Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já se ptám jak to že není červený kříž uplně vždy tam ,kde se humanitární právo porušuje???
  • Nesmíme jim to mít za zlé. Když nedokáží vynutit dodržování lidských práv a ženevských konvencí v reálnym světě, zkoušej to aspoň v tom virtuálnim... Fuck everything about this...
  • To má ale jeden háček. Oni nemůžou poznat o čem se ti zdálo, takže, alespon v tomto jsme ještě v bezpečí *4*
  • Výbornej nápad já bych válečné hry zakázal úplně,vlastně všechny hry kde se vyskytují zbraně protože je to podpora militarismu,pak bych zakázal prodej všech modelů vojenské techniky protože nejen že modeláři jsou militaristi ale velmi často lepí německou techniku takže tím pádem jsou to v podstatě neonacisti,dále bych nakázal aby povině každý občan přispěl Africe z daní mimimálně měsíčne 500.- aby si za to černoušek mohl koupit kozu ( a obratem jí prodat aby měl na náboje do kalašnikova )...ano jsem rád že multikulturní organizace,mírové organizace mají stále větší práva protože oni to přece myslí s náma dobře ....takže už se těším na další absurdní zákaz či omezení ( ne vážně z tohodle by jeden zvracel )
  • Snění... osoba se aktivně zapojuje do prezentovaných událostí... no do pekla, za chvíli bude trestný mít i zvrácený sny, protože si v nich dělám co chci *15*
  • Postava v base už stárla například v Sid Meiers Pirates! Docela dobrý koncept. Akorát člověk pak často načetl starou save a tím zcela zničil onen efekt. Takže by to muselo být jedině online, aby se to nedalo obejít a ve všech hrách, jinak utečou zákazníci. Docela to smrdí Orwellem, že?
  • trolo
    na to poviem len jedno a trochu neslusne: not this sh!t again jeeesus... su to len hry tak nech sa tie organizacie strcia do rite
  • Červený kříž a další podobné organizace nemám vůbec v lásce. Ted přišly s touto hloupostí! Myslím že zdravý a normální člověk nebude jen tak z legrace střílet do civilistů a dětí. A navíc je to jen hra, ve které si můžete okusit věci, které jsou nemožné nebo které by jste nikdy neudělali a kdo říká že každý civilista = dobrý člověk... *7*

P.S. Střílet by se mělo do těhle hlupáků a taky do těch co nic nedělaj a z našich daní si s úsměvem berou prachy!
  • Zajímavej nápad. Máme samá gendrově a rasově korektní RPG. Proč nedělat vojenský hry tak, aby trestaly za střílení civilistů a podobně. Nebo aby nám hra alespoň na konci mise řekla jestli nás za to požene k vojenskému soudu nebo mezinárodnímu tribulálu.
  • Urug
    Vždycky se mi líbili hry, které čerpají z různých reálných motivů a situací, a ty následně vystupňují do absurdit. Například Fallout nebo Bioshock. Ty pak ve hře působí poměrně zábavně, právě proto, že jsme si vědomi jejich původu, ale zároveň v nich spatřujeme onu nadsázku. Když si však čtu podobné články obávám se, že do deseti let budou tyto hry těžká nuda, jelikož je svět svojí absurdností hravě předežene.
  • Já to myslel spíš dotáhnout to do absurdna - hra by byla v podstatě nelegální a za její hraní, resp. za nelegální chování ve hře by následoval reálný trest. Hrozivá představa. Nicméně i tam můžeme dospět. Krok po krůčku. Když si někdo uzurpuje právo rozhodovat o tom, co je a co není spávné tak to ani jinak dopadnout nemůže. Když hodíš žábu do vařící vody, tak ti vyskočí. Ale pokud ji dáš do studené a postupně pod ní zatápíš, tak se nechá uvařit.
  • Ryba9
    Remember, no russian! *1*
  • Masa-san
    Trochu mimo téma ale víš že to není špatný námět pro hru? Vlastně už to i ve hrách je, zabiješ , jdou po tobě policajti za vraždu, jedeš rychle pokutují tě, bylo by zajímavé to dotáhnout až do konce a opravdu zapracovat zákony do nějaké hry, samozřejmě, že porušování pravidel by bylo trestáno pouze v rámci té hry, mïmo hry je to nesmysl. Ono nechat zestárnout hráčovu postavu o 20 let ho donutí rozmyslet si další vraždu a zároveň to hře dodá na vážnosti a serioznosti. Řešili by se otázky typu krást v obchodě a riskovat zatčení, zruinovanou reputaci atd nebo si najít práci a koupit si to hráč chce legálně, udělat si zbrojní pas nebo ne. No otázka je jestli by se to prodávalo, já bych si to třeba zahrál hehe.
  • To je zase blitka .. zdravej člověk hraje hry a do civilistů ve hře i v reálu nemá potřebu střílet, no a ten nemocnej pořádá konference o p**ovinach! *11* *16*
  • musim povedat ze mi to bolo jedno koho strielam. je to hra. dost ma stve ze nemozes zastrelit svojich.
  • Mayuri12
    Brát zajatce a zvlášť v MW to tak už v třetí misi by za tebou šla v poutech půlka Ruské armády a v páté už bys ani nemohl střílet abys někoho z nich netrefil.
  • A můžeš mi říct proč to generalizuješ na celou USA?.... Vojáci SSSR v Afghánu dělali takový svinstva o kterých se ti může jen zdát a rozhodně s toho neobviňuji nějakou babičku tamhle na Sibiři... Tvůj post je naprosto mimo... Nikdo tady z nás si asi civilní oběti nepřeje, byť ve válce platí pravidlo - Silnější pes mrdá (a myslím si že Civilizace ušla co se týče civilních obětí velký kus cesty od WWII)...
    A btw viděl jsi jak se bojovníci Hammásu nechávají převážet sanitkami mezi jednotlivými bojišti ? *4*
  • Masa-san
    (Často) Není důležité kdo to zavinil, ale skutečnost, že byl někdo potrestán....

Vítej mezi lidmi *2*
  • Taky můžeme skončit u horšího scénáře: budeme nuceni ve hrách dodržovat rychlsotní limity, budeme trestáni za zabití virtuálního zvířete (těšte se všichni, kdo pařili Tamagoči a zvířátko ji zdechlo hladem) a za hraní stříleček nám příjde obsílka za nedovolené ozbrojování. Marně přemýšlím, který druh her zůstane, asi jen The Sims - simulace reálného života, ale i tam vám mohla panďulák umřít, takže šup s námi za katr.
  • Mayuri12
    Přesně tak todle je jasné židokomunistickokapitalistické islámem řízené spiknutí.
    Být tebou tak se přejmenuju, přestěhuju a budu doufat že mě nenajdou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit