Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Izmæl
    Já jsem taky hodně dlouho sledoval Game Page, vlastně jsem na tom vyrůstal a přiblížilo mě to více ke hrám, ale pravdou je, že už mě ty jejich pseudo-vtipné scénky opravdu začaly lézt na nervy. Recenze začaly být čím dál kratší a kratší, navíc v recenzích, dejme tomu, dávaly hře samé chvály a chvály, pak řekli jedno negativum a dali tomu 75 ze 100. Co to je za objektivitu? A vizuál celého pořadu byl taky hrůza, abych pravdu řekl. Proto, když jsem narazil na RE-PLAY, tak jsem valil oči ještě několik týdnů po prvním zhlédnutí. Úžasné grafické zpracování, výborná hudba, příjemní moderátoři, recenze dlouhé a velmi informativní a navíc pokaždé dřív, než bych to sám čekal. Takže i přesto, že jsem GP sledoval cca 6 let v kuse, u mě RE-PLAY jednoznačně vítězí (nehledě na to, že jsem ho objevil teprve nedávno - cca rok zpátky).
  • GlaDOS
    Sakryš, vždyť Game Page bylo naše mládí. Sice jsem si taky myslel o scénkách nehezké věci a studio nebylo zrovna nejlepší ale přece jen mi GP přišlo alespoň v ohledu recenzí daleko lepší než COOL konkurence. Zatímco v Re-Play hry recenzují kromě Vojtěcha Nováka snad samí neznámí studenti, GP měl Pavla Prouzu, Jaromíra Möwalda z Levelu, Jirku Štalmacha a hlavně Mášu, co je opravdová moderátorka... To je jiná kvalita. Tím neříkám že Re-Play je špatný ale trochu mě u něj vadí to přesné cílení na pubertální skupinu hráčů.
    • Nemůžeš čekat serióznost a dospělost od pořadu, který běží na televizi se jménem CooL. Ona ta puberta a mládež je jejich cílovka.
      • GlaDOS
        No, nedávno tam třeba večer běželo Psycho. Dexter taky zrovna není pub-friendly. Bohužel vyjma Game Page tu není kromě Re-Play nic jiného, takže jsem jistá očekávání měl.
        • Kronoss1
          Já se na americké seriály typu Dexter, How I met your Mother nebo Big Bang dívám zásadně v angličtině, protože český dabing je pro tyhle seriály příšerný. Nejlepší dabing mají Simpsonovi, ten je super pořád.
          • Ale na COOLu chodí i v angličtině, což je pěkný přístup *3*
            • Kronoss1
              Ano, chodí, ale za pár měsíců či za rok po tom, co je to v Americe. Z internetu to máš druhý den.
      • Veskoslav
        No a kdo jiný:)Ale myslím, že Cool nabízí pro všechny kategorie (tedy na dívky a ženy moc ne, ty mají Prima Love).
    • Veskoslav
      Gamepage, Medůza. Bohužel Čt to zabila sama. Ať už stylem či výběrem moderátorů např. u Médůzy. Bohužel.
      • GlaDOS
        No, Medůzu jsem zrovna nikdy moc nemusel. Je škoda, že se dostatečně nesnažili o nějaké zlepšení. Kdyby z GP vyškrtli ty meziscénky, přešli na nějaké rozumné a klidně i skromnější studio a taky točili každý týden (točit na měsíc je docela hodně), tak by podle mne teď byli v daleko lepší pozici.
        • No ono to jejich studio je skromné až až. Místnost 6x6x6 celá zelená. A je to jediné místo v kavčích horách, kde se dá něco takového dělat, tam problém nebyl.
          • GlaDOS
            Já spíš myslel nějaké ne-digitální studio. Klidně i nějaký uklizenější kancl by se mi líbil víc, než ta digitální ohyzdnost.
  • Kronoss1
    Podle mě byl Game Page dobrý ... před tím než odešel Tukan, Ondra Broukal a další. V dnešní době se tam objevili taková individua jako Jarda, který vyslovuje Knights of the Old Republic jako negramotná opice, anebo ta druhá moderátorka, která je nudnější než přednáška o filosofických směrech 19. století.
    Co tam ale natahali v poslední době, to je fakt peklo. Scénky byly hloupé, moderátoři horší než hrozní a náplň nezajímavá.
    Nesouhlasím, že se pořad nevyvíjel. On se vyvíjel, ale špatný směrem. Místo dopředu šel dozadu.
    A RE-PLAY? Ten je na mě až moc "cool", takový, já nevím, moc moderní, blbě moderní. Jen tak mimochodem, nevím, co každému vadilo na znělce Spitfire, byla fakt dobrá, lepší než současná.
    • Ethy
      Ne jako nezlob se na mě, ale Prodigy v intro hudbě? Víc komerční to udělat nemohli, a teďka tam dali znova Prodigy..áchjo :/. Ale chápu že chtějí být, jak říkáš co nejvíc COOL, takže to vlastně dává smysl :/...
      • Kronoss1
        Hele, mně bylo i jedno od koho to bylo, ale Spitfire je lepší než ta, co tam je teď, čímž neříkám, že tam nemohli dát lepší znělku, ale pořád lepší, než hudba (jestli se tomu dá říkat hudba) z Óčka.
        • Jazz
          Spitfire je nejzkurvenější song na planetě, ještě jednou by ho tam dali a šel bych jim to fakt vytmavit.
          • Kronoss1
            Slyšel jsi někdy Óčko? Dám ti několik tzv. zpěváků, kteří jsou o hodně horší.
            Justin Bieber, Ben Christovao, 99% zpěváků na Óčku, 99% zpěvaček na Óčku (jména fakt neznám). Alespoň ten Spitfire nemá pořád ten samý blbý rytmus a jeho slova nejsou Čo ti jebe.
            • Divotvurce
              Jazz: "Já jsem to vždycky musel při začátku znělky mutovat."

*1* Já to teď furt dělám u toho zelého škvora z Alzy.
            • Kronoss1
              Moc dobře ti rozumím.
            • Jazz
              To je pravda, ale když ho slyšíš XXX krát měsíčně (nejen z RE-Playe), tak už ti to fakt leze na mozek.
              Já jsem to vždycky musel při začátku znělky mutovat.
    • Trol.diskuzni
      "...ta druhá moderátorka, která je nudnější než přednáška o filosofických směrech 19. století..."

LOL, už se těším, až si tohle přečte Cahir. *1* *5*
      • Kronoss1
        No, co? Prostě nemám rád tuhle moderátorku ani filosofii. Třeba Cahir má rád oboje nebo ani jedno, anebo jenom jedno z toho.

Teď vážně. Filosofie je fakt nuda. Právo a ekonomie, to je něco jiného!

PS: Kde máš ten pěkný obrázek trola? Ta růžová vyblitina je hrozná, bez urážky.
        PS2: Ah, už jsem si ho prohlédl lépe. Už rozumím proč je to růžové. Pak je to tedy v pořádku.
        • Děláte si pane legraci? Právo e ekonomie? :D Filosofie jest studnice moudrosti, na to nikdy nezapomínejte.
          • Kronoss1
            Studnice to možná je, ale pro mě je to studnice nudy. Kdybychom ve filosofii probírali zajímavější téma, jako Marx, anebo ideologie, tak je to zajímavé.
  • A za pár dní se Česká televize přejmenuje na Televize Kupředu důchode... Vážně by mě zajímal důvod. Přece jenom si nemyslím, že GP byl pořad, který tu televizi nějak zatěžoval. Trval 20 minut a peněz taky moc neslupnul. Sice jsem GP moc nesledoval, protože to co tam dávali jsem měl přečtené už týden na netu a ty scénky...no bez komentáře, ale z hlediska herní komunity je to škoda. Aspoň že je tu ještě RE-Play. Jenom doufam že ho časem nebude čekat něco podobnýho.
    • Kronoss1
      Podle mě to prostě sledovalo málo lidí. Teď naposled jsem probíhal programy a narazil jsem na GP, tak jsem to nechal, ale bylo to peklo a předtím jsem to asi nejméně půl roku neviděl.
      Já se nesnažím říkat, že RE-PLAY je o hodně lepší, ale lepší podle mě je. Bohužel se ani, GP ani RE-PLAY nezbavili jednoho nešvaru, který mě hodně vytáčí a to je jejich výslovnost. Bohužel se to vyskytuje naprosto všude, jak v GP a RE-PLAY, tak na Eurogameru a dalších.
  • No konecne. Trapne scenky + neaktualni recenze = velkej fail.
  • Ty neaktualni recenze me ani nevadili. Ale ty trapny scenky..... Kvuli tomu jsem se na to prestal divat.
    • *9*
  • JohnyTheZik
    prijde mi trochu smutny hanit GP.. preci jenom taky jsem to sledoval par let a ackoliv scenky byly obcas trapny, tak je to porad kus detstvi..

no nic, na tv uz tolik nekoukam a popravde re-play ma sice vcas recenze apod., ale obcas to taky prehanej a nekdy je to podobne trapny, jak ty zminovany scenky v GP.. Takze skoda, ale co se da delat..
  • Hlupákům co tu porovnávaji konkurnční pořady bych rád zdělil, že je spíš smutné že mizí jeden ze dvouch pořadů.Už takhle to bylo chudé a ubohé.A teď to bude stát uplně za pendrek.
    • dvouch.. panebože
      • bože další šťoura co řeší ČJ v diskusi o něčem jiném.
  • kvalita gamepage byla docela slabá ,ale i tak sem se na to díval-škoda.Musi se uznat že RE-PLAY je o třídu víš
    • v čem je o třidu viš??přesně??
      • GlaDOS
        Přece proto, že je daleko víc bulvární.
        • tak to je spiš smutné
          • Kim: Najdi si význam slova sarkasmus...
  • mirekdusinojc
    Asi mě tu ukamenujete, ale se stanoviskem ČT souhlasím. Co se týče názoru Aleše Smutného, s něčím 100% souhlasím a s něčím zase vůbec. Argument, že když platíme koncesionářské poplatky, měli bychom mít právo na pořad o hrách, nehledě na to, že cílovka GP rozhodně ony koncesionářské poplatky neplatila, ale to je teď vedlejší. Stejně tak by svůj pořad mohli chtít metalisté, sběratelé známek, milovníci koní a další skupiny. Možná namítnete, že hráči jsou mnohem větší skupinou, ale z pohledu ČT je tato skupina zhruba na stejné úrovni. Myšlenka, že veřejnoprávní televize by měla sloužit veřejnosti ve smyslu, že nabídne veřejnosti co nejširší nabídku, aby si každý mohl vybrat je mylná a trochu mimo. Veřejnoprávní televize by měla sloužit veřejnosti tam, kde nemůže sloužit komerční sféra. Například takové pořady pro queer komunitu. Na druhou stranu je otázka, jestli dokáže ČT zaujmout diváky, aby na druhý kanál opravdu přepnuli a neměli ho za nějaký hipsterský intoš kanál.
    S čím však u Alešova názoru souhlasím je fakt, že by se ČT měla víc starat o povědomí o hrách obecně, to nemá nic společného s jedním pořadem ale s celkovým chováním, jak už tu bylo řečeno. Informovat diváky, že existuje nějaká E3, a inteligentně jim přiblížit, co to zhruba je, ne tak, jak to většinou Nova a bohužel i ČT dělá, že si pak běžný člověk myslí, že hráči žerou malé děti a obcují s čarodejnicemi na Filipových kamenech. Hry jsou podobné médium jako kniha z pohledu televize. Nejsou pro televizi tak atraktivní, protože mají jiný rozměr, který v televizi nejde dobře prezentovat. Ovšem pokud bych měl volit ve veřejnoprávním médiu mezi pořadem o knihách a o hrách, tak dám přednost tomu prvnímu. Spočítejte mi kolik existuje herních medií v Česku a kolik médií, které se věnují literatuře. Asi to budou docela rozdílná čísla. And now let's the hate begin!
    • No uvidíme, jak naplní program nové televize pro děti. Když se tak dívám na program ČT2, je to taková zvláštní směsice pořadů - drtivá většina je vhodná spíše pro starší diváky. Většina jsou dokumenty a magazíny. Ať je to, jak chce, ČT jako celek potřebuje řadu změn a nějak konsolidovat svůj programový obsah. To je prostě fakt.
    • Úžasný jak se to dá někdy jednoduše, rozumně a pěkně vysvětlit *3* Nice one!!!
    • Hairy_Ass
      Souhlas.
    • claymen
      singed (kromě poslední věty :D) Jenom mě při čtení napadlo, proč si např. gamesáci nenajdou čas, nesesmolí koncepci a nenacpou to do čt.. asi to chce hodně času. Kolik z hráčů se dívá vůbec na televizi? Možná když zapínám xbox si projedu čt24 a dvojku..
    • S timto souhlasim na sto procent.
      • Slotermeyer
        mirekdusinojc: Toto je vskutku kvalitní názor. +1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit