Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je vidět, že sametově bolševická fronta plynule navázala na tu předlistopadovou, co se týče házení špíny na křesťany a vše s nimi spojené. Legrace je, že nejvíce jim vyčítají tmářství a nevzdělanost hrdí ateisté, co nenapíšou jedinou větu bez hrubky. *1* Ale to není tak úplně podstatné. Co se týče pořadu samotného, můj názor zní, že televize jako taková je médium do jisté míry překonané a tak mi absence pořadu o hrách v televizi vůbec nevadí. Stejně jsem to naposledy pravidelně sledoval v době, kdy to ještě uváděla Šárka Jávničemnejedu. Dnes může takový pořad klidně vycházet jenom na internetu a jeho fanoušci by tak o nic nepřišli. Už není rok 1995, kdy mělo internet pár lidí v republice a v televizi řádil pořad Bad influence s tou slečnou s účesem na Roxette.
  • Ethy
    Dalo se to čekat, ale stejně mě to mrzí :/... Pamatuju ještě jak mi bylo tak 9 let a sledoval jsem v GP recenzi na Outlaws ;), to byly panečku časy.. :)
  • SnakePlisken
    Jako komentář by to bylo moc dlouhé, proto jsem to sepsal svůj názor na blog: http://snakeplisken.wowfan.cz/?p=689
  • Amylee.Anderson
    Nedávno jsem měla tu možnost být na exkurzi v ČT a šla jsem kolem dveří, které měly cedulku "GamePage", tak jsem se pousmála nad tím, jak jsem to jako malá sledovala a strašně mě to bavilo. Nemám vůbec tušení, jak to teď vypadá a několik let jsem to neviděla, ale je to škoda. Už jenom kvuli tomu, že tu bude o herní pořad míň.
  • 1.Nevím, kde bereš ta data ohledně věku hráčů.
    2.Já vidím styl Re-play a GP přesně opačně. Tukan tam IMO supluje Dádu s žížalou Jůlinkou.
    3. GP má na facebooku 90k fandů, to nesvědčí o malém zájmu...
    • 90k "fandů" na FB je směrodatný údaj ? Tam kde si můžeš dat "To se mi líbí" kdykoliv na cokoliv a kde se "kamarádi" navzájem předhanějí v tom kdo bude mít více skupin nebo "kamarádů" ? :)
      Zajem na FB je jen virtuální, ne realný.
      • Trol.diskuzni
        Jak já mínuska moc neřeším, tak by mě zajímalo, kteří ultrahadrkór fejsíčkáři ti je dali... *7*

Facebook je zlo.
        • Kozy
          Facebook není zlo, kdo na to nadává je hňup
  • Sleduju jak Ry-play tak Gamepage. Jsou to dost rozdílné pořady, ale na oba se těším, oba mám rád a mrzelo by mě, kdyby zrušili jakýkoliv :(. Když jsem tu novinku četl na stránkách České televize, dost mě to vzalo. Kdo sleduje pořad o hrách Indian (ti co komentovali E3) delší dobu, je to podobný pocit, jako když odešel Gelu.
    • jindra.veliky
      ja nesleduju ani jeden *12*
      • DangerousDave
        vieme, ty máš svoje pořady... http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096128096-kouzelna-skolka/
        • Nejlepsi porad na CT. Miluju Michala *14*
          • To máte pane naprostou pravdu. Poté bych vyzdvihl nějaké ty multikuturní a mezi-subktulurní pořady, které beží na ČT 2. Gamepage, přes všechnu nostalgii, kdy jsem to ještě jako mnohem mladší člověk sledoval, bylo něco, u čeho jsem se upřímně divil, že to neskončilo již dříve. Ne opravdu, toto mohlo konkurovat tak některým videocastům, ale bez radikální změny, to nemělo na obrazovce ČT co dělat. Poradím Vám ještě lepší věc. Na televize se vůbec nedívejte. O nic nepřijdete a možná zjistíte o kolik máte najednou více času.
        • jindra.veliky
          Majda *14* *14*
  • Souhlasim s husitou. Jen by to mohl říct trochu spisovnějš :D Zábava je potřeba, kdo tvrdí opak je padlý na hlavu stejně jako ten, kdo by nutil do zábavy vyšší smysl. Ne že by tam být nemohl, ale ...nutit ho tam je špatně. Jj, jak to řekl Husita.
  • Velká škoda. A pokud se lidi od Game-page rozhodnou dělat webzin, tak by se hodila podobná podpora games, jako třeba u Re-Playe *13*
  • Jestli se neinspirovali u konkurence?

http://www.youtube.com/watch?v=bvBLMNiCQc0
  • Já nevím jak to je přesně. Jen jsem se snažil naznačit, že pokud by měla CT2 fungovat tak jak říkáš, tak by neměl být problém neboť Křesťané jsou menšina v určitém pohledu.

A už bych toho rád nechal - dostal jsem se sám svou blbostí k tématu, které v anonymní diskuzi nerad řeším - jenom mně naštvala zmínka s pohledu hráče Kima
    • A dyt me jsou krestani u zadky. At si delaji co chteji, at se divaji na sve porady. Kazdemu co jeho jest... Ale kdyz CT2 rekne, ze rusi porad informujici o zabave a dalo by se z casti rici i kulture urcite zajmove skupiny, tak je od nich velice pokrytecke, ze argumentuji tim, co ma v programu pred hernim poradem prednost. Nic nema prednost, vsechno je dulezite, zvlaste kdyz takovy porad bezel tolik let.
      • smejki
        takhle ČT funguje možná papírově, ale jinak jde o státní úřad jako každý jiný. Kdo si zatlačí a má kamarády ve vedení, ten dostane přiklepnuto těch svejch pár šušňů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit