Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jedina vec by pomohla kdyby se vsichni hraci her odhlasili z placeni koncesionarskych poplatku *1* , ale jsme v cesku ze takze zustane jen u "nadavani u piva" resp. na diskuzi.... (PS. Ja uz ho odhlasil co jste pro to udelali vy?)
    • Ja zadny neplatim a nikdy jsem neplatil protoze nemam TV.
      • Mezi vlastnictvím TV a placením koncesionářského poplatku není rovnítko. Platit musí zkrátka všichni ať mají či nemají TV. Bohužel. *10* Dneska můžeš mít TV kartu v PC a rovněž přes internet můžeš sledovat pořady ČT. Jediné co by tě snad omlouvalo je, že nemáš doma zavedenou elektřinu *4*
        • Staci poslat cestne prohlaseni ze nevlastnim TV a na pc zatim snad nikdo povinost platit koncesionarske poplatky nedal ne?
          • No v podstatě to stačí, ale televizní poplatek se platí ze zařízení technicky způsobilého k individuálně volitelné reprodukci televizního vysílání bez ohledu na způsob příjmu. A to je i PC připojené k internetu. Ze zákona jsou od placení osvobezeny pouze osoby slepé (na obě oči) a hluché a sociální případy. Jinak za poplatníka je považována každá domácnost, která je oběratelem elektřiny.
            • Ještě abych byl přesný. V jednom byl můj příspěvky trochu zavádějící. Poplatek za PC připojeného k internetu se nemusí platit pokud jej nepoužíváte ke sledování televize přes IPTV protokol. Což je už dnes vcelku běžný jev viz. http://www.czfreenetopavsko.ic.cz/ a http://cs.wikipedia.org/wiki/IPTV
              Za sledování streamové televize se platit opravdu nemusí (a to ani na mobilu). Omouvám se za mé předchozí ne zcela správné vyjádření.
            • 4 Porub: *4* Tak to by mě zajímalo co na tom neni pravda? Taky nevím za co mínuska? Mně se současná situace taky nelíbí, ale jen jsem v podstatě citoval zákon. To je vše. Mrkněte se sem http://portal.gov.cz/app/zakony/zakonStruct.jsp?page=0&idBiblio=60386&recShow=0&fulltext=&nr=348~2F2005&part=&name=&rpp=15#parCnt
              Zejména pak §2 odst. 2), §3 odst. 4) a §4. Pak mně prosím napište co jsem v předchouím příspěvku měl špatně. Jenom tak něco plácnout bez argumentů a bez znalosti věci dokáže každý milý pane *3*
            • Tak tohle tvrzeni neni vubec pravdive pane.
        • Stačí prokázat, že nemáš nic takového, co dokáže přijít signál. Takže laptop pwns!
          • To bys ale nesmel mit ani mobil, pocitac, vubec nic. A jit zit snad nekam na samotu do srubu, nebo rovnou do jeskyne :)
            • Ellendway
              Ukážeš Nokii 3310 a máš vyhráno :D
    • Tak to ale porusujes zakon, protoze koncesionarske poplatky se neplati proto, ze se divas na TV, ale ze vlastnis zarizeni, ktere muze TV signal, nebo radio prijimat.
  • ja už dlouho sleduji počínání české televize a to od podivného výběru pořadů až po tisícleté težko-sledovatelné filmíky pro náročného diváka... už se nemůžu dočkat až nám ČT předvede nový claim, který ponese tuto novou ideu: ČESKÁ TELEVIZE, SEREM* NA LIDI!
  • mi chcú povedať že ked budú vysielať debiliny o divadle a podobných nezmysloch ktoré sú tiež iba pre určitú fakt malú skupinu divákov že to posilní divadlo? ved gamepage nebol kultúrny program? čo tam propagovali hry ako nejaký teleshoping? vedenia verejnoprávnych televízií sú tupci tak ako vidím to je aj na slovensku aj v česku úplne rovnaké
  • Já sice na GP moc nekoukal, ale pokaždé co jsem si to pustil tak hrůza děs. Hrozně mě štvali ty scénky u kterých jsem se nenasmál, ale taky nejsem rád že to ruší, protože to byl jeden z pořadů na který se hráči mohli dívat. No ale taky se musí říct že posledních pár měsíců ty hry co tam byli... no to se nedá říct ani slušnými slovy. Já jsem tam nezahlédl ani jednu dobrou hru. To byly samé strategie nebo ještě hůře nějaké onlinovky ve kterých se hloupě kliká s grafikou jako Mário a k tomu mě hodně rozčílilo hodnocení her - to už mi přetekl kalich, když nějaké naprosté debilitě dali 80 ze 100 a nějaké perfektní hře která má u hráčů obdiv pouze 50 ze 100. Aspon máme ještě v TV ten RE-Play který se mi zdá o hodně lepší no, každý má na to svůj názor. Pro mě to byl jedinný pořad na který jsem se na ČT díval, protože jinak bych celou tu ČT hodil do sraček. Snad to nenahradí nějakou hova*inou ohledně vaření a domacími prácemi. Myslím si že to nebylo potřeba rušit. Jenom mnoha vášnivým hráčům zkazili náládu.
    • "To byly samé strategie nebo ještě hůře nějaké onlinovky ve kterých se hloupě kliká s grafikou jako Mário a k tomu mě hodně rozčílilo hodnocení her - to už mi přetekl kalich, když nějaké naprosté debilitě dali 80 ze 100 a nějaké perfektní hře která má u hráčů obdiv pouze 50 ze 100."

říká bezmozek s ikonou Medal of Fail: Warcrap, GRATZ...
      • Hele já myslel že si každý může mít za obrázek co chce. No a co, tak se mi líbí Medal of Honor: Warfighter. Vadí ti to snad ? Jestli jo tak se běž zahrabat.... Tak ti neříkám že jsi bezmozek.
        Každý má právo na svůj názor, to ano. Já to napíšu v jedné větě : Každému se líbí něco jiného.
        Taky nemám rád nějaké strategie a onlinovky. Jsem na pořádné hry (Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield, Dead Space, Far Cry, Crysis atd...). Myslím že v dnešní době dobrých her by se mnou nejméně půlka hráčů souhlasila...
      • Soudě podle tohoto příspěvku jsi tady bezmozek ty :)
  • Od té doby co tam nedělá Tukan s Alim, když tam tahali další kluky ze Score, nemá to cenu se na to dívat. Je to suchý... Škoda že se Alžběta s Tukym více neangažují v Replay, že dělají vlastně jen ty mezery mezi recenzemi apod... dle mě je to škoda...
    • Alžběta měla několik recenzí co jsem si všimnul
      • Já na to bohužel nemám čas koukat, ale co jsem viděl několik dílů, tak vlastně nic nezrecenzovali, nic neřekli, opravdu jen uváděli. Prostě je to škoda... Měli by dle mě i odvyprávět tu recenzi a ne že to dělá ten neznámý vypravěč:-D
        • tak ne každý redaktor může mít příjemný hlas
          • kdyby nemeli dobry hlas, tak snad nejsou ani v tech vsuvkach
  • me se game page libil se sarkou ulrichovou.
  • Jenže naopak!!! Tohle muže být pro Game Page jen dobře. Přece jen jejich aktualnita by se dala srovnavat s papirovíma časopisama.

Ten pořad je sice průkopníkem ale zustal o proti dnešku tak 5 let pozadu. Je to skoro jako level Tv některé scénky.

Hry se dostavají do popředí čím dal více a pokud se udělají novinky tak proč by se toho nemohla chytit třeba Nova?:)
    • Veskoslav
      Nova? Proboha jen to ne....Dopadne to jako Babicovy dobroty a podobné sračky......Nova je odpad největšího kalibru.

Obzvlášť luxusní je jejich zvyk reklama co deset minut (Námořní vyšetřovací služba atd.)
      • Nova ale muže jen koupit model pořadu:) Tedy je to na vyjednavaní :) Libí se mi jak na tu Novu každy nadava a přitom nejsledovanější kanal:) Není tu někdo pokrytec?
        • Veskoslav
          Tak on je pojem "nejsledovanější" kanál. Blesk jsou taky nejprodávanšjí noviny:)
      • Kronoss1
        Pravda.
    • jn :) vcera v nocnich tn byla reportaz o E3 ;)
  • Veskodomination!

Listen to his words!
  • Phillios191
    Každému asi je jasné, že je to konkurencí na primě...
  • a zapomněl si na televizní noviny kde bejvaj zprávy typu, že marešovi někdo přejel psa... *1*
    • kur*a to mela bejt reakce na "Veskoslav@tiscali.cz"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit