Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ethy
    http://www.youtube.com/watch?v=cJBX16QL61U
    Pro ty co by si chteli trosku zavzpominat :)
    • Hrát si můžeme i sami se sebou :)
    • Amylee.Anderson
      Přiblížíme si DVD systém *1*
  • Paulcz
    Bohužel tady stejně jako u dalších pořadů ČT je vidět nádech zabržděnýho myšlení, určitě tam byli lidi, kteří chtěli pořad posunout nějakým směrem, ale pan režisér tam chtěl dementní a infantilní scénky a neprofesionální přístup. ČT je schopna vyprodukovat perfektní věci, ale i pěkný srágory. GP je bohužel to druhý. Přitom tohle téma má nekonečný možnosti.. zahozená šance :)
  • zdeeneek
    GP jsem sledoval kdysi hodne davno, kdyz jsem doma jeste nemel internet ( bydlim na male vesnici ) . Pak uz nebyl duvod se na GP divat - podcasty a herni weby mi nabidnout daleko vic informaci nez GP.
  • Souhlasím s tím, že jestli podobný pořad na nějakém programu vznikne, neměl by mít ten, jak již bylo řečeno dole, infantilní styl. I před dlouhou dobou, když sem se na game page díval, tak sem stejně často tišil zvuk při trapných scénkách. Na druhou stranu pokud je GP tak populární, tak mi to přijde jako hloupý krok státní televize, která se zcela nelogicky neřídí tím na co se platiči daní chtějí koukat, ale podle nějakého svého vnitřního pocitu, což mi přijde směšné, ale co už.
    • GP byl tak popularní jak to jeho skalní fanoušci dovolili.Je sice fajn se chlubit 90k "fanoušky", ale když je nesleduje ani 1/3 z těch 90k na FB tak je to prostě problém.
      A není to vymyšlený údaj.Sama CT to řekla minulý rok jakou sledovanost GP má.
      GP byl populární kdy měl kolem 300k diváků a možná i více, ale to je už spoustu let zpátky.
      Osobně jsem s ním skončil ve chvíli kdy jsem tam viděl recezne na hry s minimálně 2 měsíčním spožděním.Kdyby to bylo tyden nebo dva, ale 2 měsíce ?
    • DangerousDave
      platiči daní ? :) tí sú skôr radi ak sa ich deti na gamepage nedívajú :) Tieto pořady sú pre deti a mládež a tam tento štýl sedí... ostatní si pozrú videorecenzie od Lukáša alebo Ondřeja a prečítajú si recenzie.
      • Nesouhlasím, snad všichni lidi co jsem ve svých mladších letech znal se se mnou schodli, že by si to mohli to "trapčení" odpustit. Hele někdo je zkrátka pohodlnej a nechce na netu hledat recenze a podobný věci. Ví kdy je to v televizi a pustí si to. Tohle je typičtější spíše pro starší lidi, než pro děcka.
        • DangerousDave
          nežartuj ... pohodlný človek si za 5 minút prebehne aktuálne recenzie kde ho aj tak zaujíma predovšetkým verdikt a čísielko na konci. Ak ho niektorá hra zaujme pozrie si gameplay video na YT alebo dostupnú videorecenziu a do 10 minút vie všetko podstatné. Rozhodne sa nebude 20 minút pozerať na program pre maldých ktorý ho vlastne aj tak nezujíma a ktorý navyše obsahuje kopec omáčky okolo. Kedysi ako decko som GP doslova žral ale dnes už nevidím dôvod sa na to pozerať a nepoznám nikoho v mojom veku ktorý by na tom bol inak.
  • Jé, nebýt tohoto článku, ani bych nevěděl, že GP ještě běží (tedy běželo).
    Naposledy jsem o GP slyšel, když tam byli pozvaní brahmíňané. *15*
  • Beztak se tam poslední rok dva nehorázně ztrapňovali, že se na to nedalo už vůbec koukat, takže mě to vůbec netrápí :D.
    A s tou vysokou podporou na FB se opravdu vyznamenávají :P. Vážně borci :D.
  • Já jsem doufal, že když přišla konkurence v podobě RE-PLAY tak se budou snažit se zlepšovat.. Ovšem to se nestalo spíše naopak.. Trapné scénky, neaktuální recenze, často nezajímavé, nudné a nezkutečně dlouhé rozhovory a ošklivá grafika (prostředí) která by nebyla vkusná ani v roce 2000.
    • Neaktuální recenze jsou logické, když se ty díly točily snad po 4 nebo tak nějak na měsíc, jako u papírových médií, taky jsou neaktuální, když hra vyjde 30. a magazín vychází 20. třeba a distributor neposílá novinářské kopie dostatečně dopředu, pokud vůbec. Nechápu, co je v tom za problém, počítačová média čtu od dob Amiga Review a nikdy za celou tu dobu mi nepřišlo ako problém, že vychází po měsíci... Nevím, asi tu zdejší děti nemají nic lepšího na práci, než si poměřovat e-penis podle toho, kdo nejnověji vydanou hru jako první stáhne a dohraje. Já s nikým nesoupeřím, nemám potřebu se předhánět, počkám až se objeví pár recenzí a pak teprve zvažuju, jak se získanými informacemi naložím(čti zda si hru pořídím nebo ne), jestli je to měsíc po vydání, nebo rok, je zcela irelevantní, jelikož zajímavých her vychází víc, než stíhám hrát, zvlášť když to neustále vyplňuju stálicemi na dlouhé zimní večery jako tituly od Paradoxu, Hearts of Iron, Victoria apod.
  • Porad o hrach na CT by mel urcite byt. Ale asi by to melo byt neco kvalitnejsiho a profesionalnejsiho nez GP. Lidi se sice snazi ale budi to dost amatersky dojem. Jejich "scenky" az trapne. Kdyby se vice venovali hram nez nataceni kamenaku na dvorku ceske televize mozna by CT videla porad jinak...
  • Zrovna jsem nedávno vzpomínal na velkou recenzi Alien vs. Predator v podání T. Zvelebila, která běžela v jednom z prvních dílů GP. Tehdy jsme to hodně hltali, internet byl u nás relativně v plenkách, většinu informací měl člověk z herních magazínů. A když pak viděl své oblíbené redaktory i na televizní obrazovce, byla to tehdy bomba :) . . . jó, ta nostalgie.
    • DangerousDave
      chcel by som si ten diel pozrieť... škoda že to nie je v archive :(
  • no Gamepage sem sledoval od jeho začátků se Šárkou, dycky to byla zábava a hlavně jedinej herní pořad, no je to škoda, co víc k tomu dodat? Ze začátku mi Máša lezla docela na nervy, no ale už dávno tam zapadla, k tomu expert Jirka Nobody Štalmach a ostatní, vesměs docela slušný recenze, možná zbytečně přemnožený rozhovory s často dost zbytečnýma jedincema o různých trapnohrách no, asi byli nejlíp dosažitelný.

V Re-play to ale není jiný a Gamepage aspoň vždy sázela na kvalitního moderátora, ať už kdysi Roman Zach, Šárka nebo teď Máša, vždy to byl "profík", ne hráč, ale moderátor, herec, aby to mělo úroveň a z jejich vystupování to bylo znát. To prostě Re-play pořad pro hráče nedožene, Tukan a Bětka sou sice hráči, ale nejsou to profi herci a je to z jejich vystupování před obrazovkou prostě cítit. To nebrat jako nějakou výtku vyloženě, je to prostě jen konstatování faktu.

Problém byl krátká stopáž, prostě v těch 17ti minutách se toho moc udělat nedá, postupně zmizely hrající hosté(pamatujete ještě někdo ty časy, kdy tam byl host hrající s volantem nějaký závody nebo tak) atd. Nevím, jak to bylo s cenou produkce, ale mám za to, že už asi dávno měli opustit tu ideu virtuálního studia, přijde mi, že to muselo docela natahovat rozpočet a vcelku zbytečně, že se virtuální reality hned tak nedočkáme už je pár let dost zřejmé, tak proč tlačit tohle? Dost možná by s nižším rozpočtem nebyl problém v pokračování pořadu...

No a nakonec mi není moc po chuti, jak se ke hrám tímto postupem staví veřejnoprávní televize... Zvlášť, když si vemu spoustu pořadů, co tam běží, některý už desítky let a už desítky let jsou ty pořady naprosto zbytečný. Viz. třeba dnes, podívám se na program ČT2 a půlka dne natřískaná nějakýma duchovníma, náboženskýma, křesťanskýma a jinýma sračkama-jako WTF. Nikdy z toho nic dobrýho nevzešlo, jakýkoliv uctívači, ať už pánbíčkáři, nebo islamisti, všechno jsou to tisíciletí vrazi, před kterýma bledne i Hitler se Stalinem a tímhle se plní program ČT2 dnes a denně. A pořady jako Kinobox, teď Gamepage apod. končí. Aby bylo víc místa pro pánbíčkáře, když už jim dáváme ten majetek co nakradli. Doprdele a to sem do toho nechtěl tahat politiku, nemám to rád.
    • Pamatuju jak tam hrál Fifu Jan Kraus, dali mu tam joystick místo joypadu a on celou dobu nadával :D. Nebo za dob R. Zacha, tam byla jako host Gabriela Demeterová, houslistka, hrála tuším hru Turok 2 a ten rozhovor se Zachem byl celkem dost zábavný. Dobrej host byl taky Roman Šebrle a jeho Hitman: Contracts . . .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší