Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já tu Kill-cam nemam rád, protože když někdy hraju za snipera, tak se luxusně schovám....ale s timhle můžu zapomenout :-(....v Call of Duty to až tak nevadí, ale v týhle rozsáhlejší hře to podle mě vadí doost...
  • Pokud se všechno povede jak má, tak to bude pecka!
  • omg frosbite engine neni nic náročnýho omg... sou jenom líný tam dát víc pleja...ps3 to utáhne jak nic. jinak mag furt u mě vede a to mam i kompa. 256 hráčů je prostě 256 hráčů:)
  • jj.. ta proluka mezi BF2 a BF3 už je safra dlouhá.. už mám usvrběnou myš :-) Vše co bylo po BF2 byly srajdy *12*.. Snad to BF3 přetrhne :-) *4*
  • A co Resistance 2 ... 60 lidí?
  • tak jestli se to vyvýjí primárně na pc tak to je super. to budu muset asi koupit novej hw. sem zvědavej na doporučené hw požadavky
  • Jo, ale koukni se na Frostbite engine a na ten na kterym bezi mag. MAG jsem mel a, a hned to slo dal vubec meto nebavilo a to nemluvim o grafice ktera vypada no to nebudu komentovat..
  • Jsem naramne zvedavy jak ta destukce vsech objektu bude vypadat, doufam ze proti BC2 postoupily na dalsi level. Ctyri hracske tridy? Probuh at zase nevrazi medikovy do ruky kulomet!!! Na kooperaci se tesim, ovsem kill-cam si muzou strcit tam kde slunce nesviti. Co se tyce realnych zvuku zbrani a techniky tak to uz je snad standart u vsech ackovych her ne? U Medalu take behali s mikrofonem po vsech certech. *5*
  • To nam je snad vsem jasny ze 64 lidi konzole nepoberou :D, jak to slysim tak se uz nemuzu dockat, se sousedni nevyspi cely vanoce :D
  • Ataker
    tjn... :D to bude díky grafickému zpracování a to by konzola už asi nezvládala.
  • To jsou kecy ze je engine moc komplikovanej , proste nechteji aby se hraci cpali do jejich hry a delali vselaky skini atd
    Napr. takovej Crysis je podle me vice komplikovanej a s mod tools uz se delaj mody , mapy atd
    Radsi budou delat DLC za prachy a na mody serou
  • Ataker
    Už se nemůžu dočkat! :))
  • jo tak nepobraly:DDDDD a MAG těch 256 hráčů asi taky nepobral:D bože dobrý
  • Screenshots, trailers, gameplays! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit