Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak toto mě vůbec nemrzi, poslední roky jsem se na to nebyl schopen vůbec dívat, z pubertálního projevu třicátníků mi bylo opravdu špatně
  • co gamepage, ale Paskvil mi chybí dodnes. *9* *13*
    • to bylo to nejlepší co kdy čt vysílalo
  • Jinak, nejlepší na tom je, že mimo na Game Page se prakticky na nic jiného na ČT nedívám. :-*
    Zprávy..internet, sport..nesleduji, dokumenty..občas. GP je vlastně pomalu jedinej důvod, proč se na ČT dívám.
    Jenom k hlavním moderátorkám, jsem na tmavovlásky, blondýny se mě moc nelíbí.
    Je pravda, že RP je cílený na ultramegagiga cool děcka.
    • firebug
      Je mi 24 let a nesnasim soucasnou kulturu mladych "cool" lidi. Nesnasim vymastene hip-hopery, pozerske emare, metrosexualni diskofily, slizke samponky, prihrate frikuliny a presto se mi libi Re-Play o dost vic nez Game Page protoze je zkratka kvalitnejsi. Ve vsem.
      Je mi GP lito, protoze na nej mam hodne vzpominek z mladi, ale ten porad tak nejak zamrzl pred nekolika lety a na dnesnich obrazovkach pusobi jako ozvena minulosti...
  • to co gamepage vysiela mal replay pred tyzdnom... (a to bezal este stale na public)
  • Máááášááááá niéééééé, ja ťa miiiiluuuujeeeem!
  • Další špatný krok nového ředitele ČT. Hlavně že udělá celý nový kanál pro děti, kde se budou omýlat ty samé nudné pořady (většinou pohádky starší než rodiče těch dětí). Výborně!!! *7* *7* *7*
    • Veskoslav
      Staré pohádky jsou 1000krát lepší než ty nové:)
      • Pro nás "starý kořeny" možná, pro děti (jak jsem si všiml) spíše ne. *3*
  • Asi je to skoda. Ale priznam se ze mne vadi jak u Game Page tak v mensi mire u RePlay ten infantilni styl moderovani. Priznavam ze asi nepatrim do cilove skupiny. Ale pokud je to cileno na vek 10-15 meli by to moderovat mladsi. U nich bych ten styl povazoval alespon za odpovidajici.
    Toto mi s prominutim pripomina duchodce sislajiciho nad kocarkem. *1*
  • nenabírá games.cz nové redaktory?
  • jeden z mála pořadu na ČT na který se dalo dívat.... *16*
  • Jeste k tem scenkam vzdy se nepovedly ovsem nektere byly dost dobre - ja dodnes nemuzu zapomenout na Honzu Borse jako Jokera :D :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit