslim, ze boj proti piratom je proste marny a nezmyselny , aj tak sa(si) vzdy najde(u) cesta(u) ...
  • DRM alebo nie, faktom je, ze by ta hra bola aj tak na torrentoch. *7*
  • smejki
    litr euro? celkem adekvátní.
    like that attitude *14*
  • Tak zrovna CD Projekt se klidně na českou firmu obrátit může :) I když mám dost originálních her,tak si jich stejně dost i stáhnu,ale u Zaklínače není žádná obhajoba :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší