-
akurat ze killzone vypada presne jak jeho filmy. a s tym piskom v pici si strasne originalny.
ked bude v forsbite 2.0 krasne natexturovane a vymodelovane nejake mesto ci arabske vybombardovane buranovo s hentim osvetlenim a znicitelnym prostredim ... vsetky hry na to budu kukat zospodu. pozri si ten usek s nocnym osvetlenim a autom. proste nadhera. navyse pc ma nieco co konzole nemaju... high res textury. -
prdet do vany se da v jakymkoli veku
-
Viem že to sem nepatrí ale od dnešného dňa je volne pristupna beta DoW 2 retribution na steame pre majitelov akejkolvek hry Dow 2. Divim sa ze tu nie je novinka. Skoro nikto tu hru nehral tak dufam ze tam pribudnu ludia.
-
ste koukam všichni nějaký divný...nemáte náhodou písek ve vagíně??? a toho kreténa Baye fakt nemusim..nejsem malej fracek:)
-
Drzim palce kuci z Dice at udelate ten nejlepsi akcni FPS MP na svete. S BF BC2 to zatim docela vychazi i kdyz je tam az moc hedkaru se sniperkama :o)
-
co sa ti paci? to ze killzone ma neprirodzeny kontrast a cele je to strasne prepalene?
grafika pekna ale technologicky to je zastarale a novy frosbite to schova do kapsy raz dva.
budem hadat... mas rad srackove filmy od michaela baya vsak? -
alebo project reality na BF3
-
To je škodice, že podpora modifikací nepříchází v úvahu. A přitom představa takovýho Forgotten hope 3 na Frostbitu? Hmm, hmm....
-
v klidu kámo:). neřikam, že je to sto let za opicema, to ne ale u mě prostě vede killzone a dál bych to neřešil... tam se mi to nasvícení prostě líbí víc no.
-
Ty jo, já to moc dlouho nevydržel hrát (asi tak 7 matchů jsem dal), na hovno bylo, že jsi nehorázně dlouho čekal, než se zaplní hráči všechny 3 frakce, takže na mapě pro 128 hráčů to trvalo klidně i 15 minut, 256 jsem radši ani nezkoušel. A strašně mě štvaly jakési granáty s nervovým plynem, pak se nedalo nikde lézt, pokud jsi neměl vysoký level a dobrý PERK na ty smrady. LAGování jsem si tam nevšiml, přišlo mi to celkem plynulé, ale fakt otrava, nic extra, čekal jsem od toho mnohem víc :( Velice rychle to šlo z domu.
-
nemnel ten MAG u hracu prezivku LAG ? :)
-
Jakože jsem PS3-kař, hrál jsem open betu KZ3 a nevim nevim, no :/ Vůbec mě to nechytlo, přišlo mi to jakési zmatené a otravné v porovnání s BFBC2, které je prostě pecka a neuvěřitelně zábavné se skvělou atmosférou. No, uvidíme, jak bude vypadat finální verze. Každopádně BF3 bude fakt pecka. Jen mě štve, že multi na konzole nebude pro tolik hráčů jako na PC. To, že by to PS3 nezvládla mi přijde jako hovadina. Zmíním tady už omýlaný MAG,který je popravdě celkem opruz, ale může ho hrát 256 hráčů, tak proč by BF3 (stejně tak BFBC2) nemohlo hrát také 64 hráčů namísto 24 *9*
-
ty mne ukazujes co je lepsie LOL:) vidim ze sa vyznas, ved nedokazes ani poriadne ovladat tuto tiscali diskusiu (narazam na tlacikto 'reagovat' trtko)
vies o tom tak malo ze je to az smutne, stracal som z tebou uz 2 prispevky (hrach na stenu)
tak tento je posledny. zi si vo svojej zadubenosti a nevedomosti - verim ze ta to robi stastnym. maj sa -
ja uraženej nejsem:) jen ti ukazuju, co je lepší:) jinak mam i kompa. a co prosimtě ukázal? nasvícení???? *8* *8* *8* no teda. to už má lepší killzone 2 stará pomálu 2 roky
-
no pozor kamarat. oni na to maju vlastny tym. daj teraz engine ktory dokaze prenasat indirect illumination moderom bez toho aby si ich do toho zaucil . co myslis s tym spravia. to uz neni len o tom dat textury a bump na novy model. potrebujes riesit rozptyl svetla pohlcovanie svetla, vyzarovanie atd. je to zlozita vec. renderovat nieco take je velmi HW narocne, cize real time system musi byt cosi velmi sofistikovane do coho nezasvetis len tak niekoho kto sa do toho prvy raz pozre.
-
LOL presne jak som si myslel. urazeny PS3-kar
vizualne : pekna grafika to ano. technologicky : svetelne roky pozadu za tym co predstavil frosbite 2.0. get over yourself chum ;) -
"Jejich nový engine je na to moc komplikovaný?L :D:D:D Tak to se jim ta hra musí krásně vyvíjet :D
-
videl si lepsie ? no menuj kamarat. som zvedavy kolko z nich ti pocita real time indirect illumination. skus povedat ze killzone 3 :D ktory ma tento efekt len predrenderovany ako mnoho inych hier.
a hej je velmi podstatne odkedy si hral hry...to ze si hral pinball este na atari ti ozaj prispelo k rozoznavaniu dobreho endžinu. sprav si laskavost a netrep. robis zo seba kokota :)
nechcem teraz urazat konzolakov ani nikoho, ale ty mi prides ako urazena panicka ktora zbadala nieco lepsie na inaj platforme a teraz tu lamentujes aj ked o tom vies picu -
na tento level si musiš zahrát armu 2, co? *3*
-
ale tu je jeden obrovsky rozdiel. to co vidis je secondary illumination. tak ako v skutocnom zivote svetlo svieti na cervenu stenu z ktorej sa siri sekundarne osvetlenie a cela miestnost tak ma nadych do cervena. v mirrors edge to bolo renderovane a potom "zapecene" do textury. tuto to je real time. velky rozdiel.