Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to by bola supa najvacsia na svete kupoval by som aj dvakrat
  • Však právě *2*
  • Ataker
    už jo Zaklínač 2 :)
  • PreidaQ
    Škoda, že také nepředělají soubojový systém ze dvojky do jedničky. Ten podivný hybrid v jedničce zrovna žádný zázrak nebyl. (A je to pravda!) *1*
  • Vubec nic.
  • Toolset! Tedy lepší toolset :-D
  • misho8723
    Aj keď nie celý tím, ale koľko ľudí pracuje v CD Projektu? A koľko ľudí musí robiť na porte pre dve platformy? Stále je to dosť veľká časť ľudí, ktorí momentálne pracujú v CD Projektu + prečo vyhlasovať na fóre, kde chodia ľudia, z ktorých PC hráči tvoria veľmi veľkú väčšinu, o "really major stuff", z ktorého sa vykľuje konzolový port hry, ktorú hrali pred min. 5 rokmi? (a nemyslím si, že hra bude na ich engine W2, ktorí by bol asi jediný prínos pre PC hráčov v prípade možnej PC verzie tohto portu) .. ale ak toto fakt nejde byť to veľké vyhlásenie, tak potom ok, v pohode - fakt len v to môžem dúfať
  • Jooo to by byla pecka, to chcíííííí.... *3*
  • sorry, pro misha dole
  • dal bych Z1 kdyby byla graficky jako Z2
  • Já jen říkám, že i když bude dělat port Zaklínače CD projket, určitě ho nesvěří "kreativnímu jádru" studia. Tak "really major stuff" může být klidně port Zaklínače, protože i první Zaklínač je stále "really major stuff" CD Projetku*1* Ale samozřejmě taky nepředpokládám, že by došlo "jen" k ohlášení portu.
  • misho8723
    No ale CD Projekt po skúsenostiach práve s portom prvej hry si porty chce vždy sám.. preto aj port TW2 vznikol priamo vďaka CD Projektu.. takisto na oficiálnych fórach už niekoľko týždňov ľudia priamo z firmy hovoria o tom, že to ohlásenie sa týka "really major stuff"..a to je podľa nich port 5 ročnej hry? a takisto načo to písať na fóre, kde asi tak 95 % ľudí je PC hráčov, ktorí sa už pozerajú dopredu (Zaklínač 3, nové RPG IP) ?
  • EuroSamurai
    Co je s kamerou u prvního zaklínače ?
  • Ja prvniho zaklinace zkousel tesne pred zahranim dvojky, ale vazne jsem nedokazal prekousnout kameru a tak jsem hrani, bohuzel vzdal (co se tyce pribehu, ocenil bych maximalne nejakej interaktivni komiks, abych byl vice v obraze, ale hra uz starne a chut ji dat dalsi sanci se jen snizuje). Jinak, k novince, nepripada mi ze by se k jednice mel CDPROJEKT vracet a zaroven si myslim, ze zaklinac dve uz je tak vypilovanej, ze nepotrebuje zadne datadisky ani peci... Vzhuru za necim novym!
  • jindra.veliky
    snad to jejich VELKY odhaleni neznamena port 5 let stary hry *13*
  • Šak je běžnou praxí, že porty má na staorst nějaké externí studio nebo postradatelná část týmu. Mimo to penízky, který na portu vydělají, můžou nalejt do třetího Zaklínače nebo do toho novýho RPG. Where is the problem?
  • misho8723
    Však jasné, ale bol by som rád, keby sa hlavne už nato zamerali, a nie sa zabávať ešte s takýmito projektami.. a ak toto je pravda, tak potom sa dá očakávať, že budú chcieť spraviť port dvojky Zaklínača na PS3 a to sú ďalšie stratené roky práce, peňazí, ľudí,.. nech pracujú pekne na trojke, nech všetky rozhodnutia z dvojky majú veľký význam v trojke, nech je pekne všetko spravené a hlavne nech to robia aj pár rokov, a hlavne teraz, keď už majú technológiu (engine) spravenú
  • Podla mna je toto velmi hlupy predpoklad.
    1. ani Witchera 2 neportli na PS3 kvoli deb*lnej architekture, ktoru sony vyvojarom pripravila. A ked neportli TW2 tak portnu jednotku? Asi tazko
    2. jednotka bezala na Aurora engine od Bioware, co nie je zrovna engine vhodny na portovanie na konzole. Rozpracovali to cele odznova? Teoreticky by mohli, ale vzhladom na to ze su relativne male studio a doteraz stale pridavlai obsah do TW2, robili port na Xbox 360 a pracovali na RED Engine, tak mi pride velmi nepravdepodobne ze by sa popritom zapodievali portom stareho zaklinaca. Je to sice super hra, ale nejak mi to tam nesedi.
    3. V najblizsich rokoch maju vydat 3 nove hry. Jednu zo sveta Witchera, jednu z uplne noveho univerza a este neviem aku. Podla mna oznamia tu novu originalnu. Aby to nebolo stale to iste.

Takze ja si myslim ze to bude nejake nove RPG, ktore bude trochu ineho razenia ako witcher, mozno z pohladu prvej osoby, mozno open world, mozno party based. Proste nova znacka s novym gameplayom. Aspon dufam. Teda s witcherovcami som nad mieru spokojni, ale privital by som aj druhu alternativu, s prepracovanejsim vyvojom postavy, pripadne celej party. A k tomu ich prepracovany system rozhodnuti, ktore aj maju naozaj dopad, dospely a kruty svet a vsetky ostatne dobrotky.

A uvital by som aj nejake novinky od GOGu, napr Freedom fighters, alebo nejake hry zo serie Anno, to by bolo uzasne <3
  • Zaklínač 1 je užásná, atmosférická hra kterou jsem dohrál snad čtyřikrát a v mym osobnim žebříčku je dokonce nad Zaklínačem 2, ale jestli je to pravda, tak jsem přece jen čekal oznámení něčeho většího. Ne hned Zaklínače 3, ale třeba takovej datadisk k Zaklínači 2 by byl skvělej.

A jak už tu psal misho8723 port 5 let starý hry kterou mám navíc projitou křížem krážem několikrát je pro mě trochu sklamání.

Na druhou stranu jestli už měli část hotovou a to určitě něco stálo, tak by byla škoda to nedodělat, protože Zaklínač jednička si určitě na konzolích vyjít zaslouží.
    Pořád ale doufám, že to pravda není a zítra oznáměj něco uplně novýho.
  • Murdoc
    tak to se maj konzole na co těšit =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit