Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krtecek-GT
    Tak určitě třeba "Sama doma" má větší úspěšnost a je víc kulturní než GP. Já za celou věcí vidím buď snížení sledovanosti nebo nějáké neshody. Reakce (dopis) ČT je zas jen intelektuální výplod toho, jak celou věc podat, aby v očích lidí co se cítí kulturně ještě víc stouply.
    • Sama doma? :D Takovej sajrajt...
  • Njn, nebude to dlouho trvat a Mowald bude pohřbívat ještě i LEVEL a Hrej.
    • Hrej nevím, ale Level určitě.
  • Já tam chodil jen kvůli soutěžím. Za to jak primitivní otázky tam dávali byly vážně parádní ceny a navíc šlo hlasovat zdarma. Bohužel jsem nikdy nic nevyhrál, ale kdo ví, třeba zrovna za dnešní odpověď shrábnu konečně jackpot.
  • Makres
    To není moc dobrá zpráva. Game page sleduju pravidelně tak 8 let a byl to nejlepší pořad o hrách po celou tu dobu, hodně zamrzí.
  • Shenkster
    Dalo se to čekat...
  • Pána poha,zadám na google Katku O. a vyskočí na mě nějaká její podnikatelská fotka,jaká škoda :D vzpomínám jak jsem od ní žral recenzi na první FEAR
  • RazorProduction
    nj skoda ket nam bude ubudat komunita recenzentov a ich trefne nazory a postrehy *13*
  • No konecne! :D
  • Jako houfec nevychovaných dětí se prezentovala hlavně ta parta, která v Gamepage vystupovala. Je dobře že ten paskvil zrušili... *10*
    • Trol.diskuzni
      *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • ales.smutny
        Co jsme si říkali o těchto vysoce užitečných příspěvcích?:) To by stačilo :)
      • *7*
  • DarthSmurf
    Re play ho prostě zničilo a právem
    • Souhlasím...Televizní pořad se jako ostatně všechno musí vyvíjet. Nejde dělat 10 let pořád to samý. Re-play přišel s něčím novým což se GP za tu dlouho dobu nepovedlo. Škoda.
      • Kronoss1
        Průšvih je, že oni nedělali to samé. Oni se ještě zhoršovali. Kdyby sis pustil GP před 6ti lety a teď, tak je to na jiné úrovni. I to dnešní studium se mi nelíbí, ale to je asi osobní.
    • je lepší, tradičnější.repaly nesleduju nelíbí se mne styl moderování.
    • http://re-play.cz/2011/03/rekordni-sledovanost-re-play-na-prima-cool/
      Magazín Re-Play je tak v současné době nejsledovanějším herním pořadem na českých televizních obrazovkách.
      • Trol.diskuzni
        "Magazín Re-Play je tak v současné době nejsledovanějším herním pořadem na českých televizních obrazovkách."

Není se čemu divit, když tam nasadili nějakou věčně se chichotající blonďatou nánu s vyvinutým hrudníkem... To se pak zvedá nejen sledovanost. *3*
        • Kronoss1
          Dávám ti plus, protože jsi mě pobavil poslední větou *5*
      • to je jen kvůli tomu že všichni začali poslouchat Prodigy a je tam blonďatá holka, stejně si myslím že tam nemá co dělat, je divný že taková holka hraje hry a tolik toho ví, by mě zajímalo jak jí to Tukan učí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit