Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Kritiku je třeba prezentovat věcně" - takhle se psalo pred sametovou revoluci
    • SnakePlisken
      A něco ti na tom vadí? Myslíš, že někdo bude poslouchat kritiku plnou nadávek? V ČT si akorát řeknou, že počítačové / konzolové hry hrají jen samí burani, kteří se neumí slušně vyjadřovat.
  • Oba dva pořady (Replay, Game Page) mi příjdou zcela zbytečné v době internetu.
  • WTF Aleš smutný *11*
    • life28
      posledným odstavcom mala byť obhajoba pořadu Re-Play, ktorý úzko spolupracuje s Games a na ktorý sa zniesla kritika po rozhodnutí zrušiť GamePage. To, že to re-play ani redakcia Games nevie zobrať je smutné, komunita len hľadá vinníka. Možno na nesprávnom mieste, ale obhajovať konkurenciu by redaktor naozaj nemal.
      • SnakePlisken
        Smazáno
      • ales.smutny
        Na RePlay jsem pri psani ani nepomyslel a nebyl k tomu duvod ani tehdy, ani ted.

A diky za hezkou instruktaz toho, jak spravne svazacky myslet a psat :))
        • life28 se bezpochyby mýlí, ale tohle má být co?
          "A diky za hezkou instruktaz toho, jak spravne svazacky myslet a psat :))"
          V kombinaci s
          "A pokud se bude tato komunita vyjadřovat jako houfec nevychovaných dětí, určitě celé věci nepomůže. Kritiku je třeba prezentovat věcně, bez emocí a hlavně slušně a správným směrem."
          to působí, řekněme podivně.
          • ales.smutny
            Pravda, CT urcite pohne banda lidi, co na FB nadava na duchodce a homosexualy :) Pardon, ja se spletl, ono je to vlastne na internetu normalni :))
            • ales.smutny
              Jo takhle, to jsem nepochopil :)
              Nene, já bych v diskusi asi kladl stejné nároky, ale to je jedno :) Nicméně tady jde o to, že ačkoliv zastávám striktně profesionální přístup k případům konkurence (nevyjadřovat se negativně)/ "vlastní" (negativní věci si vyřizovat "doma" a pozitivní taky), tak zrovna tady mi to přišlo krajně přitažené za vlasy. Víceméně výše zmíněný přispěvovatel konstatoval, že se nemohu stavět ke zrušení Game Page jinak, než tiše a nebo to vítat, protože se u nás objevuje Re-Play. Což se mi prostě nelíbí a zásadně s tím nesouhlasím :)
            • To si nerozumíme. S tímhle souhlasím. Jen si myslím že
              "Na RePlay jsem pri psani ani nepomyslel a nebyl k tomu duvod ani tehdy, ani ted."
              by samo o sobě bohatě stačilo. Označování svazákem už mi přišlo tak nějak navíc a zbytečné. Nejednalo se podle mě o "Kritiku je třeba prezentovat věcně, bez emocí a hlavně slušně a správným směrem."
              Je špatně, že na redaktora kladu vyšší nároky než na běžného diskutéra?
      • Vitekb
        CO? Ne. Poslední odstavec nemá s Re-playem nic společného.
  • Drak_1
    Takové neštěstí *1*
  • Upřímně řečeno tak mě to ani nepřekvapuje.Sledovanost byla stejně tragická jako ty jejich rádoby vtipné scénky.Hlavně, že mají xyz fanoušků na FB, kterými se rádi chlubili.
    • bohužel musím naprosto souhlasit. Gamepage nikdy nebyl dobrý pořad a je to prostě osud.
    • když si ho někdo leští nad replejem, tak se nedivím takovýmto komentářům...
      • Tak já nesleduju už ani jeden takže pokud si tady někdo něco leští pak jste to vy pane :)
    • Ubožáku
      • Podle sebe soudím tebe ? :)
  • Kdyz mohou krestane odsuzovat homosexualitu a potraty, proc ja nemuzu odsuzovat je? Navic ja je neodsuzuju, odsuzuju viru, ktera je postavena na spatnych vykladech a nesmyslech, ktery kazdy clovek vidi, kdyz si uz jen tu Bibli precte. To, ze mam na veci svuj nazor je pro me svoboda, kterou by mi krestanska vira napr. zcela uprela a zakazala vubec jen o necem takovem premyslet. A ja jsem hrdy na to, ze premyslim svobodne. Ty pises hlouposti, ze jsem nedozral k premysleni a jine nesmysli. Premyslet znamena opravdu premyslet a i treba delat chyby, ne prebirat dogmata a nazory ostatnich.

