Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
Konečně!! *14* *15*
-
Je to škoda, zostane iba blonďatý chichot v re-playi. *7*
-
nejlepší pořad o hrach byl scorelive s Tukanem :) škoda že takovy typ pořadu byl jen svého času na dvd u časopisu a nedostal se na TV.
-
-
Podle me byl nejlepsi Kybernet (na svou dobu), hry, a zase hry, obcas neco navic, k tomu casto zabavny komentar, presto informativni. Jednoduchost :)
-
-
R.I.P, umírá poslední dobrý herní pořad.
-
Konečně. Bylo to peklo.
-
-
Však ses na to nemusel dívat.
-
-
Tak už nám zbývají opět jenom 2 herní pořady...
-
už je i petice http://www.ipetitions.com/petition/petice-proti-zruseni-poradu-game-pagepetice-proti-/
-
-
A je nějaká antipetice pro zrušení? Pokud by Gamepage měl vypadat tak, jak teď vypadá, tak ať raději zkončí.....To, co tam předváděli, byla skutečná tragédie, která pouze parazituje na jméně Gamapage.
-
Hyperaktivne decka z Facebooku si myslia ze vsetko dokaze vyriesit peticia...
-
-
Žádná škoda, byla to trapárna... *13* *13* *13*
-
radši bych viděl zršenej repla než game page
-
-
já též
-
-
Je to sice škoda, ale teď už to nějak neřeším. Co mi víc vadí je to, že teď není žádnej pořádnej pořad na internetu... RE-PLAY je horší jak předtím (ti moderátoři jsou nafacku, a už taky začínaj být stejně trapní jak GamePage), a indian nebyl nikdy kvalitní pořad.
Kdyby RE-PLAY dával svoje reportáže alespoň včas (hodina až den po vysílání), tak neřeknu, ale týden? To si už rovnou můžu pouštět recenze od zero punctuation...
EDIT:
Chtělo by to konečně pořad, kde by moderátoři nebyli rádobyvtipní, ale profesionálně recenzovali hry. Bohužel toho se asi nedočkáme, protože to není kchůl, a dětičky by se na to nedívali... -
-
jedna vec je získať hru na recenzovanie aspoň týždeň dopredu, druhá vec je ukážka obrazového materiálu keď máš embargo a ďalšia vec je natočenie celého dielu, strih, dabing a podobne. Skús sa zahrať na redaktora a spraviť videorecenziu.
-
-
Já neříkám, že RE-PLAY dělá recenze pozdě, ale že je pozdě hází na net... Možná sem se špatně vyjádřil. Na televizi se totiž nedívám, a přecejen byl RE-PLAY předtím na internetu, tak nechápu proč je tam hází tak pozdě.
-
-
Předtím byl na internetu a byl úplně aktualní, protože nebyl na TV resp. na soukromé TV.A tam je sledovanost až na prvním mistě.Kdyby dali na net to co v TV ve stejný den tak by jim klesla sledovanost.Proto to davají na net s tydenním spoždením.
-
-
Kdyby nebyl na soukromé TV, tak by už také nemusel vysílat. Opožděné zveřejnění na webu je pochopitelné, ale myslím, že to není tak hrozné.
-
Já to chápu, ale týden je moc...
to Veskoslav, já se na televizi nedívám, protože ji nemám... -
-
No není nic snažčího si pořídit kartu do pc:)
-
-
-
aby neprišli o televíznu sledovanosť
-
A? Máš se na to dívat v obotu nebo mít tv, co umožňuje zpetně pouštět programy (umí to i lepší setoboxy)
P.S: To by se pak všichni dívali na net a to televize nemůže "zkousnout":)Proto to je tak, jak to je.
-
-
-