Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    Samozřejmě jsem myslel MMO WoWkovýho střihu. Když tak nad tím přemýšlím, tak ono EVE to opravdu splňuje docela dobře *4*
  • Hairy_Ass
    Hlavně by tam nesměli pobíhat stovky Kwisatz Haderachů, ale pokud by se vydalo formou politikaření a intrik, tak by mmo nemuselo být špatné. Jen by se ze základních reálií, jako právě Kwisatz Haderach, Bene Gesserit a Vesmírná Gilda, nesměli stát pouťové atrakce, jako se to děje dnes v MMO hrách. (za to, co provedli s Revanem, si vývojáři TOR zaslouží shořet v ohni pekelném).
  • janchor
    Člověče, zrovna MMO podle Duny si dovedu představit velice živě, ale to by muselo vzniknout s chutí dělat věci jinak, než podle mainstreamovejch mustrů, spíš něco mezi Galaxies a EVE. Toho prostoru pro hráčskou politiku a nebojový povolání!

Každopádně když remake, tak prosím původní Dunu od Crya. Ta trefila obsah i atmosféru zdaleka nejlíp.
  • kostejnesmrtelny
    Ty knihy, co zmiňuješ jsem nečetl, ale co ten jeho syn píše, to jsou neuvěřitelný braky. Za "Předehry k duně" bych navrhoval jít, a vzít jeho vodu jako dar od Šaj-hulúda.
    A ano, první díl je bezkonkurenčně nejlepší *14* . Hra by mohla být dobrá (celkem by postačil remake Emperora v koukatelný grafice s použitelným ovládáním), ale to, co na tý knížce miluju, tu mystičnost a osudovost stejně nejde přenést ani do filmu, natož do hry.
    Hlavně žádný MMO, proboha. Při představě raidů na písečný červy se mi obrací kufr...
  • co s tím má co dělat prototype
  • on i filmový Blade Runer stál s odpuštěním, za starou belu. Scott libivým vizuálem naprosto zasklil filosoficko-etickou koncepci celé knihy "Sní androidi o elektrických ovečkách?". Schválně zda-li někomu z Vás něco řekne slovo Mercer(ismus).
  • Mě teda atmosférou sednul nejvíce první Deus Ex... I když je to možná tím, že vzhledem k tehdějším grafickým možnostem jsem si dost z atmosféry "dopředstavil" :D
  • Hairy_Ass
    Za přečtení stojí jen ty díly, na kterých pracoval Frank osobně, pak to jde rychle do kytek a závěrečné díly, Lovci Duny a Píseční červy Duny, už jsou vyloženě výsměchem. První díl je nepřekonatelný, i když asi ne pro každého.
  • ucho
    nepadlo tam sandbox?
  • Hanzales
    Omikron mně taky hned napadl, když jsem tak zabrousil do herní historie *3*
  • Škoda, že se nezmínili , jestli se hra bude odehrávat v otevřeném světě jako Skyrim nebo to budou rozlehlé, ale uzavřené oblasti.
  • Kua, taky bych si zahrál, ten trailer vypadal povedeně...
  • sleepless
    Skoro bych až řekl, že "moc" je slabé slovo :) Což mě připomíná, že preview verze Resonance čeká...
  • http://www.youtube.com/watch?v=ynSDZUDKdlg
  • Třeba Gemini Rue mělo taky moc pěknou atmosféru, ačkoli ne vyloženě bladerunnerovskou.
  • fallout
    Lidi říkejte si co chcete, ale v CD Projekt mám fakt důvěru... takže věřím a těším... *3*
  • janchor
    Pár výjimek by se našlo: samotnej herní Blade Runner, první město z Omikronu..
  • Něco mi říká že to bude v pohledu třetí osoby nebo first person .... sice bych rád viděl taky tahové souboje , ale to už dnes není dost cool aby se najedl mainstream .
  • Tak ony ty papíráky stejně v konečném důsledku jsou na jedno brdo, resp. taková pravidla Dračího doupěte si můžeš klidně použít i na příběhy v rámci kyberpunku nebo současnosti. Časem hraní zrovna DD jsem stejně zjistil, že o tom papíru a těch statistikách to vůbec není, jako spíš o tom sehnat si kvalitní partičku, která se umí vžít do postav, pak to zahraješ jen slovy.
  • Těžko říct aneb kolik fyziků se chytlo na Poločas rozpadu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit