Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pocitacove hry na CT v zadnem pripade nekonci! S magazinem Gamepage sice podzimni schema jiz nepocita, nicmene pravidelne okenko a informace ze sveta her budou rovnomerne rozprostreny do stavajicich poradu CT. Specialne se pak budeme venovat zatim nepojmenovane husitske hre Dana Vavry. Tady je strucny prehled a plan poradu do dalsich let:

V poradu Cesty viry bude postupne prezentovan progres a prvni ukazky ze hry
    V poradu Pod poklickou se rozhovori clenove vyvojarskeho tymu Warhorse, mimo jine o tom, jake to je pracovat pod Danem Vavrou
    Historie.cs - rozebere dobove realie hry, predevsim pak zachody v dobe Jana Zizky
    Kouzelná školka - profil tymu Warhorse
    Planeta YÓ - velike preview a prvni gameplay ukazka
    Osobnost na Dvojce - rozhovor s Danem Vavrou, jak vyvoj zdarne pokracuje
    • Nedej se - okenko Dana Vavry, pokusi se divakum vysvetlit, ze vse co udelal bylo spravne a nechape duvod neuspechu
      Chcete je - informace o velkem zlevneni hry a pripravovane edici Games4U
      Na velikosti záleží - specialni dil serialu USA, rozebere duvody neuspechu hry, kvuli poctu vyvojaru a rozpoctu
      Hledání ztraceného času - zpetne ohlednuti za vyvojem hry
      Neobyčejné životy - vylici smutne osudy nekolika vyvojaru z warhorse
      Do prace - info o dalsich moznych projektech Dana Vavry
      Narodni klenoty - navazujici medailonek mistra vyvojare
      Krásný ztráty - duo bakala vypravi o vyvoji hry
      Aby dluhy nebolely: Opravdu konec? - studio Warhorse pry definitivne konci, reportaz
      Přežít! - Dan Vavra o svem dalsim velkem projektu
      • SnakePlisken
        OK, co to tak sleduji, tak je to samý Dan Vávra. :D Ne, že bych měl něco proti němu...
        Každopádně by bylo dobré, aby si tohle člověk snadno dohledal. Třeba nějaký nástroj v TV programu, kde by si člověk mohl vyznačit různé typy pořadů, jako jsou například počítačové hry, dokumenty apod. Vím, že tam si jde pořady najít podle různých témat (http://www.ceskatelevize.cz/porady/tema/), ale počítačové hry tak jaksik nejsou.
    • Suma sumárum - TV rozprava nad znamkami, ktere hra obdrzela u nas, ale i ve svete
      Postřehy Karla Kyncla - kriticka clanek na adresu hry od znameho novinare, 100+1 veci co ne nelibi
      Retro - pohled experta, hra je pry zastarala
      Máte slovo s M. Jílkovou - Dan Vavra obhajuje hru
      Diagnóza - lekar pohovori o osobnosti Dana Vavry
      Postřehy odjinud - znamky ze sveta
      Port - prvni informace o predelavce hry na konzole
      Magie kouzla zbavená - dalsi kriticky pohled na hru
      Sabotaz - porad se pokusi rozkryt zakulisi vyvoje a duvod neuspechu hry
      Černé ovce - zkousime najit a pojmenovat clena tymu, ktery to podelal
    • Bludiště - o leveldesignu s Warhorse vyvojari
      Knižní svět - odbornik lici, ze hra obsahuje prilisne mnozstvi textu
      Přidej se - Warhorse shani dalsi penize na vyvoj a betatestery
      Pošta pro tebe - prehled emailu od svetovych vydavatelstvi, proc se neujmou distribuce hry
      Studio Kamarád - s vaznoucim vyvojem hry pry pomohou 2K Czech
      Den D - primy prenos z pulnoscniho zahajeni prodeje
      O češtině - tentokrat na tema piratstvi a proc nebyla hra lokalizovana
      Zázraky přírody - postavy ve hre pry chodi pozadu
      Televizní klub neslyšících - prodavana verze hry ma udajne potize se zvukem
      168 hodin - hru pry lze dohrat za odpoledne
    • Jeee, a ja tomu jeste pri prvni vete veril :)
    • Ta naše povaha česká - specialni diskusni porad, tentokrat hraci vs Dan Vavra
      Byl jednou jeden... vesmír - shrne dosavadni vyvojarske uspechy Dana Vavry
      Otázky Václava Moravce - co zbrzdilo vyvoj hry?
      Na kus řeči - Dan Vavra o vyvoji hry
      Losování Euromiliony - duo Bakala navysuje rozpocet hry
      Kluci v akci - s kamerou za vyvojari z Warhorse
      Kostičky - TV debata nad grafikou hry
      Moudronos - prednaska Dana Vavry o vyvoji
      Kalendárium - v rychlosti shrne strastiplny sedmilety vyvoj hry a vsechny prehmaty
      Objektiv - zaostreno na vyvoj hry
  • Stopáž krátká, vtípky trapné a přínos zejména v posledních letech nula. Takový byl Gamepage, kdejaký Amík/Anglán z Youtube má lepší "pořad", bohužel. Moderátoři byli tak trapní, že jsem se to styděl sledovat, byl-li se mnou v obýváku ještě někdo další. Co se starší generece týče, tu tenhle nepovedený pořad vesměs jenom utvrzoval v tom, že hry hry jsou zábava pro debílky, místo toho, aby toto neférové klišé bořil.
    • Těší mě, že jsem citován, ale který anonymní dobrák mi do slova a do písmenka ukradl to, co jsem napsal před chvílí na Eurogameru? *15*
      • Lem0n
        Tady to má aspoň pár lajků :D
      • Inquisitor
        Taky jsem si všiml, myslel jsem že si to psal ty. Asi umí jenom ctrl+c a ctrl+v :)
      • Trol.diskuzni
        To je skandální!
  • Popravdě jsem je sledoval jen jak jsem by malý a pak jsem to přestal sledovat. Pak jsem začal sledovat Re-play ale i tak dobrá práce a je určitě škoda že končí. Takže smekám za jejich práci.
  • Průzkumy jasně říkají že hráčská populace stárne. Dá se říct že generace která s hrami vyrůstala, již toto odvětví zábavy bere na stejné úrovni jako hudbu a film. U nás je prostě zažito že s hraním je spojeno jen dětství. A to je potřeba změnit. Jenže to se dostáváme k hlavnímu problému Gamepage. Pominuli zcela amatérkou úroveň, tak jsou to hlavně oni autoři ,kteří tu generaci třicátníků, hrající hry, představují a v televizi se pak chovají jako děti. Co to pak o nás hráčích asi říká, když to takhle vidí někdo nezaintersovaný. Taky jsem se kdysi bavil u Level TV. Ale chceme, aby se tímto stylem prezentovala naše komunita široké veřejnosti ?
    A proto, pokud se v budoucnu objeví podobný program, pevně doufám, že bude pod taktovkou janchora *3*
  • Osobně mě to ani nepřekvapuje, ale spíš bych čekal razantní změny v provedení celého pořadu než zrušení. Nesledoval jsem to pravidelně, zajímala mě hlavně videa z her, jinak provedení pořadu mi připadalo opněkud tragické.
  • Když ČT nechce jít s dobou a spíš se víc věnovat počítačům atd., tak je to její chyba. Co mě ale prudí extrémně je to, že naše poplatky jdou právě do chřtánu tohodle byrokratickýho molochu a nikdo se ani neobtěžuje zeptat diváků (svých živitelů) na jejich názor...
    • Tak to neplať...já si nemůžu stěžovat:D
  • Tyvole mluvit o hrách, že by *měly* poskytovat hlubší téma a jinak je to pokleslé a kdesi cosi je jako tvrdit lidem ať nechlastaj, nešukaj a hlavně ať vůbec nedělaj jinak co je normálně baví a líbí se jim. Běžte doháje se svojí rádobyfilozofickou náturou, pokrytci sami pijete víno a kážete vodu doprdele.
  • xixixao
    Evoluce. Jak se říká, v nejlepším je dobré přestat. Když vzpomenu na seriály tak: SG1 taky po 10 letech skončila a svět se nezhroutil, skvostům jako House taky došla pára a nejlepší příklad přetahování je HiMYM, kterej kdyby skončil před posledním finále, tak by udělal líp. Pro děti byla GamePage absolutně mimo a stejně tak pro ty kdo byli mladý ještě pár let zpátky... Je tu RePlay, tukan občas i pobaví, tak se zas tak nic hroznýho neděje.
  • Osobne si myslim ze je to skoda GP na tradici a nabizi serioznejsi podani nez konkurecni porad na COOLu ktery je nebo aspon pusobi podlezave a misty lacine (divam se na oba) herni obci by prospelo aby si mohla vybrat ten jeji porad (ostatne jako s weby nebo casopisy) pokud zde bude jen jeden tak kvalita samozrejme klesne - mimochodem neverim ze GP mel nizkou sledovanost ... asi se chteli zbavit nejakeho poradu (asi je to nevytrhne kdyz GP ma 20 min. v minulosti jeste mene)
    • Měl velkou sledovanost v 50+, tak nevím zda je to dobře.
  • Zajímalo by mě, čím ČT Gamepage nahradí. Ostatně je to veřejnoprávní TV a měla by se věnovat všemu. Komunita hráčů podle mě není tak malá, aby zůstal pořad jen tak bez náhrady. Vysílají moře daleko horších pořadů .. a vysílají je dál ..
    • LamacJoysticku
      tak nafoukanej mi neprijde, ale s ten urvanej džingl styl mi taky nevyhovuje. /reakce na jahudkovou)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit