Přejít na výpis diskuzí
Červený kříž se ptá: Měly by hry dodržovat humanitární právo?
4.12.2011 | Petr Poláček
205 příspěvků
-
Co se týče intenzity zážitku kniha
-
Myslíš jako že kdyby se hypoteticky masové zakázala média s násilím tak by tidle debilové, o kterých právě čteš tydle články, vymřeli?
-
-
Ty medi, které využívají teenageri, co dělají lidi od věku cca 13 do 25 ?? Určitě nečtou knížky, nebo papírové noviny. Hrají hry a dívají se na filmy.
-
-
a nechtel by jsi spis zakazat internet ? boze, to jsou napady
-
-
Aha, tak to bysme si mohli zahrát leda tak pacmana.-
To nemohli protoze by ho duchove nesmeli na miste "popravit" ale museli by mu dat moznost se vzdata zachazet snim pak v souladu se zenevskyma konvencema o valecnych zajatcich...
Co na to říct...snad jen...
http://www.youtube.com/watch?v=xVArEf4uRs0Rad bych nasel nadsence s kterymi bychom vytvorili singleplayer mapu do nejake realistictejsi strilecky. Predlohou pro mapu by bylo to kongresove centrum. Uvnitr spousta pobihajicich humanistu s vlajeckami cerveneho krize. No a samozrejme ucelem budou skill kills na techto nebohych entitach.... Publicita projektu predem zarucena ;-)kontraproduktivni bullshit ! az mi na civilistech v gta zezelena miridlo tak vemu to divko a pujdu s nim podrezat krk cypovi co mi to prodal :D
Ne vazne to nemaj nic lepsiho na praci nez nam z*****t posledni koutek do ktereho muzeme utect pred "multikulturnehumanitarnim" svetem ktery uz stihli podel*t ?!WTF? Tak na tohle jdou prispevky tech chudaku co si dobrovolne urvou od huby aby nakrmili deti ve valecnych zonach? ... no potes p*del ... vedeni te organizace by se nad sebou melo zamyslet... jestli je dulezitejsi rejat do vitualnich a fiktivnich situaci nebo se venovat palcivejsim problemum...
Btw... vazne mne pobavil posledni odstavec... zrovna to o cem se tam pise... tj. strelba podle terma je celkem bezna praxe a vojaci si vetsinou rozhodne nemysli ze je dulezitejsi usetrit se "collateral damage" oproti vlastnim zivotum... war is hell...myslím, že se něčeho podobného nemusíme obávat. Oni už si to politici ohlídaj, bylo by to totiž to samé, jako kdyby Julius Gájus zakázal v Koloseu násilí. Lidé by ho za to prostě hnali...Hm.. je mi z nich na blití. Červený kříž by se měl podle mě starat o jiné věci než o virtuální světy. Reálný život taky není vždycky fér a ve válce nejde o pravidla, ale o život. Všichni mají hubu plnou humanismu.. a pak tu przněj volně pobíhající pedofilové děti, nacisti tvrdí, že plynové komory byly sušárny prádla a genocida v Africe nikoho netankuje, přestože tam zařvalo víc civilistů než vojáků... a to jen proto, že úchylákům není nikdo schopnej urvat tentononc i s koulema, náckům v té době nikdo neprohnal hlavu kulí a dole si nikdo nechce ušpinit ruce krví. Červený kříži jdi do..Uz v CK nekdo hral Saints Row? Doporucuju *1*Řešej kraviny... Radši by měl někdo udělat hru Holocaust Tycoon.-
Ty mas v ty hlave dobre nasr@no, vid? Racionalne uvazujici clovek by tohle z ust nikdy nevypustil ...
-
-
Klíče od světa humoru nevlastníš? Tak to jsi ten nejchudší člověk na světě. A chovej se slušně, hipíku.
-
Hlavně se nepouštět do diskuse na tohle téma, minule si nedopadl zrovna nejlépe : )
-
-
-
LOL... tak presne tohle je jasny dukaz! Zakazat Locomotion, potlacuji se tam lidska prava! *15*
-
-
Ups, ted koukam ze to asi byl Roller Coaster... ma to stejny engine.
-
-
Klasika ;)
-
lol trvalo mi asi pol minuty než som došiel na to čo je vlastne špatne :D
-