Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt se vyjádřil ke stížnostem na údajný downgrade Zaklínače 3
21.5.2015 | Aleš Smutný
324 příspěvků
-
„Kdyby nebyly konzole, nebyl by ani Zaklínač 3.“ - PC master race z téhle věty musí bušit pěstičkama do zdi a ronit slzy velikosti perel :)
-
-
Proč? Rozsah té hry prostě pc komunita neutáhne. A bez silného sponzora (KC:D) to prostě neutáhneš. PC scéna zaplatila 1. a 2. díl a port 2. dílu na konzole.
-
Kdyby nebyly konzole, všichni by museli hrát na PC a Zaklínač 3 by byl. :-)
-
-
https://youtu.be/fC6KibmknZU ako nic zlom ale bez pc by nebol ziaden witcher 1 ani 2 ... dobre vediet ako sam spravaju k pc komunite...mozem si odpisat cdpr zo zoznamu doverihodnych vyvojarov. Nech vavra a ani star citizen nesklame...Aj tak je witcher 10/10 hra , to nevravim ,ze nie je (and i love it ),ale ta neuprimnost a zavazdanie vedia nastvat *9*
-
-
Jak to uz teda nemas
-
Aj tak to stiahnes z netu
-
-
hej predobjednavka 26.1 2015 a to som zvazoval este zberatelsku...po fiaskoms s xbox, aka podpisali sme snimi zmluvu tak im dame vacsi obsah, ved natie sluby co sme dali pc komunite ,ze budu separatne porty a ziadne zvyhodnovanie konzoloviek mozme sr*t. Tlieskam inteligent, predpokladam , ze ty uz si stahoval jak o zivot na ten svoj topinkovac. Navyse je dost velka skupina ,co si hlavne kvoli witcherovi upgradovali grafarnu a su pravom nahnevani. Neviem ako by si sa citil ,kebyze si zakupis ferrari a daju ti skodovku. *16*
-
-
Dal si za to o 20 eur menej ako ja na ps4 a robis z toho vedu ja nestahujem nemam na to cas ani naladu .Tak sa z toho uz neposer a hraj co si si kupil a nenariekaj tu ako soplave decko aj tak ti to mat zaplatila
-
-
aha , takze kritika je nariekanie , to ta mamicka zle ucila, nabuduce ked budes prosit o vreckove ty soplavy zasran nechaj si vysvetlit co znamena pojem spokojnost a nazor zakaznika.Ale chapem , nemas cas , kyblik a lopatka cakaju na ihrisku tak sup sup a nech si do vecera doma *3*
-
-
ty si uzatvor hlavne svoju papulku , lebo tie fekalie co z nej vypustas by alarmovali celostatnych hygienikov. davam ti 4/5 varlat , would talk again *14*
-
Tvoje ubohe snahy o zosmiesnenie ma neak minaju tak tahni na assbuk a so svojimi teplymi kamaratmi si piste aki ste nasrati na cely svet koli grafike vo w3 a neotravuj tym by som uzavrel debatu s clovekom co mu este ani nezostupili varlata
-
-
-
Tos asi myslel to "fiasko" jak zas hráči zbytečně brečeli, že nedostanou nějaký kartičky nebo nějakou podobnou nepodstatnou blbost i když nebudou ochuzeni o herní obsah...tohlecto je vážně konec světa...
-
-
na karticky im kaslem, tu ide o princip .Ked raz poviem,ze to bude rovnake a po prvej vlne predobjednavok oznamie ze xbox verzia dostane viac tak je to vcelku kadenie na hlavu ako aj vyrok z 2014 ze pc verzia nebude dowgradnuta a nakoniec , chcu aby vsetky verzie vyzerali rovnako. right..in the.. master pc race nuts...
-
-
-
-
-
Pro mě pochopitelné vysvětlení. Pořád ale mohli změny ohlásit před vydáním. Čistě proto, aby se tomu vyhnuli. Pamatuju si, když vycházel Oblivion. Vypadal tak na 5 let vývoje před čímkoliv co do tý doby bylo, ale finální verze byla taky o něco horší. Ohlásili to dopředu a nic se nedělo.
-
-
Jenze jsou lide, kteri si to kvuli tem prvnim upoutavkam na PC predobjednali a tam uz mi to jako dostatecne vysvetleni neprijde. Snad jen, kdyby k "temto" brzkym predobjednavkam davali "neco" navic.
Takhle mi to prijde - vuci temto lidem, nefer.
Dnes proste plati, ze si hry musime kupovat s rocnim odstupem kvuli bugum a edicim her, ktere jsou kompletni a ne "rozstrihane a rozebrane" na jednotliva DLC *7* -
Měli holt moc práce s vydáváním videí ze hry *1*
-
Vždyť to ohlásili. Vyšlo skoro hodinové video ze záběrů finální hry.
-
-
Kdyby to byla pravda, tak by jsme se o tom za a) nebavili az a b) tohle prohlášení by vyšlo před vydáním hry. A vaše argumenty jako: " je to jejich rozhodnutí", "Z videí patrný downgrade jako oznámení stačí" si strčte za klobouk. Rozhodně je to asi nenechává chladnýma, takže dopředu ohlásit změnu deklarované grafiky je moudré rozhodnutí.
-
-
A. Bavit bychom se o tom bavili, protože všichni vidí to video z roku 2013. Ale viděl někdo plynulou aspoň 15 minutovou scénu z roku 2013?
B. Vydávali videa, kde se vysvětlovalo, proč, co, jak, kde. Byly videa ze soubojů, z lokací, hodinová videa, 15 minutová videa atd.
A pokud i po tomto sis stále díval na 1 minutu záběrů z roku 2013 jako něco, co tam musí být, tak je to jedno.
-
-
-
-
DX12? Xone ma pre PS4 eso v rukave? http://www.consolecandy.com/directx-12-mean-xbox-one-ps4/
-
Tak se nemají podvolovat konzolím. Mají udělat downgrade jen na ně a na PC ať to vypadá líp. Komu by to vadilo? *4*
-
Hele udělal jsem teď 2 screeny z místa, kde je vegetace, na prvním obrázku jsou 3 položky níže na ultra, na druhém medium. Jako co to sakra je? :D krom fps se nezměnilo nic, mazec.
Kvalita krajiny
Hustota trávy
Viditelnost listoví
http://s14.postimg.org/9e80ywd69/witcher3_2015_ultra.jpg
http://s14.postimg.org/wtpy48wxd/witcher3_2015_med.jpg -
-
Změnilo se nasvětlení (vidět na hliněné cestě vzadu) a hustota vegetace (vidět je to hlavně vlevo a uprostřed vzadu na stromech). Tvé pozorovací schopnosti jsou zajímavé.
-
Ty fakt nevidíš tu vegetaci v dálce?
-
Ano,ja vidim ten rozdil. Na hornim obrazku je to super bajo,ale no tom spodnim je to totalne nehratelne. Nebo co tim chtel basnik rici? *1*
-
Ty máš monitor 4:3?
-
-
Neblázni, LV má doma cca 10 grafik a minimálně dvojnásobnej počet monitorů!
Bohužel to nejspíš zrovna testoval na 17" CRT *1*
-
-
-
Optimalizace lidem z CD Projektu asi moc nerika, priste by ji mohli venovat alespon 10 minut casu. Hra ktera se na minimalni detaily hybe mnohem hure nez cokoliv co jsem doposud hral na vysoke detaily a tim padem vypada jako 10 let stara hra je proste ostuda vyvojaru . Ocividne uspechany release.
-
-
Měli to vydat na PC klidne az za mesic a poradne to mezitim doladit.
-
-
Veny auto si taky nekupuješ kvůli kvalitě autorádia, ale bavit se o tom můžeš nebo ne? Tady jde o principy, zarážející je kolik lidí to tu nechápe a Veskoslav by už mohl přestat trapně psát to stejné pořád dokola a obhajovat zpackanou práci CDP, který nebyl schopný nechat pěknou grafiku pro lidi, kteří na to mají. Podle sebe soudím tebe? Že někomu stačí tohle neznamená, že další nejsou zklamaní a nechtěli by lepší. A taky že jich je vzhledem k tomu co se na celém internetu děje a CDP to právem schytává kde může. Já myslím, že dát tam pořádnou grafiku ničemu neuškodí, však nižší se dá nastavit vždy. CDP beztak nezvládl optimalizaci. (pro Bleskaře, áno stejná IP z Francie, kolega planetoida zdraví).
-
-
Ty nejseš chobot, ty seš vocas ...
-
Jo kolik je majitelů 980/970 a Titanu X? 5%? A pokud máš pořádnou grafiku a svět ti nefunguje a hra padá, tak k čemu ti tak grafika bude? To mi osvětli.
No protože máš zabanované české IP, tak jedeš přes francouzskou. -
-
A kuwa, vypadá to, že patřím k "pětiprocentním" *1* Já už mám nainstalováno (leč zatím nespuštěno), prvně chci dohrát wolfenstein the old blood a pak se pustím do zaklínače. Třeba za tu dobu ještě nějaký vylepšení a optimalizace přibudou...
-
-
-
Doporucuju!!! Hra je krasne ostra a vypada mnohem lip.
https://sfx.thelazy.net/games/preset/3691/ -
„Kdyby nebyla konzolí, nebyl by ani Zaklínač 3.“
Let chaos begin
*1* ( přesto to nikomu hubu nezavře a bude vinit konzole i z globálního oteplování a jiných konspieračních teorií... konzole můžou totiž za hodně věcí... First world problems *7* ). -
-
Přišel si pozdě, smůla.
-
-
To mne netrápí...
Stejně nic zajímavého by nikdo nikdy už nevyplodil takže nůda, viz tyhle zaplácané 3-7 (!!) stránek. Uh, oh.
Pokud ale někdo se chytí... za nos aby skutečně reagoval dále jeho boj. -
Nech ho byt chudaka, von ceka na warez verzi :-DDD
-
-
Zase vedle, lukassi...
Tu už mám týden tu z Preorderu. Ty jsi zato nezaplatil ale koupil bys tak zase se ptám proč by ti mělo něco vadit. Známe to lidi tlachají hodně keců ale vždyt to koupí zase další rok stejně jako BF/COD koloběh. Ted by se k tomu přidal i zaklínač... nothing else matters. *3*
Aspon si dej nějakou ikonku, takhle vypadáš stále anonymně. *4*
-
-
-