robotron: kdybys premyslel, tak bys takto nereagoval. Ja znam nekolik vericich, kteri jsou k homosexualite tolerantni. A je jich vic nez tech co nejsou. A znam radu lidi nevericich co k homosexualite tolerantni nejsou. Jak jsem uvedl, jsi ignorant, ktery verici odsuzuje stejne hloupe, jako jini ignoranti odsuzuji hry a hrace.
    • vy si nedáte pokoj *1*
      • Lidi kteri ti reknou "jsi ignorant, nedozral jsi dostatecne na to, aniz bys o vecech mohl premyslet", pritom sami mezi rakdami vidis tu jejich aroganci, kdy ti vlastne rikaji: "drz hubu a krok", ty me fakt popuzuji. Ja si nemuzu pomoct. Navic opet jsem pristihl Jejdaska, ze o tematu, o kterem pise (dokonce me obvinuje z neznalosti), sam nevi absolutne vubec nic :) Tak a fakt koncim. Ostatnim sorry :)
        • To co vidis mezi radky je tva interpretace a tvuj problem, jehoz pricinou je tvuj vlastni pohled na svet, arogance a zpusob uvazovani. Ty ve me vidis sve spatne ja. Nepisu ti drz hubu a krok, ale premyslej, protoze ukazujes naproste nepochopeni hloubky veci, kterou tak lehce a hloupe odsuzujes.

A tve radoby pristizeni ze nevim absolutne nic, nenech se vysmat, pou e prani je otcem i matkou teto myslenky.
          • Podle mě si každý, kdo hledá nějaký význam v takových starých žvástech, koleduje o malér.
            • "jedasek: Tak se podívej, co tu církev ve středověku prováděla a kolik válek bylo kvůli náboženství. To ti jako nevadí?"

Je to pouhých 60 let, kdy byla rozpoutána válka díky jedné obrovské mašinérie, která byla založená na racionalismu a rozum apelujících argumentech. Schovávala se za vědu okolo ras... Stalin byl btw taky velkým ateistou a jeho známé vyvražďování či hláška: Smrt jedince je tragédie, smrt milionů je statistika nejde zcela přehlížet

Jak chceš obhájit ateismus, když je to značný nepoměr času? Kolik 80-140 let jsou Ateisté na vrcholu a jsou slyšet ve společnosti (což jim neberu)?

Není to spíše dílem lidské přirozenosti některých jedinců, že si bere jako prostředek cokoliv co mu pomůže k prosazování světské politiky? Manipulovat se dá různě... Podívej se na film Black Death se Sean Beanem... Je to sice označeno jako horor, ale to není pravda - je to spíše film pro zamyšlení...
            • Kronoss1
              jedasek: Tak se podívej, co tu církev ve středověku prováděla a kolik válek bylo kvůli náboženství. To ti jako nevadí?
            • A umis to nejak odduvodnit? Co treba hledani historickeho vyznamu?
        • No jo, kritizovat něčí víru se nevyplácí. Víra je pořád tabu. Ale je sranda si tu a tam do věřících trošku šťournout a připomenout jim ty bludy, ve které věří, nebo spíše o kterých ani neví, že v ně mají věřit. Na druhou stranu je otázka, zda-li takové popichování už není za hranicí slušného chování. A nebo jinak: Nejlepší je znát někoho, koho si člověk velice váží a kdo je věřící. Pokud člověk začne o víře nějak mluvit, je dobré si vzpomenout na tohoto známého věřícího a říci si, jestli bych něco takového řekl přímo jemu. Vedle toho se s věřícími moc nedá diskutovat - dříve či později skončí na nějakém pevném stanovisku.
          • To neverici taky, resp. se nakonec ukaze, ze verici jsou vsichni.
            • Kronoss1
              Ano, to je pravda.
            • Kronoss1: Je to asi tak stejný prostředek jako ropa, nebo drogy, reklamy, racionalismu a s tím i konečně spojená věda, kdy jistá část populace je až fanaticky např zeleně myslící...

Vždy je o interpretaci toho jevu... Najde se člověk, jenž křesťanství zcela užije k liberalizaci, k pokroku ale také člověk , jenž ho použije k útisku... Tak to je také u jiných jevů.
            • Kronoss1
              Ano, ale v co věřící? V Boha? V sebe? Ve vědu? V jinou ideologii? Náboženství je jen geniální prostředek na ovládání lidí ve velkém. Stačí se podívat do Ameriky na ty desítky sekt a jiných náboženských uskupení. A Církev Svatá (proč vlastně svatá, že?)? Ta má sama másla na hlavě až až, takže by spíše měla být opravdu pokorná a ne sem tam vykřikovat proti antikoncepci a kondomům.
    • Ignorant je clovek, ktery ktery odsuzuje na zaklade spatnych, nebo zadnych informaci. Ja jsem opak ignoranta, jsem informovany, protoze o cem mluvim a pisu jsem si sam zjistoval a pak si teprve na to utvoril nazor. Coz kdyby to takhle delali vsichni...
      • Ignorant je rovnez clovek, ktery ziskane informace nechape, nebo je chape povrchne a nerozumi jim ani do hloubky ani v plne siri, na zaklade cehoz se pak dopousti velmi povrchnich zkratkoviteho a kolektivniho odsuzovani skupiny lidi.
        • A ty rozumis informacim v cele siri? Jak se to pozna? Co to je ta cela sire? Ty si myslis, nekdo muze neco chapat v cele siri do detailu kazdeho oboru? Vzdyt ty jenom kecas, to je vsechno co umis. Nic konkretniho nepises, k tematu se nevyjadrujes, jen kritizujes a moralizujes druhe, to je vsechno co umis. Z toho neni absolutne poznatelne, jestli danym vecim rozumis, jen ze ty to o sobe sam tvrdis.
    • Krestan, ktery toleruje homosexualitu nemuze byt spravny krestan, protoze homosexualitu netoleruje uz sama Bible. Je to tam napsany...
      • GlaDOS
        Pokud si hodláš našprtat Bibli nazpaměť a pak se jí tu ohánět, děláš to špatně.
      • Vyklad bible muze byt velmi pruzny a ne kazdy si ji vyklada dogmaticky jako ty. Viz napriklad Halik.

http://www.lidovky.cz/halik-parada-ruzove-hrdosti-dpw-/ln_nazory.asp?c=A110812_165808_ln_nazory_ape
        • Netolerance Bible k homosexualite ale neni zadny vyklad, to je tam napsane uplne konkretne, jak jiste samo urcite vis, kdyz jsi ji samozrejme cetl, kdyz me obvynujes z ignorance.
          • Cetl jsi bibli v originale s plnou znalosti dobovych realii? Predpokladam ze ne. Nevidis vubec hloubku teto problematiky. Bible je nekolák tisic let stary text, jsou to prekady prekladu kdy se prekladatele prali s ve mi jako zme a vyznamu pojmu v case. Proc napriklad bible rika nesesmilnis a nepozadas manzelku blizniho sveho? Krestane nejsou jednotni ani ohledne tak zakladniho textu jako je desatero. Viz zde http://cs.m.wikipedia.org/wiki/Desatero#section_2
            • Ani jeden citat neni vyzva krestanum k netoleranci homosexualu. Oproti tomu jsem ti dal odkaz na text vyznamneho duchovniho, ktery verejne k homosexualum zaujima tolerantni postoj.
            • Robotron3: tak předně, ten překlad je nepřesný v tom, že o "homosexualitě" se tam nemluví, je tam užito slovo, které má v češtině ekvivalent "pederast", což je zneužívání mladých chlapců... podle tehdejších řecko-helénských zvyklostí, která viděla v souloži muže s mužem vyšší stupeň sexuality... a pak biblický člověk nic nevěděl o homosexuálních vrozených dispozicích

Obvykle (jako např. v příběhu o Sodomě) se vyhraňuje proti násilí a proti tomu, aby lidé stejného pohlaví, kteří ale mohou založit rodinu, aby tohoto daru nezneužívali
            • Leviticus 18, 22: S mužem nebudeš souložit jako se souloží s ženou; je to ohavnost.
              Leviticus 20, 13: Kdyby muž souložil s mužem jako se souloží s ženou, oba spáchali ohavnost; jistě budou usmrceni, jejich krev je na nich.
              z noveho zakona:
              Korintským 6, 9-10: Což nevíte, že nespravedliví nedostanou do dědictví Boží království? Nemylte se! Ani smilníci ani modláři, cizoložníci, rozkošníci ani lidé praktikující homosexualitu, zloději ani chamtivci, opilci, utrhači ani lupiči nebudou dědici Božího království.
              Timoteovi 1, 8-11: Víme, že Zákon je dobrý, když ho někdo užívá náležitě a je si vědom toho, že Zákon není dán pro spravedlivého, nýbrž pro lidi nespravedlivé a nepoddajné, bezbožné a hříšné, pro lidi nesvaté a světské, pro otcovrahy a matkovrahy, pro vrahy vůbec, smilníky, lidi praktikující homosexualitu, únosce, lháře, křivopřísežníky, a co ještě jiného se příčí zdravému učení podle evangelia slávy blahoslaveného Boha, které mi bylo svěřeno.
              ...
            • Nikdo prave, o vyklad nekterych veci se vedou stalete spory. Konec koncu zide, krestane i muslimove vychazi z toho sameho stareho zakona. V bibli si kazdy najde co chce, at to dobre nebo spatne. Hlavni duchovni odkaz krestanstvi je imho miluj sveho blizniho sveho, tedy vyzva k toleranci mezi lidmi. Tudiz odmitam robotronuv vyklad, ze bible vyzyva k netoleranci proti homosexualum a ze krestan, ktery je k nim tolerantni, je spatny krestan.
            • heh, kolik lidí v čechách četlo bibli v originálu a mají znalosti dobových reálií. Podle mě to budou max. jednotlivci. *2*
  • re-play ftw, sorry Mášo, ale mé srdce nyní patří jiné! *1*
  • V dnešní internetové době se ještě někdo dívá na televizi kvůli počítačovým hrám?
    • Ha! Tady prece nejde o to, kdo se na to diva, ale o princip ;)... Stejne tak kdo se v televizi diva na operu, ze jo... Nikdo. Mozna dva lidi, abych je neurazil. A z principu je dobre, ze na CT2 operu vysilaji :)
      • Na operu se v televizi divaji kulturne vyspeli lide, kteri si nemohou dovolit ji sledovat na zivo. A je jich pomerne dost. Urcite vic, nez nepiraticich pc hracu.
        • A ty ses jeden z tech kulturne vyspelych lidi, ktery se diva v TV na operu?
          • Ne, ja hraju radsi hry.
  • zrušeni R nebo GP bych mne nevadilo.recenze jsou vždy opožděné a stejně zahrnuji jen pohled jednoho hráče.v gp trapné scénky a v R přehnaně vtipní.
  • kdyby zrušili i Tučkovo trapnej pořad, taky by se nic nestalo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit