Přejít na výpis diskuzí
Česká televize ruší herní pořad Game Page - UPDATE
9.6.2012 | Petr Poláček
503 příspěvků
-
treba tho necim nahradi. Proste cistka pred novym formatem
-
-
Bojím se, aby to nebylo něčím horším.
-
-
Jo třeba pořady jako 4Teens, to by už zrovna mohli zrušit ČT1 a ČT2 a nechat pouze ČT24 a ČT4 SPORT *1* *1* *1* *1*
-
-
-
No poslední dobou se mi zdálo, že kvalita tohoto pořadu upadá, hlavně myslím, co se týče načasování (opožděné recenze apod.). Ale na druhou stranu vím, že když jsem se v poslední době na to párkrát podíval, tak tam býval často nějaký zajímavý rozhovor (například ten s tím zvukařem, co nahrává zvuky do vojenských simulátorů apod.) a to mi příšlo hodně zajímavé, takové věci leckdy nenajdete ani na internetových herních serverech. Takže si myslím, že je to určitě škoda, ať už kvůli tomuhle, nebo kvůli nostalgii
-
Největší problém je ten, že za těch 8 let se pořád naprosto nezměnil. A když změnil, tak k horšímu. Bohužel. Pakliže vzniká nový kanál pro děti a mládež, herní magazín by tam měl mít místo. Ale ať se ČT poučí a nenaváže tam, kde zkončil GamePage, to by byla chyba. A pokud by i přesto chtěli navázat, tak ať navážou na dobu kolem roku 2006 maximálně, protože to byl luxusní pořad. Ale teď to opravdu nemělo smysl. Recenze katastrofa, o grafice studia ani nemluvím raději a scénky? Dříve měly scénky v GP luxusní, teď to byl jeden veliký trapas.
-
-
Já mám silný pocit, že v ČR stále přetrvává ten zastaralý pohled na hry a hráče. Myslím si, že jsme pořád pro většinovou společnost exoti, co promrhávají svůj čas. Skoro bych řekl, že je pro většinovou společnost přijatelnější prosedět x hodin v hospodě, než x hodin u nějaké hry. Proto bych se skoro obával, že náhrada za GP jen tak nepříjde a pokud ano, bude to pořad koncipovaný pro děti - tedy vlastně pro špatnou věkovou skupinu.
-
-
No, to je věčný problém ČT, rozeznat pro koho je pořad vlastně určen. Vždyť ani za těch, skoro, dvacet co vysílali Simpsonovi nepochopili, že to není kreslená pohádka pro děti :)
Ale jinak bych nějakého nástupce GP na novém kanálu nezatracoval, záleží kolik jim RRTV povolí investovat a kolik tak budou mít na vlastní tvorbu.
-
-
-
nechce sa mi citat vsetky komenty lebo je toho vela, ale mozno si niekto precita moj :)
Plne suhlasim s komentarom pod listom, taketo veci je potrebne prezentovat poriadne. svet si to zcina uvedomovat, SVK/CZ je stale v komunizme ... . Hrajes hry tak ta treba poslat na liecenie, standardny postoj u nas. TV vobec nepozeram, priznam sa ze ani neviem ci na SVK je volajaka relacia o hrach. V Cechach viem ze je Re-Play lebo to tu na strankach propagujete a cas od casu si to tu pozriem. Urcite to nieje najlepsie spravene, a aj moderaotorm mozno chyba nejaka ta skusenost, ale to casom pride. Vsetci raz musia zacat. Musim ale uznat ze ciastocne ma pravdu aj ten pan z CT, lebo ja si napr tu relaciu v telke isto nikdy v mojom zivote nepozriem a moji rodicia ju isto ihned prepnu, teda je to vlastne zaberanie vysielacieho casu. Osveta PC hier by ale mala byt zastupena.
No a ku komentom na FB, to je presne ako komenty ku vsetkemu vsade po internete. Problem je ale v tom ze INTERNET TROLLING je vseobecne znamy. Tu kazdy prehliadne bludne komentare. Problem ale je ze ludia v CT Internet Trolling nepoznaju a teda budu spokojni ze zrusili relaciu ktora sa ani hracom nepacila ... . -
Tak nám profesor Smutný řekl, jak se máme chovat... Ták díky, ještě že je to jen tvůj názor a tak ho můžu mít na stejném místě jako to, jestli svými reakcemi neurazím vedení ČT:-)
-
Mě to nevadí že končí Game page stejně to už byla nuda trapná ty scénky co dělaly
-
to je dobré že Opera :D :D D :D
-
Po 13 letech??? Kua to ten čas letí to snad není pravda. Jinak sbohem GP, sledoval jsem tě občas po sobotním rodiném obědě u našich. *3*
-
To si dělají srandu. Jediný kvalitní pořad o hrách napříč televizemi a oni ho chtějí zaříznout *7*
-
-
Kvalitní to tak bylo před 6ti a více lety, poslední 2 - 3 roky to byla hrůza.
-
Jediný kvalitní pořad o hrách? Ty si snad přiletěl z Marsu. Je to nechutná sr*čka a je dobře, že to odpískali. Škoda peněz.
-
-
Insider z CT: Not sure if Trol.diskuzni or just troll