Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ok. Vis, trha mi to srdce kdyz nekdo takhle preskakuje uvod. To povolani je rehole a da to praci udelat poradny zacatek a lidi to potom nesleduji :(
  • Doporučil bych ti strčit hlavu do vany plné ledu, možná by jsi poté nebyl tolik ůtočný :P
  • Označil jsem nadávky za pubertální? Vidím, že se ti povedlo něco o čem ani sám nevím, nadávky za pubertální opravdu nepovažuji, ale občasné bych je nenazval :)
  • Veskoslav
    Asi jo, slibuji, že příště pojedu od začátku!
  • Veskoslav
    Ale chápeš, že zrovna zaklínač má s pubertálností společné asi tolik kolik má p*rno společné s Vraždami v Midsameru?
  • Nevím, Henselta jsem hned zabil, resp. nechal zabít a Letha jsem nechal, celkem sympaťák :)
  • V tom pripade ale z toho pribehu nic nemas, protoze ti unikaji souvislosti !
  • A co když ti řeknu, že význam toho slova opravdu nechápu, změní se něco? Nikoliv, tudíž jedinou pravdou zůstává. Pokud člověk nejde s proudem a jde proti němu, stává se ihned nepřítelem státu. Tudíž se nehodlám hádat o významu některých slov, přeci nezáleží co si myslím.
  • Veskoslav
    Planeta, kde jsou jednorožci a růžové zámky:-D
  • Hrál jsem pouze první díl Mass Effectu, ale to rozhodování je tam oproti Zaklínači 2 ehm... dost o ničem. Dost dlouho jsem čučel do monitoru než jsem se rozhodl co udělat z Henseltem nebo s Lethem.
  • Veskoslav
    No já to povětšinou přeskakuji, tak někde doprostřed:-D Tam je lepší děj:-D
  • Asharak
    Pokud považuješ sem tam nějaké "nadávky" (? ... spíš vulgarismy) jako pubertální záležitost, tak nevím kde to žiješ *1*
  • Veskoslav
    Pubertální? Chápeš význam toho slova?:)
  • ztraceno v prekladu.. :D
  • Mea Culpa ..nemenny :D
  • Měj se a napiš nám zase někdy, ať víme jak se ti daří.
  • Geralt z Rivie je podla autora clanku "bezmenny" hrdina? *7*
  • Rikas, ze si na tech uvodnich 2-5ti minutach "predehry" smakujes jo ? :D
  • life28
    Ja tiež investujem. A vraj k tomu dostanem elektronickú kópiu na GOG. So všetkým bonusovým obsahom. A všetky DLC zadarmo. A snáď to bude mať niekoľko koncov, takže to budem musieť prejsť viackrát. No nekúp to ...dá sa vôbec CDP neveriť?

inak, video z konferenie: http://www.youtube.com/watch?v=OAATUe9uBI8
  • Doufám,že má sebou ručník *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit