Přejít na výpis diskuzí
České RPG Kingdom Come na vlastní oči – svébytná cesta do historie
22.1.2014 | Petr Poláček
278 příspěvků
-
Co se k tomu dá říct: http://www.youtube.com/watch?v=uVg4HhrTKJ0
-
"Please note that we cannot guarantee developing these Acts; while it is our best intention to do so at this moment, circumstances beyond our control may force us to alter our plans."
-
Act I bude plnohodnotná hra, o kterou celou dobu jde. Act II a III jsou zatím jen na papíře a budou někdy v budoucnu.
-
Vypadá to naprosto strašně.
-
A jak jsi na to prisel?
-
dík, já neříkám že to je umění ani že to je vtipný. pro mě je to určitá ventilace myšlenky tak sem rád že se někomu aspoň líbí. a mě to vtipný přijde :) třeba je to hodný 12 letýho..
-
vidíš a mě bude 23 a studuju vejšku..filozofická fakulta..co na to říct?
-
Taky už sem se těšil jak při ovládání koně budu šlapat na spojku a řadit =D
-
Vlastně mě ani vůbec nepřekvapuje, že je to právě Vávra, kdo nám (opravdu doufám) přinese přesně to RPG, po kterém už leta toužím :) Warhorse, fandím vám! A Baron Tier, jdu si pro tebe! *16*
-
Sbohem, realistické ovládání koně! *13*
-
Je nutné však podotknúť, že za tie peniaze dostane len Act 1 *3*
-
Jasně, Angličtina je jazyk prastarý a prakticky totožný se svými předchozími "verzemi" jen ta čeština se žene vpřed mílovými kroky.. Vzpamatuj se. Notabene není nutno použít moderní češtinu, stačí čeština řekněme z dob císaře pána Františka Ferdinanda, přesněji řečen z konce 19. století. Je malebná a z dnešního pohledu působí hodně archaicky a tím pádem by do středověku klidně i zapadla.
-
Tak do kasičky už přihodili Brian Fargo i Chris Roberts. Z tohohle projektu se díky kickstarteru pomalu ale jistě začíná stávat fenomén.
-
No to je ten Kickstarterový fenomén: Človek si to zaplatí v rannej fáze vývoja, dva roky nasáva informácie od vývojárov, sleduje videá a obrázky z aktuálnych buildov, testuje alfaverzie, a keď to po úmornom čakaní konečne vydajú, už je tej hry nabažený a nemá chuť to hrať *1*
-
WTF? Celé Království České? No to snad raději ne, protože to by jsme se vydání nikdy nedočkali a nebo by byla města a vesnice automaticky generované a opakovalo by se jen pár vzorů rozložení budov. Raději ať udělají jen jednu oblast ale pořádně :)
-
Napsali "probably", takže nic není ještě ztraceno!
-
to není vůbec pravda, ještě ho zcela nezavrhli. zatím jen oznámili, že pravděpodobně nebude podporován... když o to bude žádast dost lidí, klidně by mohl být i ten volant...
-
Ty vole, jsem se lekl než jsem to dočetl :)
-
Tak špatná zrpáva. Dle vyjádření na kickstarteru, Kingdom Come nebude podporovat volant. *13*