Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt oznámil hardcore RPG Cyberpunk a novinky na GOGu
30.5.2012 | Aleš Smutný
172 příspěvků
-
Počítám dva 2-3 roky. Já si rád počkám.
-
Projekt je asi v hodně rané fázi. To uteče ještě hodně vody, než se toho dočkáme. *13*
-
Ale právě naopak. RPG s pohledem z první osoby, aby se hezky prozkoumávala zapadlá zákoutí, temné stoky atd. Jenom ten boj by mohl být klidně i akčněji laděný ve stylu Deus Ex. Jedna z možných cest, jak by hra mohla vypadat aniž by mě to odpuzovalo. Nebo skupinka a tahový boj. Možností je vícero, boj a ovládání může být i ve stylu KotORů. Ale jak už píšu výše - samotné řešení boje a pohyb po herním světě není to hlavní.
-
Trol,Jejdásek a Jindra se zesměšnují sami, není potřeba tomu pomáhat :) Ale když si chceš rýpnout tak proč ne :D
-
CD Projekt ukrojil? Spíš scénarista *1* Technologie na to mají, jejich tvůrčí tým je schopný, to je řekl bych bez debat. Ale mozkem a jádrem všech příběhových RPG je hlavní scénarista. Takže to zásadní/záskladní vlastně stojí a padá s jedním člověkem.
-
Nevím asi nemám cit pro dospělé věci, tudíž jsem to nepochopil, nevadí někdy příště :)
-
Presne tak,nikdo neumi zachody,tak jako oni...
-
Nějaký zoofilní erotický sen? *4*
-
Ale já tam chci záchody
-
Já nerozumnět?
-
Jsou tam určité pubertální fragmenty, zejména v jedničce, ale to v žádném případě nemaže pasáže hluboké a dospělé (a paradoxně to s nimi většinou ani nekoliduje).
-
No úzká ono to není zas tak jednoznačné, zároveň netvrdím, že jsou všichni jedna homogenní směs. :)
-
A já to chci od Pamely.
-
Já bych mladý jsem a překvapuje mě to taky :D
-
Ano, ale to je úzká skupina "mládeže". Toto můžeš udělat s každou skupinou obyvatelstva.
-
Nj. měl jsem to trochu jinak formulovat, myšlenka a ruce jsou trochu mimo v tuhle chvílu :D, nu což. :)
-
Já to chci od Warhorse *9* *9* *9*
-
My snad máme kromě Geralta na výběr rytíře, mága či zloděje? Něco mi uniklo?
-
Myslím že k tomuhle žánru by spíše sedl realtimové souboje s první nebo třetí osoby, ne že by v tahových soubojích nebylo kouzlo, ale cyberpunk má tendenci odehrávat se ve městech a podobných místech, kde by byl pohled z vrchu trochu krkolomný.
-
Uz se tesim.
Kdy ma byt e3 konference CDP? Nekdy zitra? A kde by se pripadne dal splasit video stream? Pankerske pojeti z minuleho roku se mi fakt mos libilo.