-
Jo, medik s kulometem je strašná hovadina. Se mi ani nechce věřit, že to někdo mohl vymyslet... *8*
-
jj, noob company mě taky moc nebrala *4*
-
Jo, v BF je kill cam nesmysl kolosálních rozměrů.
-
Souhlas! Na SP zbytečně ztratí spoustu času a peněz a to bude někde chybět a kde asi? Přeci v MP!!!
-
Po nepovedenem Bad Company 2 (mluvim z pohledu PC hrace) doufam prijde plnohodnotny pokracovatel Battlefieldu 2, ktery tolik lidi uchvatil a poskytl zabavu na dlouhe mesice (pro nekoho i roky).
Osobne jsem rad,ze pridaji i kooperativni kampan, protoze coop je neco co se mi moc libi.
Samozrejme by kvuli tomu nemeli nijak zanedbat multiplayer, protoze ten je to,o co v BF serii predevsim jde.
Drzim autorum palce at to nepodelaji a uz si odkladam 1200Kc bokem (nebo to koupim v elektronicke forme,pokud to vyjde vyrazne levneji). -
Ne neznám a k tématu to nepatří místo keců o věku radši napiš proč tu spamujete.
-
No na konzolich to sice nebude vypadat jako na PC, ale konzolisti budou taky parit :)
-
ty neznáš guru joe? kolik ti je 6?
-
no...podle mě to jsou foto z intra, ne z gameplaye, tak bych se moc neradoval předčasně, i když vím že to bude pecka!!;)
-
Že by byl engine moc komplikovaný, aby mohli podpořit modding ...spíš tím chtěli zkresleně nepřiznat, že by s tím bylo moc práce, kterou tomu věnovat zatím nehodlají - aby poskytly nástroje a neohrozili bezpečnost hry.
Vývoj singleplayeru ...toho se trochu bojím. Hře by snad i dnes, pokud by měla ovšem dostatečně kvalitní základ a nástroje, dobrý editor a modding mohl pomoci více. Singleplayer začali od Bad Company ... někomu se to líbilo, nebudu mu to vymlouvat, ale podle mne to stálo za málo. Udělali by myslím POUZE doubře, kdyby se zcela a plně soustředili na multiplayer. O tom Battlefield vždycky byl a tím spíš o tom bude v dnešní době. Jestli mise, tak leda stejně kooperační a klidně bych to nechal jako DLC.
Pokud si koupím BF3, tak pouze a jen proto, abych si zahrál kvalitní multiplayer, bojůvku, malou válku, s kamarády - nalákán evoluční hratelností, interakcí prostředí a snesitelnou grafikou, pohladěn kvalitní hratelností, která v poslední době často pokulhává - včetně BF série od vydání dvojky (tzn. Bad company1,2 a BF 2040 nebo jak se jmenoval). -
ale on myslel,ze ta barevna stylizace mu pripomela mirrors edge.On neporovnaval engine *1*
-
A kdo to jako je? Aspoň tu nespamuj.
-
guru_joe a info :
JOE -
+ má Renault Clio a Ford Shelby
+ má PS2, CRT TV, VHS video
+ má manželku, která ho sere a hraje Plants and zombies
+ má mobila od Sony-Ericsson
- nemá HD TV, PS3 a kreditku
- nikdy nic nenakoupil na zahraničním eshopu
- nikdy neletěl letadlem a ani nehodlá -
http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/multi/prvni-screenshoty-z-battlefield-3-dlp-/clanek.A110208_181128_bw-zurnal-multi_osk.idn
Vypadá to více než lépe *8*.Tuto bude nej. hra roku a to reciklovaný COD zašlape do země.Lituju konzolisty *2* PC.PC.PC je best -
podle mne bude zalezet na prodejich PC verze, takze jestli vite o nekom, kdo se chysta hrat kradenou verzi BF3, tak vite i kvuli komu treba nebude k dispozici mod tools *1*
-
necho ho bejt, je to zalud *1*
-
Uklidni se nikdo neřekl že kvůli singlu něco odfláknou na mulťáku. Je fajn že myslí i na singl hráče kterých je hodně. BF má napodobit boje vojáků a ve válce je normální že letadlo zničí budovu s vojáky taková je už válka a ty by jsi měl být rád že se takhle snaží.
-
Už mě je steho zase k zblítí, měl to bejt původně jen multˇák a už tam serou singláč a dělá na tom 2x vic lidi jak na BC2!! Proč kuwa nedělaj všichni jen na multaku jako u BF2!! Hold sem o5 přestal věřit že bf2 neco předčí! Nějak si neumím představit tu balanci když do frossbitu narvou letadla (ne že bych je nemel rad) ale balance to asi nedá! Jen si přestavte když tam mig spustí bomby a spadne 7patrova budiva s 8 vojaky :) Jackpot jak krava!! Muj verdikt do budoucna: chtělo by to novej engine a nee frosbite kterej me vubec neprirostl k srdci!! *12*
-
musíme pouze doufat, že je vydají aspoň pozdě než vůbec
-
Tak maximálně na rok, než ti naservírují další a další a další díl, dokud jim to bude sypat