Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt oznámil hardcore RPG Cyberpunk a novinky na GOGu
30.5.2012 | Aleš Smutný
172 příspěvků
-
No, možná by jsi se divil, ale srandu si můžeš dělat ze všeho, vlastně by šlo o takový černý humor a nebo to tak není, pouč mě. Btw. docela by jsi se divil čím se mladí dokáží bavit a to jim nejsem moc vzdálen :)
-
Z RPG udělat FPS s prvky RPG? To raději ne.
-
Copak troliku?Mazou ti tve prispevky,tak sis zmenil jmeno? *1*
-
Zajimavé, stejná věta by se dala použít i na můj zakládající komentář :) Akorát místo zesměšnění či urážení by bylo nepochopení atp.
-
Pogrom? byly v původním významu označovány rasové nepokoje zaměřené proti Židům, ke kterým docházelo často s vládní podporou většinou v Rusku a východní Evropě. V přeneseném významu může pojem označovat obecné krvavé masové pronásledování, či vraždění skupiny obyvatel jiného náboženského přesvědčení, či příslušníků jiné etnické skupiny.
To je fakt přímo pubertální a převážně mládež se tím baví.... *11* -
Tak, jestli tě dodneška studio CD projeket nepřesvědčil, že právě oni dokáží udělat hru, která jde do hloubky a nebojí se postavit proti sobě dvě zla, která se na tebe usmívají a dělají, že jsou lepší, než ti druzí a ty se v tom bordelu musíš vybrat co ti více padne, i když víš že jsi nevybral menší zlo, alespoň jsi si vybral stranu. Já bych se nebál, že by jim Cyberpunk bude dělat problém. U Zaklínače je vidět, že dokáží něco více.
Já se více bojím, že jejich nová hra ukáže tu pravou bestii v lidech, alias Cyberpunk. Zaklínač, byl svým způsobem omezován knížkami, ale teď svým způsobme mají opravdu volnou ruku. Již vědí, jak udělat pořádný příběh, který se nebojí ukázat co bychom hledali v knížkách a ne ve hrách. Jsem zvědaví, jak s celým projektem naloží. Ale jedná věc je již jasná! Teď se ukáže, jak hoši a děvčata umí udělat hru i bez pomocného lešení, v podobě Zaklínač.
Váš Werdes, alias Werde -
Tak kdyby jsi měl nadhled mohl jsi napsat: A Veskoslav to tak ví, protože tam dělá správce. Ono jde i vtipně reagovat. A zesměšňuji převážně Trola, Jidřiška, Jejdáska a jejich pokoj 109:)
-
Pogrom je například věc tak typická pro pubertální mládež...
-
Jsem si trochu uslintul. Jsem přesycen fantasy, Zaklínač mě tematicky naprosto minul ( i když to hra jistě je dobrá), ale hra, která by mi dala to, co naposled první Deus ex, hutnou cyberpunkovou atmosféru...to je to, co chci už dlouho!!!
-
Nevím, jestli už to bylo někde vyjádřeno, ale snesl bych kdyby to bylo FPS s využitím nějakých speciálních schopností. Samozřejmě vliv na zranění by měly bodíky našoupnuté třeba do používání pistolí apod. Nebo na druhou stranu bych se nezlobil kdyby člověk chodil se skupinkou a boje hezky na tahy. Rozhodující ale bude atmosféra, zajímavé questy, propracovaný svět, nelineární hratelnost a rozhodování, které bude mít skutečně vliv na průchod hrou. A samozřejmě hudba. Jestli se budu na svět dívat z FPP nebo TPP zas tak důležité není.
-
A nezabúdať na backup verziu Witcher Enhanced Director's edition
-
Nepřímo ano. Radši si po sobě příště přečti, co píšeš *3* A neber tohle jako urážku, vím že to má dnes každý v oblibě *4*
btw, říká se tomu "kontext" -
To je naprosto standardní Veskoslav. Jakmile nemáš 100% stejný názor jako on, tak buď útočí nebo zesměšňuje.
-
Samozřejmě, že respektování cizích názorů je samozřejmostí, ale vždy se najde někdo, kdo ho napadne, protože "neodpovídá" skutečnosti. Výraz pubertální se používá spíše pro nevyzrálé hry či hry, které se snaží hrát na dospělou strunu přidáváním nadávek. Ale toto není případ Zaklínače:
-
Ano, možná to tak vypadá, ale jenom když ty to chceš. Stejně jako Janchor nenápadně ve svém mluveném projevu u videorecenzí na něco naráží ( a někdo to nemusí postřehnout, viď JD), tak i v Zaklínačovi je vedle těch "pubertálních" věcí spousta obsahu, který dospělí zkrátka je. Zkrátka musíš číst mezi řádky. Kdyby ti ty všechny dospělí věci strkali pod čumák, už by tak dospělí nebyli, byli by spíš blbý. *3*
-
Ůtočný nejsem a útočný už vůbec ne:) Jestli za útok považuješ to, že si Tě představuji v zemi Jednorožců a růžových zámků:)
-
Tak to je překvapení, ale já ti tvůj názor neberu a pokud se snažíš můj názor vyvráti, tak ti rovnou řeknu, abys zanechal svých snah a plýtvání energií. Protože já to vidím jinak, než-li ty a přeci není nikdy žádná interpretace špatná nebo snad ano?
-
Proboha jen to ne, žádné přidávání akčnosti na úkor ostatních herních prvků.
-
jsem snad v jine dimenzi? jindra ma jen 2 prispevky u clanku a u kazdeho je tezce v plusu.
ad cody: jak vidno si zaklinace moc nepochopil. tezko by jinak rikal "priplete se vam do cesty nejaky elf a vy ho musite bud zabit nebo zachranit" a vyzvedaval to jako charakteristiku zaklinace. -
pokud jen nebudu stát na místě bušit do nepřátel tak by to mohlo jít, chtěl bych to trošku akčnější