Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kr.Pa
    Co se týče intenzity zážitku kniha
    • Myslíš jako že kdyby se hypoteticky masové zakázala média s násilím tak by tidle debilové, o kterých právě čteš tydle články, vymřeli?
      • Kr.Pa
        Ty medi, které využívají teenageri, co dělají lidi od věku cca 13 do 25 ?? Určitě nečtou knížky, nebo papírové noviny. Hrají hry a dívají se na filmy.
        • a nechtel by jsi spis zakazat internet ? boze, to jsou napady
  • Aha, tak to bysme si mohli zahrát leda tak pacmana.
    • To nemohli protoze by ho duchove nesmeli na miste "popravit" ale museli by mu dat moznost se vzdata zachazet snim pak v souladu se zenevskyma konvencema o valecnych zajatcich...
  • Co na to říct...snad jen...
    http://www.youtube.com/watch?v=xVArEf4uRs0
  • Rad bych nasel nadsence s kterymi bychom vytvorili singleplayer mapu do nejake realistictejsi strilecky. Predlohou pro mapu by bylo to kongresove centrum. Uvnitr spousta pobihajicich humanistu s vlajeckami cerveneho krize. No a samozrejme ucelem budou skill kills na techto nebohych entitach.... Publicita projektu predem zarucena ;-)
  • kontraproduktivni bullshit ! az mi na civilistech v gta zezelena miridlo tak vemu to divko a pujdu s nim podrezat krk cypovi co mi to prodal :D

Ne vazne to nemaj nic lepsiho na praci nez nam z*****t posledni koutek do ktereho muzeme utect pred "multikulturnehumanitarnim" svetem ktery uz stihli podel*t ?!
  • WTF? Tak na tohle jdou prispevky tech chudaku co si dobrovolne urvou od huby aby nakrmili deti ve valecnych zonach? ... no potes p*del ... vedeni te organizace by se nad sebou melo zamyslet... jestli je dulezitejsi rejat do vitualnich a fiktivnich situaci nebo se venovat palcivejsim problemum...

Btw... vazne mne pobavil posledni odstavec... zrovna to o cem se tam pise... tj. strelba podle terma je celkem bezna praxe a vojaci si vetsinou rozhodne nemysli ze je dulezitejsi usetrit se "collateral damage" oproti vlastnim zivotum... war is hell...
  • myslím, že se něčeho podobného nemusíme obávat. Oni už si to politici ohlídaj, bylo by to totiž to samé, jako kdyby Julius Gájus zakázal v Koloseu násilí. Lidé by ho za to prostě hnali...
  • Hm.. je mi z nich na blití. Červený kříž by se měl podle mě starat o jiné věci než o virtuální světy. Reálný život taky není vždycky fér a ve válce nejde o pravidla, ale o život. Všichni mají hubu plnou humanismu.. a pak tu przněj volně pobíhající pedofilové děti, nacisti tvrdí, že plynové komory byly sušárny prádla a genocida v Africe nikoho netankuje, přestože tam zařvalo víc civilistů než vojáků... a to jen proto, že úchylákům není nikdo schopnej urvat tentononc i s koulema, náckům v té době nikdo neprohnal hlavu kulí a dole si nikdo nechce ušpinit ruce krví. Červený kříži jdi do..
  • Uz v CK nekdo hral Saints Row? Doporucuju *1*
  • Amylee.Anderson
    Řešej kraviny... Radši by měl někdo udělat hru Holocaust Tycoon.
    • Ty mas v ty hlave dobre nasr@no, vid? Racionalne uvazujici clovek by tohle z ust nikdy nevypustil ...
      • Amylee.Anderson
        Klíče od světa humoru nevlastníš? Tak to jsi ten nejchudší člověk na světě. A chovej se slušně, hipíku.
      • Hlavně se nepouštět do diskuse na tohle téma, minule si nedopadl zrovna nejlépe : )
    • Psychotic
      • LOL... tak presne tohle je jasny dukaz! Zakazat Locomotion, potlacuji se tam lidska prava! *15*
        • Ups, ted koukam ze to asi byl Roller Coaster... ma to stejny engine.
      • IWKYN
        Klasika ;)
      • calwin
        lol trvalo mi asi pol minuty než som došiel na to čo je vlastne špatne :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit