Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Proč myslíš, že je cyberpunk překonaný? *8*
  • jindra.veliky
    na ovladani FPS bez mysi jsem zvykly. hraju tak prvni dva doomy, duka 3D, Rise of the Triad i Quaka *4* tak zkusim aspon tu dvojku. jeste kdyz jsem nedavno koukal na screeny z jednicky tak jsem si rikal ze jsem to snad i driv hral na starem PC. pamatuju si ze jsem nemohl udelat prvni misi *15*
  • Tesim sa opat na tie graficke orgie kluci
  • tak určitě lepší než svetřík s 4pruhovými adidas tepláky *7*
  • Shadowrun jako hra byl propadak a osobne si myslim ze cyberpunk je prekonanej a i knihy byly dost nudny osobne bych bral hru ze sveta Dana Simonse nebo Frank Herberta takovy poradny rpg z hegemonie nebo duny kdy svetu vladnul Omnius by byl masakr *14*
  • Jedničku jsem rozehrával několikrát, ale vždycky mě to odradilo tou přílišnou oldschoolovostí. Na grafiku se dá zvyknout, ale ovládání je dost šílený (mouselook mod se mi nepodařilo zprovoznit) a hlavně level design je taková ta klasická devadesátková změť chodeb bez logiky a smyslu.

Tak nějak mi připadalo, že všechno dobrý je i ve dvojce, navíc trochu líp zpracovaný. Dvojka už je prakticky moderní hra a dá se bez problémů hrát i dnes, narozdíl od jedničky.
  • Shadowrun RPG je ve výrobě:).

http://www.kickstarter.com/projects/1613260297/shadowrun-returns
  • Vrook
    Radši budu skeptickej, než aby mě to pak zklamalo. I když, než to vyjde, tak na to stejně asi zapomenu, očividně toho zatim moc nemaj. Odvolávat se na Blade Runner apod. umí každej, ale zatim mi žádná hra nepřinesla takovou atmosféru, abych jí mohl přirovnat k tý v Blade Runnerovi.
  • Osobně mám poměrně načtený Shadowrun, Cyberpunk jako pravidla neznám. Chtělo by to něco jako Baldur na Shadowrunu, od Segy Genesis uběhlo spousta vody.
  • Shenkster
    Tak na tohle si už začínám brousit zuby *14* Cyberpunk žeru !
  • jindra.veliky
    chtelo by to i jednicku...uz jsem zkousel i nejakou predelavku pro w7 ale ta nefungovala na 64 bit. a chtel bych si tuhle hru vyzkouset.
  • jindra.veliky
    ten chlapek na obrazku je oblecenej jak pasak *3*
  • LamacJoysticku
    Jo pohoda, me draci nebavej. Vyrostl jsem na temnym Gibsonovi, Sterlingovi ve scifi a do fantasy se ne a ne dostat, i kdyz jsem se o to pokousel.
  • life28
    vo vývoji je rok
  • MrSanta
    Veskoslav: Vše jsou to jenom spekulace a přání. Já bych prostě byl rád za propracované RPG hrané z první osoby. Hezky prolézat temné trosky opuštěného předměstí zamořené mutanty a podobnou havětí vybaven akorát vytuněnou spolehlivou velkorážní pistolí v hodnotě osobního tryskáče (samozřejmě několik druhů střeliva), lehkým bojovým oblekem a očním implantátem na noční vidění Cat's Eye TM *14*.
    Uvidíme co se dozvíme na E3, snad tam aspoň nastíní v jakém to bude stylu.
  • Hlavně ať zraje dýl než CoD a méně než Diablo.
  • pardon, vlevo :D
  • Jen takova zajimavost. Na strance Sid Meier's Colonization na GOGu si nekdo vsiml, ze na screenshotu vpravo dole je mestecko se jmenem System Shock 2. Ze by nejake predznamenani? (:
  • Veskoslav
    Furt mi to nesedí k CD projektu, nemají žádnou zkušenost s FPS žánrem. TPS to by bylo jiné.
  • Asharak
    Tak jim napiš, tady máš šanci asi desetkrát nižší než u sportky, že si to přečtou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit